När är BET Awards 2022?

BET Awards är en årlig ceremoni som uppmärksammar och firar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, TV, film och sport. Det är en av de mest efterlängtade evenemang inom underhållningsindustrin, med miljontals tittare som tittar på direktsändningen.

Historien om BET Awards

BET Awards etablerades första gången 2001 av Black Entertainment Television-nätverket. Deras mål var att ge en plattform för afroamerikaner och andra minoriteter att visa upp sina talanger och prestationer inom olika underhållningsområden. Sedan starten, BET-galan har vuxit i popularitet och har blivit en viktig händelse i underhållningsbranschen.

Kategorier och nominerade

BET Awards har en mängd olika kategorier, inklusive:

Kategori

Bästa kvinnliga R&B/Pop-artist

Bästa manliga R&B/Pop-artist

Bästa kvinnliga hiphop-artist

Bästa manliga hiphop-artist

Årets video

Årets album

och många fler

De nominerade i varje kategori är utvalda av en panel av branschexperter, och vinnarna utses genom allmän omröstning.

Tidigare BET Awards-shower

Under årens lopp har BET Awards bjudit på många minnesvärda framträdanden och ögonblick. På grund av COVID-19-pandemin hölls 2021 års prisutdelning virtuellt, med uppträdanden av Megan Thee Stallion, DaBaby och många andra artister. Under 2020 hyllade BET Awards Black Lives Matter-rörelsen och hedrade George Floyds, Breonna Taylors och andra offer för polisbrutalitet.

När och var sänds BET Awards 2022??

BET Awards 2022 kommer att äga rum söndagen den 26 juni 2022. Ceremonin kommer att hållas på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien, och kommer att sändas live på BET-nätverket. Evenemanget kommer att innehålla liveframträdanden av några av de största namnen inom musik, samt framträdanden av kändisar från TV-, film- och sportvärlden LeoVegas.

Hur man tittar på BET Awards 2022

För att titta på BET-galan 2022, Du kan

  • Ställ in på BET-nätverket den 26 juni 2022
  • Titta på prisutdelningen online via BET:s webbplats eller app
  • Kontrollera med din kabel- eller satellitleverantör om de erbjuder BET-nätverket som en del av deras programpaket

Förutsägelser för BET Awards 2022

När BET Awards 2022 närmar sig spekulerar fans och branschexperter om vilka som kommer att nomineras och vem som kommer att vinna i varje kategori. Några av de främsta kandidaterna till utmärkelserna inkluderar Beyoncé, Drake, Cardi B, Lil Nas X och Megan Thee Stallion.

Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified

BET Awards 2022 är ett evenemang som hyllar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, TV, film och sport. Det är en plattform för begåvade artister och artister att visa upp sina färdigheter och få kontakt med sina fans. BET Awards är alltid spännande, och 2022 års upplaga lovar att bli ännu ett oförglömligt evenemang med liveframträdanden, kändisframträdanden och spännande prisutdelningar. Missa inte allt som händer - lyssna på BET-nätverket den 26 juni 2022 för att se BET Awards live!

När är BET Awards 2022?

BET Awards 2022 kommer att äga rum söndagen den 26 juni 2022.

Vad är BET Awards??

BET Awards är en årlig ceremoni som uppmärksammar och firar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, TV, film och sport.

Vem inrättade BET Awards?

BET Awards grundades 2001 av Black Entertainment Television Network.

Vad är målet med BET Awards?

Målet med BET Awards är att erbjuda en plattform för afroamerikaner och andra minoriteter att visa upp sina talanger och prestationer inom olika underhållningsområden.

Vilka kategorier ingår i BET Awards?

BET Awards har en mängd olika kategorier, inklusive bästa kvinnliga R&B/Pop-artist, bästa manliga R&B/Pop-artist, bästa kvinnliga Hip Hop-artist, bästa manliga Hip Hop-artist, årets video, årets album och många fler.

Hur väljs de nominerade ut??

De nominerade i varje kategori väljs ut av en panel med branschexperter, och vinnarna utses genom en allmän omröstning.

Hur har BET Awards anpassats under covid-19-pandemin??

På grund av COVID-19-pandemin hölls 2021 års prisutdelning virtuellt, med uppträdanden av Megan Thee Stallion, DaBaby och många andra artister.

När och var kommer BET Awards 2022 att hållas?

BET Awards 2022 kommer att hållas söndagen den 26 juni 2022 på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien.

Hur kan jag titta på BET Awards 2022?

För att titta på BET Awards 2022 kan du ställa in på BET-nätverket den 26 juni 2022, titta på prisutdelningen online via BET-webbplatsen eller appen, eller kontrollera med din kabel- eller satellitleverantör om de erbjuder BET-nätverket som en del av deras programpaket.

Vilka är de främsta kandidaterna till BET Awards 2022?

Några av de främsta utmanarna för utmärkelserna inkluderar Beyoncé, Drake, Cardi B, Lil Nas X och Megan Thee Stallion.

Vad kan jag förvänta mig av BET Awards 2022?

BET Awards 2022 lovar att bli ännu ett oförglömligt evenemang med liveframträdanden, kändisframträdanden och spännande prisutdelningar.

Hur kan jag kontakta BET Awards??

Du kan hålla kontakten med BET Awards via deras webbplats, sociala medier och genom att titta på deras direktsändningar och evenemang.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om BET Awards 2022??

För att hålla dig uppdaterad om BET Awards 2022 kan du följa BET-nätverket på sociala medier, registrera dig för deras nyhetsbrev och kolla deras webbplats för de senaste nyheterna och tillkännagivandena.

Kan jag närvara personligen på BET Awards 2022?

Biljetter till BET Awards 2022 kan finnas tillgängliga för köp närmare evenemangsdatumet. Kolla BET Awards webbplats för uppdateringar.

Vem har varit värd för BET Awards tidigare?

Tidigare BET Awards-värdar inkluderar Jamie Foxx, Tracee Ellis Ross, Regina Hall och många andra begåvade artister och underhållare.

Vem har uppträtt på BET Awards tidigare?

BET Awards har bjudit på många minnesvärda uppträdanden genom åren, från artister som Beyoncé, Prince, Michael Jackson, Kendrick Lamar och många andra.