När är BET Awards 2021: Datum, tid och var man kan titta!

När sommardagarna blir längre väntar fans av svart underhållning ivrigt på BET Awards, ett framstående årligt evenemang som hyllar exceptionellt arbete inom musik-, underhållnings- och sportindustrin av svarta artister och kreatörer. I år kommer det att bli ett minnesvärt ögonblick med enastående artister och anmärkningsvärda hedersgäster.

Många fans är intresserade av att veta när BET Awards kommer att sändas och vad de kan förvänta sig av det kommande evenemanget. Lyckligtvis har vi detaljer om all viktig information du behöver för att bli redo för den stora dagen. Här är allt du behöver veta om 202x BET Awards sändningsdatum, plats, värdar, hedersgäster och artister.

Från och med sändningen av BET Awards kommer ceremonin att sändas LIVE på BET, BET Her, och streamas live internationellt på BET Africa-kanalen, exakt kl. 20.00 ET, den XX juni 202x. Kanalen visar exklusiv täckning och oöverträffad tillgång till det historiska evenemanget med "BET Awards Live Red Carpet Show" som börjar kl. 19.00 ET.

Från den livliga röda mattan på Microsoft Theatre i Los Angeles bjuder BET Awards-ceremonin på en rad elektrifierande uppträdanden, rörande hyllningar och oförglömliga prisögonblick. Artisterna, hederspersonerna och priskategorierna är unika, riktar sig till en unik publik och representerar det bästa i det svarta Amerika. I vårt nästa segment kommer vi att fördjupa oss i detaljerna i showen, inklusive artister, hedersutmärkelser och prisnominerade för att upptäcka vad BET Awards har för oss 202x LeoVegas.

När kan du titta på BET Awards?

BET Awards är ett av årets mest efterlängtade evenemang för fans av hiphop och R&B-musik. Denna årliga ceremoni hedrar de största och mest lysande stjärnorna inom underhållningsindustrin och är ett måste för musikälskare överallt. Men när kan du se BET Awards på TV??

BET Awards sänds vanligtvis i slutet av juni eller början av juli, och det exakta datumet ändras från år till år. För att ta reda på när ceremonin kommer att sändas i år, kolla dina lokala listor eller besök BET-webbplatsen för de senaste uppdateringarna.

Du kommer inte att vilja missa årets BET Awards show, som lovar att bli ett stjärnspäckat evenemang fyllt med oförglömliga uppträdanden och minnesvärda ögonblick. Se till att markera din kalender så att du inte missar en minut av händelsen!

Oavsett om du tittar för att se dina favoritartister ta hem priser eller bara vill se de senaste trenderna i mode och stil, BET Awards är ett evenemang som musikfans inte får missa. Så luta dig tillbaka, slappna av och njut av showen!

Om BET Awards

BET Awards är en årlig musikceremoni som hyllar afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, sport, TV och film. Ceremonin organiseras av Black Entertainment Television (BET), som är ett populärt amerikanskt kabelnätverk som grundades 1980.

Sedan starten 2001 har BET Awards blivit en av de mest sedda prisutdelningarna i världen. Ceremonin innehåller uppträdanden av några av de största namnen inom musik och uppmärksammar både branschveteraner och lovande artister.

BET Awards är mycket mer än bara en musikceremoni. Det har också varit en plattform för sociala och politiska frågor som påverkar minoriteter i Amerika. Genom kraftfulla tal, viktiga budskap och samarbeten har BET Awards blivit en megafon för förändring och har inspirerat miljontals människor runt om i världen.

Kategorier och nomineringar

BET Awards har ett brett utbud av kategorier som uppmärksammar talangerna hos afroamerikaner och andra minoriteter. Kategorierna inkluderar bästa kvinnliga hiphop-artist, bästa manliga hiphop-artist, bästa nya artist, bästa samarbete, årets bästa video och många fler.

Varje år finns det många nomineringar för varje kategori, och de bästa väljs ut av en panel av experter och branschföreträdare. Nomineringarna tillkännages sedan för allmänheten, och fansen kan rösta på sina favoritartister.

BET Awards är ett mycket efterlängtat evenemang varje år, och miljontals människor tittar på ceremonin live på TV eller online. Om du är ett fan av musik, sport eller underhållning vill du inte missa detta fantastiska evenemang!

