När är BET Awards 2022? Datum, tid och förväntningar

Om du är ett fan av musik, film och TV har du utan tvekan hört talas om Bet Awards. Denna efterlängtade årliga prisceremoni hyllar de största och mest lysande stjärnorna inom svart underhållning och kultur. Och 2022 kommer det inte att bli annorlunda.

Om du undrar när nästa Bet Awards kommer att vara, har vi täckt dig. I den här artikeln kommer vi att dela med oss av alla detaljer du behöver veta om datum och tid för Bet Awards 2022.

Så markera dina kalendrar och gör dig redo för en kväll med häpnadsväckande föreställningar, känslomässiga tal och oförglömliga ögonblick. Låt oss ta reda på när Bet Awards 2022 kommer att äga rum.

Datum och tid för Bet Awards 2022

Spänningen stiger inför det kommande Bet Awards 2022, det årliga firandet av svart excellens inom musik, sport och underhållning. Både fans och branschinsiders är ivriga att få veta datum och tid för detta mycket efterlängtade evenemang.

Det exakta datumet för Bet Awards 2022 har ännu inte tillkännagivits, men branschinsiders förväntar sig att det kommer att äga rum i slutet av juni eller början av juli. Så snart officiella tillkännagivanden görs av Bet Awards-kommittén kommer vi att släppa informationen omedelbart.

Det är viktigt att notera att Bet Awards 2022 kommer att sändas live på TV, så tittare från hela världen kan se sina favoritstjärnor i aktion. Ceremonin kommer att innehålla exklusiva musikframträdanden, stjärnspäckade framträdanden och inspirerande tal från begåvade underhållare och idrottare.

Bet Awards 2022 kommer utan tvekan att bli ett stort evenemang i underhållningskalendern i år. Håll utkik efter kommande nyheter och tillkännagivanden om datum och tid för denna mycket efterlängtade prisceremoni LeoVegas.

Datum och tid för evenemanget avslöjat

Efter mycket väntan har det officiella datumet och tiden för Bet Awards 2022 tillkännagivits. Evenemanget kommer att äga rum söndagen den 26 juni 2022 kl. 20:00 EST. Årets ceremoni lovar att bli en stjärnspäckad tillställning som visar upp de bästa och mest lysande inom underhållning.

Med så mycket talang som visas upp, Bet Awards 2022 är säker på att bli en minnesvärd upplevelse. Fansen kan förvänta sig otroliga uppträdanden, gripande tal och oförglömliga ögonblick som kommer att få dem att prata långt efter att evenemanget är över.

Markera dina kalendrar och missa inte detta banbrytande evenemang. Lyssna den 26 juni kl. 20.00 EST för en kväll med underhållning som inte liknar något annat. Oavsett om du älskar musik, film och tv eller bara vill se dina favoritkändisar tillsammans är Bet Awards 2022 ett evenemang du inte vill missa.

Gör din kalender redo

Missa inte årets mest efterlängtade prisutdelning. Det är dags att markera dina kalendrar och göra dig redo för BET Awards 2022.

Med en stjärnspäckad line-up av artister och presentatörer lovar årets BET Awards att bli ett av de största evenemangen inom underhållning. Oavsett om du gillar musik, tv eller film finns det något för alla på denna banbrytande prisutdelning.

Från explosiva liveframträdanden till stärkande tal, BET Awards 2022 är en hyllning till svart kultur och excellens. Se till att rensa ditt schema, ställ in en påminnelse och lyssna på en kväll du sent kommer att glömma.

 • Datum: TBA
 • Tid: TBA
 • Plats: TBA

Håll utkik efter mer information om datum, tid och plats för BET Awards 2022. Det är dags att bli exalterad och fira de största namnen inom underhållning.

Missa inte den årliga ceremonin

Som en av de största kvällarna inom underhållning vill du inte missa de kommande Bet Awards. Denna årliga ceremoni samlar de största namnen inom musik, TV och film för ett oförglömligt firande av talang och prestationer.

Oavsett om du gillar hiphop, R&B eller pop kommer det att finnas något för alla på årets evenemang. Med uppträdanden av några av branschens främsta stjärnor och spännande priskategorier lovar Bet Awards att bli en kväll som du sent kommer att glömma.

Om du är ett inbitet fan av någon av de nominerade, är det dags att markera din kalender och ställa in din DVR. Med datum och tid för ceremonin precis runt hörnet, Se till att du'Är redo att ställa in och fånga all action live.

 • Håll dig uppdaterad om de senaste nyheterna om ceremonin genom att följa dina favoritstjärnor på sociala medier.
 • Förbered snacks och drycker så att du kan njuta av showen med stil.
 • Bjud in dina vänner för att ta del av det roliga och spännande.