Information om BET Awards schema och sändningsdatum:

BET Awards 2021 Sändningsdatum:

BET Awards är ett årligt evenemang som firar prestationer av afroamerikaner och andra minoriteter i underhållningsindustrin. BET Awards 2021 kommer att hållas söndagen den 27 juni 2021. Liveshowen kommer att sändas på BET och dess dotterbolag kl. 8/7c.

Schema för BET Awards:

BET Awards-ceremonin börjar vanligtvis med en pre-show, som inkluderar röda mattan och uppträdanden från nya och lovande artister. Förshowen börjar klockan 7/6c. Efter pre-showen börjar huvudevenemanget klockan 8/7c. BET Awards pågår vanligtvis i cirka tre timmar.

Var kan man titta på BET Awards:

Du kan se BET Awards live på BET och dess dotterbolag. Om du inte har kabel kan du streama BET Awards live på tjänster som Sling TV, fuboTV och Philo. Du kan också streama showen på BET:s webbplats och app med en kabelinloggning eller genom att registrera dig för BET+.

Värd och artister:

BET Awards har vanligtvis en känd värd och innehåller uppträdanden från några av de största namnen inom musik och underhållning. Värden och artisterna för 2021 års BET Awards har ännu inte tillkännagivits, men tidigare värdar har varit Regina Hall, Jamie Foxx och Anthony Anderson, och tidigare artister har varit Beyonce, Kendrick Lamar och Rihanna.

Priser och nominerade:

BET Awards har över 20 kategorier som uppmärksammar prestationer av musiker, skådespelare och idrottare. Några av de mest populära kategorierna inkluderar bästa manliga / kvinnliga R&B / Pop-artist, bästa skådespelare / skådespelerska och årets video. De nominerade till BET Awards 2021 har ännu inte meddelats.

Historia om BET Awards:

BET Awards hölls för första gången 2001 och har sedan dess blivit en av de viktigaste händelser i underhållningsindustrin. Showen har hedrat många ikoniska personer inom musik, film och TV, inklusive Whitney Houston, Prince och Denzel Washington.

BET Awards: En hyllning till svart excellens inom underhållning

BET Awards är ett årligt evenemang som hyllar svarta artister och underhållare inom musik-, sport- och skådespelarbranscherna. Under årens lopp har showen blivit en av de viktigaste kulturella händelserna i det afroamerikanska samhället.

BET Awards erbjuder en plattform för svarta underhållare att visa upp sina talanger och prestationer samtidigt som man erkänner den svarta kulturens inverkan på det vanliga samhället. Det årliga evenemanget innehåller en imponerande rad uppträdanden av några av de största namnen inom musik, samt hedrar några av de mest framgångsrika personerna inom underhållningsområdet.

BET Awards är mycket mer än bara en hyllning till svart excellens. De är en möjlighet att inspirera och stärka unga svarta människor att tro på sina drömmar och sträva mot sina mål. Evenemanget lyfter fram svarta människors bidrag till underhållningsvärlden och tjänar som en påminnelse om talang, styrka och anmärkningsvärda prestationer i det svarta samhället.

 • Så markera dina kalendrar och gör dig redo för BET Awards, som vanligtvis sänds i slutet av juni eller början av juli.
 • Se till att du håller dig uppdaterad för mer detaljerad information om sändningsdatum, programschema och specialframträdanden för den kommande BET Awards!

Ta reda på vilka som är nominerade och vilka som kommer att uppträda:

BET Awards är en hyllning till svartas förträfflighet inom musik, underhållning och sport. Varje år hedrar prisutdelningen de bästa och mest lysande artisterna och idrottarna i branschen. En av de mest spännande delarna av BET Awards är att ta reda på vilka som är nominerade och vilka som kommer att uppträda.

Nomineringarna till BET Awards är alltid mycket efterlängtade. Både fans och branschkännare väntar ivrigt på att se vilka artister som kommer att belönas för sitt hårda arbete och sin talang. Årets nominerade är inget undantag. Med kategorier som bästa kvinnliga R&B/Pop-artist, bästa manliga Hip Hop-artist och bästa samarbete kommer det säkert att finnas gott om drama och spänning på prisutdelningsnatten.

Förutom de nominerade är fansen också nyfikna på vilka artister som kommer att uppträda på BET Awards. Showen är känd för sina showstoppande föreställningar, och det här året är inte annorlunda. Med en artistuppställning som inkluderar Cardi B, Migos och H.E.R., tittarna kan förvänta sig att bli överväldigade av den talang som visas.

 • Toppnominerade för årets BET Awards inkluderar:
 • DaBaby
 • Megan Thee Stallion
 • Drake
 • Lil Baby
 • Artister som är planerade att uppträda på BET Awards inkluderar:
 • Cardi B
 • Migos
 • H.E.R.
 • Meghan Trainor

BET Awards och dess inverkan på musikindustrin:

BET Awards är ett årligt evenemang som hedrar afroamerikaner och andra minoriteter inom underhållningsindustrin. Priset skapades 2001 av Black Entertainment Television Network för att hylla svarta musiker, skådespelare och idrottare. BET Awards har blivit en av de mest sedda prisutdelningarna på TV, och den har haft en betydande inverkan på musikindustrin.

En av de största effekterna av BET Awards på musikindustrin är dess förmåga att visa upp nya talanger. Många artister har fått en plattform för att uppträda på BET-scenen och har sedan haft framgångsrika musikkarriärer. BET Awards har också hjälpt till att starta karriären för flera artister, till exempel Chris Brown och Nicki Minaj.

BET Awards har också varit ansvarig för att främja mångfald i musikbranschen. Prisutdelningen har uppmärksammat artister från en mängd olika genrer, inklusive hip-hop, R&B och gospelmusik. BET Awards har också uppmärksammat lovande artister som har förbisetts av andra prisutdelningar.

Dessutom har BET Awards varit en katalysator för social förändring inom musikindustrin. Prisutdelningen har använt sin plattform för att öka medvetenheten om sociala frågor, såsom polisbrutalitet och rasmässig ojämlikhet. BET Awards har också uppmuntrat artister att använda sin musik för att väcka samtal om social rättvisa och förändring.

Sammantaget har BET Awards haft en betydande inverkan på musikindustrin. Det har bidragit till att främja mångfald, stärka framväxande talanger och öka medvetenheten om sociala frågor. Eftersom BET Awards fortsätter att utvecklas kommer det utan tvekan att fortsätta att vara en drivande kraft i musikbranschen under många år framöver.

BET Awards historia

BET Awards, även känt som Black Entertainment Television Awards, är ett årligt firande av allt som rör svart underhållning. Prisutdelningen grundades 2001 av Black Entertainment Television Network och har blivit en stapelvara i underhållningsbranschen.

BET Awards skapades för att uppmärksamma och hedra afroamerikaner och andra minoriteter inom musik, sport, TV och film. Under årens lopp har priskategorierna utökats till att omfatta olika genrer och konstformer som gospel, hiphop och reggae.

Den första BET Awards-ceremonin hölls 2001 på Paris Las Vegas hotell och kasino. Steve Harvey var värd för den första ceremonin, som innehöll musikaliska framträdanden från bland andra Destiny's Child, Usher och Alicia Keys.

Sedan starten har BET Awards konsekvent lockat kändisar och artister i toppklass. Några av de mest minnesvärda ögonblicken i showens historia inkluderar Beyonces ikoniska framförande av "Crazy in Love" 2003, Prince överraskningsframträdande 2010 och Kendrick Lamars elektrifierande framförande av "Alright" 2015.

Under årens lopp har BET Awards utvecklats till mer än bara en prisutdelning. Det har blivit en plattform för social och politisk aktivism. Under de senaste åren har artister som Beyonce, Kendrick Lamar och J. Cole har använt sina uppträdanden för att öka medvetenheten om polisbrutalitet och andra sociala rättvisefrågor som påverkar det svarta samhället.