Vad du än gör, missa inte möjligheten att vara en del av detta otroliga evenemang. Med så mycket talang och energi på en och samma plats kommer Bet Awards att bli en kväll du sent kommer att glömma.

Markera dina kalendrar nu

Missa inte Bet Awards 2022

Det är aldrig för tidigt att börja se fram emot nästa Bet Awards-ceremoni. Oavsett om du är ett fan av musik, film eller TV, visar detta årliga evenemang upp de bästa och mest lysande stjärnorna i underhållningsindustrin.

Om du vill hålla dig uppdaterad om alla de senaste nyheterna om Bet Awards, se till att markera datum och tid för detta efterlängtade evenemang i dina kalendrar. Med så mycket spänning kring de kommande festligheterna kommer du inte att vilja missa ett ögonblick!

Spara datumet

Ligg steget före genom att notera i din kalender när Bet Awards 2022 kommer att äga rum. På så sätt kommer du att vara den första att veta när dina favoritartister, skådespelare och skådespelerskor intar scenen för att ta emot sina välförtjänta utmärkelser.

Oavsett om du tittar på Bet Awards hemifrån eller närvarar på plats är det viktigt att du håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna och informationen. Så markera dina kalendrar nu och gör dig redo för en oförglömlig kväll med underhållning och firande!

Håll dig informerad

Det är viktigt att hålla sig informerad om allt från datum och tid för Bet Awards 2022 till de senaste nyheterna och uppdateringarna från underhållningsbranschen. Oavsett om du är ett fan av musik, film eller TV är detta årliga evenemang något du inte vill missa.

 • Se till att hålla utkik efter uppdateringar på den officiella Bet Awards-webbplatsen.
 • Följ Bet Awards på sociala medier för alla de senaste nyheterna och all information.
 • Kolla med dina favoritartister och kändisar om de kommer att närvara vid Bet Awards 2022.

Med så många sätt att hålla sig informerad finns det ingen anledning att gå miste om all spänning kring årets Bet Awards-ceremoni. Markera dina kalendrar nu och Gör dig redo för årets evenemang!

Planera din tittarfest

Är du förväntansfull inför den kommande Bet Awards 2022?? Varför inte planera en fest för att titta på showen med dina vänner och familj? Gör dig redo att njuta av en kväll med fantastiska uppträdanden, häpnadsväckande mode och välförtjänta pristagare.

Bestäm först var du vill ha din visningskväll. Du kan ha det hemma hos dig, eller kanske hos en vän eller familjemedlem. Se till att det finns tillräckligt med sittplatser för alla, och fundera på att sätta upp några olika utsiktsplatser om ni har en stor grupp.

Planera sedan din meny. Tänk på att servera några av dina favoritsnacks och drycker, och överväga att införliva några godbitar med Bet Awards-tema. Du kan även ha knytkalas och be dina gäster att ta med en maträtt att dela med sig av.

Glöm inte att dekorera ditt tittarområde! Skapa en rolig och festlig atmosfär med ballonger, serpentiner och andra festdekorationer. Du kan till och med skapa en Bet Awards-inspirerad fotoautomat där du och dina gäster kan ta roliga bilder.

Slutligen, se till att du tittar in på rätt tid. Datum och tid för Bet Awards 2022 finns på deras officiella webbplats, så se till att dubbelkolla och justera för din tidszon. Gör dig redo att ha kul när du ser några av dina favoritartister ta plats på scenen och fira deras otroliga prestationer!

Nedräkningen till Bet Awards 2022 har börjat

Förväntningarna stiger i takt med att musikindustrin förbereder sig för den största årets kväll - Bet Awards 2022. Fansen väntar ivrigt på att se sina favoritartister gå på röda mattan och uppträda på scen.

Bet Awards har varit en stapelvara i underhållningsbranschen i över 20 år och samlar några av de mest begåvade artisterna och personligheterna från runt om i världen. Årets evenemang lovar att inte bli annorlunda, med en rad uppträdanden som säkert kommer att lämna publiken förvånad.

När vi närmar oss den stora kvällen spekuleras det vilt om vem som kommer att ta hem de eftertraktade utmärkelserna. Med så många talangfulla nominerade i olika kategorier är det vem som helst som kan gissa vilka som blir de stora vinnarna.

 • Kommer Beyoncé återigen att ta hem priset för bästa kvinnliga R&B/Pop-artist?
 • Kan Drake ta hem priset för bästa manliga hiphop-artist för fjärde året i rad??
 • Vem kommer att ta hem priset för Årets video?