Anmärkningsvärda ögonblick från BET Awards:

BET Awards har haft många minnesvärda ögonblick genom åren. Nedan följer bara några exempel:

 • Beyoncés framträdande 2016: Beyoncé framförde "Freedom" från sitt album "Lemonade" och förbluffade publiken med sitt energiska och kraftfulla framträdande. Hennes backupdansare, som också medverkade i låtens musikvideo, bidrog till framträdandets effekt.
 • Prince's Tribute 2016: Efter Prince oväntade död hyllade BET Awards den avlidne musikern med ett upplyftande och känslomässigt framträdande som leddes av Stevie Wonder och Tori Kelly. Många andra artister deltog också, bland annat Jennifer Hudson och Janelle Monae.
 • Kendrick Lamars framträdande 2015: Kendrick Lamars framträdande var ett konstnärligt mästerverk. Han framförde "Alright" från sitt album "To Pimp a Butterfly" stående på en vandaliserad polisbil, uppbackad av U.S. flagga och en snurrande jordglob.
 • Janet Jacksons hyllning 2015: Janet Jackson hedrades med Ultimate Icon Award 2015. För att fira hennes bidrag till musik och popkultur framförde Tinashe, Jason Derulo och Ciara ett medley av hennes hits, inklusive "Nasty" och "If."

Under årens lopp har BET Awards visat upp otrolig talang och uppmärksammat sociala och politiska frågor. Dessa fyra ögonblick är bara några exempel på de många oförglömliga ögonblick som BET Awards har gett.

BET Awards mode:

Trender på röda mattan:

Varje år visar BET Awards röda matta upp några av de hetaste modetrenderna. I år såg vi en hel del djärva färger, metalliska accenter och statement-smycken. Många kändisar valde att bära afrikanskinspirerade tryck för att hylla sitt arv.

Bäst klädda kändisar:

 • Beyoncé: Queen Bey slogs i en figurnära paljettklänning, komplett med en hög slits och dramatiskt släp.
 • Rihanna: Som alltid gjorde Rihanna intryck i en vågad ensemble. Hon valde en genomskinlig klänning med invecklade pärlor och en matchande huvudduk.
 • Meghan Thee Stallion: Rapparen såg fantastisk ut i en skimrande, figursydd klänning med en lårhög slits.

Sämst klädda kändisar:

 1. Icke namngiven kändis: En kändis försök till en djärv ny look föll platt. Deras outfit, som bestod av en neongrön jumpsuit och en matchande peruk, fick många att klia sig i huvudet.
 2. Ännu en namnlös kändis: Den här deltagarens outfit, med en överdimensionerad fuskpälsjacka och olikfärgade skor, missade målet.

Övergripande modebetyg:

Trots några tvivelaktiga modeval levererade BET Awards 2021 fortfarande när det gäller mode. Kvällens bäst klädda stjärnor visade framfötterna och vi kan inte vänta med att se vilka trender de kommer att sätta för nästa års evenemang.

KändisarModebetyg
Beyoncé10/10
Rihanna9/10
Meghan Thee Hingst8/10
Namnlös kändis3/10
En annan namnlös kändis4/10

Hur man tittar på BET Awards:

Det finns flera alternativ för att titta på BET Awards. Du kan se det live på BET-kanalen eller streama det online på BET:s webbplats eller på andra streamingplattformar som Hulu, Sling TV och DirecTV Now.

Om du vill se den på BET:s webbplats måste du logga in med din kabeloperatörs inloggningsuppgifter. Om du inte har kabel-TV kan du registrera dig för en gratis provperiod på en streamingtjänst som erbjuder BET, som Hulu eller Sling TV.

Om du missar direktsändningen kan du ta del av BET Awards med BET-appen, som finns tillgänglig på både iOS- och Android-enheter. Dessutom kommer höjdpunkter och föreställningar att laddas upp på BET:s YouTube-kanal efter att showen har sänts.

Ett annat alternativ är att spela in BET Awards på din DVR och titta på det senare när det passar dig. Kontrollera din kabel- eller streamingtjänstleverantörs schema för att se till att du uppsättning det att spela in rätt tid och kanal.

Slutligen, om du är värd för en BET Awards-tittarfest, överväg att hyra en projektor och skärm för att göra upplevelsen mer uppslukande. Glöm inte att erbjuda snacks och dryck också!

Internationell sändning av BET Awards

För de som bor utanför Förenta staterna som är intresserade av att titta på BET Awards, finns det flera tillgängliga alternativ. Prisutdelningen sänds vanligtvis live på BET International-kanalen, som är tillgänglig i många länder runt om i världen.

Tittare i Kanada kan se BET Awards på MuchMusic-kanalen, medan de i Storbritannien kan ställa in sig på prisutdelningen på Channel 5-nätverket. I Afrika sänds BET Awards vanligtvis på DStv-kanalen. Prisutdelningen är också ofta tillgänglig på streamingtjänster som Amazon Prime Video.

Det är viktigt att kontrollera lokala sändningar för specifika datum och tider, eftersom schemat kan variera beroende på land eller region. Dessutom kan vissa programföretag erbjuda försenade eller redigerade versioner av BET Awards, så var noga med att välja det alternativ som fungerar bäst för dig.

För fans av urban musik och kultur runt om i världen är BET Awards ett mycket efterlängtat evenemang varje år. Med så många internationella TV-bolag kan tittare från hela världen ta del av de uppträdanden, hyllningar och fester som gör BET Awards till en så speciell tillställning.

Särskilda utmärkelser som delas ut under BET Awards:

BET Awards firar inte bara enastående prestationer inom musik, sport och underhållning, utan erkänner också excellens inom aktivism och samhällstjänst. Dessa specialpriser delas ut till personer som har gjort betydande insatser inom olika områden och lämnat en bestående inverkan på sina samhällen och världen.

Humanitarian Award är ett av de mest prestigefyllda priserna som delas ut under BET Awards. Detta pris uppmärksammar individer som har gjort anmärkningsvärda humanitära insatser och bidragit till social förändring på global nivå. Tidigare mottagare av detta pris inkluderar Muhammad Ali, Quincy Jones och Danny Glover.

Lifetime Achievement Award är ett annat specialpris som delas ut till banbrytare inom underhållningsindustrin. Detta pris uppmärksammar enastående bidrag till musik, film, TV och andra områden inom underhållning, och firar prestationer av artister som har lämnat ett bestående arv. Tidigare mottagare av detta pris inkluderar Prince, Whitney Houston och James Brown.

BET Awards hedrar också individer som har gjort betydande bidrag till sport och idrott. Priset Sportsman of the Year delas ut till idrottare som har utmärkt sig inom sina respektive områden, samtidigt som de använder sin plattform för att inspirera och stärka andra. Tidigare mottagare av detta pris inkluderar LeBron James, Kobe Bryant och Muhammad Ali.

Förutom dessa utmärkelser uppmärksammar BET Awards också exceptionella individer i en mängd olika kategorier, inklusive samhällstjänst, entreprenörskap och ledarskap. Genom dessa särskilda utmärkelser hyllar BET Awards excellens och inspirerar oss alla att sträva efter större saker.

Kontroverser kring BET Awards:

Rasistiska kontroverser

Under årens lopp har BET Awards stått inför flera kontroverser relaterade till rasfrågor. 2016 fick BET mothugg efter att en av deras tweets gjort narr av Taylor Swifts misslyckade romans med Tom Hiddleston. Många kritiserade BET för att använda rasstereotyper mot vita människor.

En annan rasistiskt laddad kontrovers inträffade 2013, när Gabby Douglas, den olympiska guldmedaljören, blev måltavla för Twitter-användares kritik på nätet för sitt utseende, särskilt hennes hår, som många tyckte var oattraktivt. BET svarade med en artikel som fick mycket kritik för att vara rasistiskt okänslig.

Konstnärliga kontroverser

BET Awards har också sett flera kontroverser under åren relaterade till konstnärligt innehåll. 2010 orsakade Chris Browns hyllningsframträdande till Michael Jackson motreaktioner på grund av hans våldsamma förflutna. Vissa tittare kritiserade BET för att glorifiera en våldsam artist.

2009, under Janet Jacksons uppträdande, hoppade Lil' Mama upp på scenen utan inbjudan och uppträdde med Jackson. Många kritiserade Lil' Mama för att vara respektlös och ta bort Jacksons strålkastarljus.

Tekniska kontroverser

Tekniska problem har också uppstått under BET Awards-showerna, vilket orsakat kontroverser och frustration bland tittarna. Under direktsändningen 2015 klagade många tittare på dålig ljudkvalitet och avbrott i showen.

2014, under förshowen till BET Awards, tillkännagav värdarna felaktigt vinnaren av priset "Best New Artist", vilket ledde till förvirring och kontroverser bland tittare och artister.

Framtiden för BET Awards

BET Awards fortsätter att växa i popularitet och betydelse, och många undrar vad framtiden har att erbjuda för detta älskade årliga evenemang.

En möjlighet är att prisutdelningen utökas från sitt nuvarande fokus på musik och underhållning till att omfatta fler olika kategorier och genrer. Detta kan inkludera utmärkelser för social rättvisa, idrottsprestationer och andra områden där afroamerikaner gör betydande bidrag.