Det här är bara några av de frågor som kommer att besvaras under kvällen för Bet Awards 2022. Så markera era kalendrar och gör er redo för en oförglömlig kväll med musik, underhållning och firande.

DatumTid
26 juni 20228:00 PM ET

Boka in dina kalendrar för Bet Awards 2022

Spänningen stiger när vi närmar oss ett av årets mest efterlängtade evenemang - BET Awards 2022. Fansen väntar ivrigt på tillkännagivandet av datum och tid för detta stjärnspäckade evenemang, och vi är här för att ge dig alla detaljer du behöver.

När är Bet Awards 2022?
Bet Awards 2022 kommer att äga rum söndagen den 26 juni. Detta innebär mindre än ett år till en av de största kvällarna inom underhållning, så se till att få dina visningsplaner i ordning!

Vilken tid börjar Bet Awards 2022??
Bet Awards 2022 kommer att starta kl. 20.00 ET/5.00 PT. Den här tiden är viktig att veta så att du inte missar en sekund av händelsen när de största och ljusaste stjärnorna inom musik, TV och film samlas för att fira svart excellens.

Hur kan jag titta på Bet Awards 2022??
Bet Awards 2022 kommer att sändas på Bet Network. Dessutom kan tittare ställa in via streamingtjänster som Hulu med Live TV, Sling TV och Philo.

 • Boka in Bet Awards 2022 den 26 juni i din kalender.
 • Showen börjar kl. 20.00 ET/5.00 PT.
 • Ställ in på Bet Network eller olika streamingtjänster för att se allt som händer.

Missa inte ett av årets mest omtalade evenemang. Se till att ställa in dina alarm, schemalägg dina tittarfester och gör dig redo att bevittna en oförglömlig kväll med musik, mode och underhållning på Bet Awards 2022.

Upplev spänningen från Bet Awards 2022

BET Awards är ett efterlängtat årligt evenemang som hyllar afroamerikanska artister och deras bidrag till underhållningsindustrin.

Bet Awards 2022 lovar att bli en kväll full av energi, spänning och underhållning. Fans över hela världen kommer att titta på när de bästa av de bästa tävlar om åtråvärda priser och erkännande.

Från röda mattan till efterfesterna erbjuder BET Awards en oförglömlig upplevelse för både fans och kändisar. Det är en kväll för att fira prestationer, omfamna mångfald och erkänna excellens inom underhållningsindustrin.

Med oförglömliga uppträdanden, känslosamma tal och överraskningsframträdanden kommer Bet Awards 2022 att bli årets höjdpunkt för musikfans över hela världen.

Se till att markera dina kalendrar och lyssna på Bet Awards 2022 för att uppleva spänningen från första hand!

Gör dig redo för den största kvällen inom svart underhållning

Är du förväntansfull inför den kommande BET Awards-galan?? Detta årliga evenemang är en hyllning till svarta underhållare och hedrar deras prestationer inom musik, film och sport. Det är en av de mest efterlängtade kvällarna i underhållningsbranschen och lockar en global publik.

Årets BET Awards lovar att bli större och bättre än någonsin tidigare, med uppträdanden från några av de mest begåvade artisterna i branschen. Evenemanget innehåller också utmärkelser i olika kategorier, inklusive bästa manliga och kvinnliga artist, bästa nya artist och årets video.

Men BET Awards handlar inte bara om musik - det är också en plattform för viktiga budskap och samtal om social rättvisa och jämlikhet. Evenemanget lyfter fram erfarenheterna och kampen i svarta samhällen i Amerika och använder sitt inflytande för att uppmärksamma viktiga frågor.

Så markera dina kalendrar och gör dig redo för den största natten inom svart underhållning. BET Awards 2022 kommer att bli en kväll att minnas, full av musik, underhållning och meningsfulla diskussioner om de frågor som är viktigast.

Bet Awards 2022: Här är vad du behöver veta

BET Awards är ett årligt evenemang som hyllar svart excellens inom underhållning, musik, sport och kultur. Årets evenemang lovar att bli större och bättre än någonsin, med några av de största namnen i branschen.

2022 Bet Awards kommer att äga rum den 26 juni på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien. Evenemanget börjar kl. 17.00 PST och kommer att sändas live på Bet-nätverket.

Några av de största kändisarna i branschen förväntas delta i Bet Awards 2022. Tidigare år har Beyoncé, Jay-Z, Drake och Rihanna prytt den röda mattan, och detta år ser inte ut att bli annorlunda.

Bet Awards är en kväll fylld av spännande uppträdanden, känslosamma tal och oförglömliga ögonblick. Det är en hyllning till svart kultur och svarta prestationer, och det är ett evenemang som du inte får missa.