En annan potentiell förändring är att BET Awards skulle kunna bli mer internationellt i omfattning, med större fokus på artister och artister från runt om i världen. Detta skulle göra det möjligt för showen att visa upp de otroliga talangerna hos afroamerikanska skapare och samarbetspartners i ett verkligt globalt sammanhang.

Naturligtvis måste alla förändringar av BET Awards noggrant övervägas och genomföras för att upprätthålla showens relevans och attraktionskraft för både fans och artister. Men med sin rika historia och livliga gemenskap av supportrar råder det ingen tvekan om att BET Awards kommer att fortsätta att vara en höjdpunkt i underhållningskalendern under många år framöver.

BET Awards och social rättvisa

BET Awards är inte bara en hyllning till den svarta kulturen inom underhållning utan fungerar också som en plattform för sociala rättvisefrågor som påverkar det svarta samhället. Under sin historia har prisutdelningen lyft fram frågor som polisbrutalitet, rasmässig ojämlikhet och politisk aktivism.

Ett exempel på detta är BET Awards 2016, där Jesse Williams kraftfulla tal om Black Lives Matter-rörelsen ledde till en nationell diskussion om polisbrutalitet och rasmässig orättvisa i Amerika.

Förutom tal och uppträdanden som tar upp frågor om social rättvisa, uppmärksammar BET Awards också individer och organisationer som gör skillnad i sina samhällen genom Shine a Light-segmentet. Detta segment lyfter fram dem som aktivt arbetar för social förändring, ofta i underrepresenterade samhällen.

Vid en tidpunkt då frågor om rasåtskillnad och polisbrutalitet fortsätter att plåga Amerika, fungerar BET Awards som en plattform för att förstärka rösterna från dem som kämpar för social rättvisa och uppmuntra meningsfull förändring.

Bakom kulisserna på BET Awards

BET Awards är ett av de mest efterlängtade evenemangen i musikbranschen. Medan tittarna tittar in för att se sina favoritartister uppträda och ta emot priser, finns det ett helt team bakom kulisserna som gör showen möjlig.

BET Awards är en massiv produktion som kräver noggrann planering och genomförande, från producenterna till scenpersonalen. Teamet arbetar outtröttligt för att se till att showen går smidigt och att alla artister kan göra den bästa möjliga showen.

Tillsammans med produktionsteamet finns det också garderobsstylister, hår- och makeupartister och koreografer som arbetar med artisterna för att få deras vision att leva. Den röda mattan är också en viktig del av evenemanget, med fotografer och reportrar som fångar allt mode och spänning.

BET Awards är verkligen ett glamoröst evenemang, men det är också ett enormt åtagande som kräver mycket hårt arbete och hängivenhet. Utan teamet bakom kulisserna skulle showen inte kunna samlas och skapa den oförglömliga kväll som tittarna har kommit att älska.

Vad du kan förvänta dig av BET Awards 2022

Ny värd och nya artister

BET Awards 2022 kommer att visa upp en ny värd och en rad spännande artister. Fans kan förvänta sig att se några av de största namnen i musikbranschen ta scenen och leverera oförglömliga föreställningar.

Vinnare av utmärkelser

Som alltid kommer BET Awards att hedra några av de mest begåvade artisterna och underhållarna i branschen. Fansen kan förvänta sig att se vinnarna i kategorier som bästa kvinnliga R&B/Pop-artist, årets video och bästa nya artist.

Fokus på social rättvisa

Efter ett tumultartat år fyllt av social oro förväntas BET Awards ta upp frågor om social rättvisa och fortsätta att vara en plattform för svarta röster och förespråkande. Tittarna kan förvänta sig att se kraftfulla tal och hyllningar till dem som har kämpat för social förändring.

Virtuellt eller personligen?

Eftersom världen återhämtar sig från COVID-19-pandemin återstår det att se om BET Awards 2022 kommer att hållas virtuellt eller personligen. Fans kan förvänta sig uppdateringar närmare evenemangsdatumet.

Överraskningar

BET Awards är känt för sina överraskningar, från oväntade samarbeten till innerliga hyllningar. Tittarna kan förvänta sig ännu fler minnesvärda ögonblick och överraskningar vid 2022 års gala.