Om du är ett fan av musik, underhållning eller svart kultur, se då till att markera dina kalendrar för 26 juni och lyssna på Bet Awards. Det är en kväll du inte vill missa!

Allt du behöver veta om BET Awards 2022

BET Awards är ett årligt evenemang som uppmärksammar och hyllar afroamerikanska och andra minoritetsartister inom musik, sport, TV och film. Det har blivit ett av de viktigaste evenemangen för att visa upp begåvade artister och erkänna deras bidrag till underhållningsindustrin.

BET Awards 2022 kommer att äga rum den 26 juni 2022 och kommer att sändas live på BET och över olika ViacomCBS-nätverk. Platsen och värden för årets evenemang har ännu inte tillkännagivits, men förberedelserna pågår för att säkerställa en spektakulär och minnesvärd show.

Priskategorierna inkluderar bästa kvinnliga/manliga R&B-artist, bästa hiphop-artist, bästa skådespelare/skådespelerska och tittarnas val. Fansen får rösta på sina favoritartister i utvalda kategorier, vilket gör evenemanget ännu mer spännande.

BET Awards 2022 kommer att innehålla anmärkningsvärda uppträdanden och framträdanden från några av de största namnen inom musik, sport, TV och film. Det blir en kväll fylld av glitter, glamour och en hyllning till mångfald, kultur och inkludering i underhållningsbranschen.

Så boka in den 26 juni 2022 i din kalender och gör dig redo att bevittna en kväll med fenomenal talang, underhållning och firande på BET Awards 2022.

Missa inte den episka direktsändningen av Bet Awards 2022

Är du redo redo för den största kvällen inom svart underhållning? Se till att markera din kalender för den efterlängtade Bet Awards 2022. Detta årliga evenemang hyllar de bästa artisterna och prestationerna inom svart musik, tv, film och sport. Med elektrifierande uppträdanden och oförglömliga ögonblick är detta ett evenemang du inte vill missa.

Lyssna på direktsändningen den [INFOGA DATUM] kl. [INFOGA TID] för att se allt som händer. Från den röda mattan till huvudscenen kommer du att få se det bästa av det bästa inom svart underhållning. Så ta med popcornen, bjud in dina vänner och gör dig redo att uppleva den ultimata hyllningen till svart kultur.

Bli inte utelämnad från konversationen! Dela dina favoritögonblick och reaktioner på sociala medier med hjälp av hashtaggen #BETAwards2022. Det är dags att skruva upp volymen och gå med i festen!

 • Vad: Bet Awards 2022
 • När: [INFOGA DATUM]
 • Tid: [INFOGA TID]
 • Var: [INFOGA TV-KANAL ELLER STREAMINGPLATTFORM]

Markera din kalender och gör dig redo att fira svart excellens på Bet Awards 2022. Det är ett evenemang du inte vill missa!

Schemalägg din fest med visning av Bet Awards 2022

Är du förväntansfull inför Bet Awards 2022?? Varför inte samla dina vänner och familj för en tittarfest? Nedan följer några tips som hjälper dig att planera det perfekta evenemanget:

 • Välj ett datum: Välj ett datum som passar alla och se till att det inte krockar med några andra större evenemang.
 • Skicka inbjudningar: Skicka ut inbjudningar till vänner och familj via sociala medier, e-post eller traditionell post.
 • Planera en meny: Planera en meny som tillgodoser allas kostpreferenser. Fingermat och snacks är perfekt för ett visningsparty.
 • Sätt stämningen: Dekorera ditt tittarområde med dekorationer med Bet Awards-tema och skruva upp volymen på ditt ljudsystem för att få alla på rätt humör.
 • Skapa en vadslagningspool: Skapa en vänskaplig vadslagningspool där alla kan förutspå vem de tror kommer att vinna i varje kategori. Vinnaren med flest korrekta förutsägelser får ett pris.
 • Njut av showen: Luta dig tillbaka, koppla av och njut av Bet Awards 2022 med dina vänner och familj.

Genom att följa dessa tips kan du vara säker på att få en minnesvärd fest. Så markera din kalender nu och gör dig redo för en kväll med musik, mode och underhållning på Bet Awards 2022!

Få de senaste detaljerna om Bet Awards 2022

Bet Awards 2022 är en av de mest årets mest efterlängtade evenemang, som hyllar det bästa inom svart underhållning och kultur. Om du vill hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och detaljerna om detta kommande evenemang har du kommit till rätt ställe.

En av höjdpunkterna med Bet Awards är erkännandet av talanger inom olika områden, inklusive musik, sport och skådespeleri, för att nämna några. Årets ceremoni lovar att inte bli annorlunda, med några av de mest spännande namnen inom underhållning som kommer att delta.

 • Håll utkik efter tillkännagivandet av de nominerade, som säkert kommer att generera massor av buzz och spänning bland både fans och branschinsiders.
 • Förutom föreställningar och erkännande av talanger, fungerar Bet Awards också som en plattform för att ta itu med viktiga frågor som påverkar svarta samhällen över hela världen.
 • Årets evenemang kommer att bli ett av de största och bästa hittills, och vi kommer att finnas här för att ge dig alla de senaste uppdateringarna och detaljerna fram till den stora kvällen.

Så håll ögonen öppna för alla de senaste nyheterna och detaljerna om Bet Awards 2022, och gör dig redo att fira det bästa inom svart underhållning och kultur. Det här är ett evenemang du inte vill missa.

Boka in Bet Awards 2022 i din kalender

Är du ett fan av musik, filmer och TV-serier?? Missa inte Bet Awards 2022, där de största afroamerikanska stjärnorna inom underhållning samlas för att fira sina prestationer. Om du vill vara en del av detta otroliga evenemang, markera din kalender och spara datumet!

Bet Awards 2022 kommer att äga rum söndagen den 26 juni på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien. Röda mattan börjar kl. 15.00 PT, och huvudevenemanget börjar kl. 17.00 PT. Det här är din chans att bevittna liveframträdanden, se dina favoritkändisar ta emot priser och vara en del av spänningen.

Tidigare år har Bet Awards bjudit på uppträdanden av Beyoncé, Kendrick Lamar och Cardi B. Evenemanget lyfter också fram afroamerikanska artisters prestationer i kategorier som bästa kvinnliga hiphop-artist, bästa manliga R&B/Pop-artist och årets video.

Så glöm inte att spara datumet och delta i firandet på Bet Awards 2022. Vi ses där!

Ta del av spänningen i Bet Awards 2022

Bet Awards 2022 närmar sig med stormsteg, och det finns inget bättre tillfälle att börja se fram emot detta stora evenemang. Oavsett om du är musikälskare, ett fan av urban kultur eller bara ute efter att ha roligt, kommer Bet Awards 2022 att ha något för alla.

Den årliga Bet Awards-ceremonin äger rum i hjärtat av Los Angeles och är en hyllning till svart excellens och prestationer inom musik, underhållning och kultur. Med uppträdanden från några av de största namnen i branschen, tillsammans med prisutdelningar och speciella gästframträdanden, lovar Bet Awards 2022 att bli en oförglömlig kväll.

Men Bet Awards 2022 handlar inte bara om huvudevenemanget. Dagarna fram till ceremonin är fyllda av en mängd olika evenemang, från möten med kändisar till branschpaneler och efterfester. Oavsett om du är ute efter att nätverka med andra musikproffs eller bara vill insupa stadens atmosfär finns det något för alla under Bet Awards-veckan.

Så markera dina kalendrar, rensa dina scheman och gör dig redo att delta i spänningen kring Bet Awards 2022. Oavsett om du kommer att delta personligen eller uppleva evenemanget från bekvämligheten av ditt eget hem, kommer du inte att vilja missa en minut av detta oförglömliga skyltfönster av kultur, musik och underhållning.

Bet Awards 2022: En oförglömlig kväll väntar

Förväntningarna stiger i takt med att Bet Awards 2022 närmar sig. Detta årliga evenemang uppmärksammar och firar svarta artisters, skådespelares och idrottares prestationer inom olika områden. Det är en kväll att minnas, då de största namnen inom underhållningsindustrin samlas för att ta emot priser och uppträda på scen.

Bet Awards 2022 lovar att bli en oförglömlig kväll, fylld med spänning och underhållning. Det kommer att visa upp talangerna och kreativiteten hos svarta artister och hylla deras bidrag till branschen. Evenemanget är inte bara en hyllning till svart excellens utan också en plattform för att inspirera och stärka framtida generationer.

När datumet för Bet Awards 2022 närmar sig spekulerar både medier och fans om vem som kommer att nomineras och vem som kommer att ta hem de eftertraktade priserna. Evenemanget är känt för sina överraskande uppträdanden och oväntade hyllningar, vilket bidrar till spänningen under kvällen.

BET Awards 2022 kommer att äga rum den 26 juni 2022 på Microsoft Theater i Los Angeles. Fans och supportrar runt om i världen kan ställa in sig för att fånga direktsändningen och bevittna evenemangets magi. Det är inte bara en prisutdelning, utan en chans att fira mångfalden och kreativiteten i den svarta kulturen och historien.