Upptäck de episka framträdandena på BET Awards 2015

BET Awards är en av de största kvällarna inom underhållning. Varje år uppmärksammas afroamerikaners och andra minoriteters prestationer inom musik, skådespeleri, sport och andra områden. En av evenemangets höjdpunkter är uppträdandena av några av de största musiknamnen.

BET Awards 2015 var inget undantag. Evenemanget hölls den 28 juni 2015 på Microsoft Theater i Los Angeles, Kalifornien. Scenen var satt för några otroliga framträdanden av de bästa artisterna i branschen.

Om du missade showen, eller bara vill återuppleva uppträdandena, här är en fullständig lista över alla artister på BET Awards 2015. Gör dig redo att uppleva kvällens spänning och energi på nytt!

Lista över artister på BET Awards 2015

Beyoncé, drottningen av R&B-musik, hedrade BET Awards-scenen med ett kraftfullt framträdande av sin hitlåt "Freedom". Med sin själfulla röst och häftiga dansrörelser lämnade Beyoncé publiken i vördnad. Framträdandet var en perfekt representation av låtens budskap om att bryta sig loss från samhällets begränsningar och stå upp för sig själv.

Kendrick Lamar, kungen av hiphop, levererade också ett elektrifierande framträdande på BET Awards 2015. Han framförde sin hitlåt "Alright" med passion och intensitet, ackompanjerad av ett gäng dansare. Låtens text om att övervinna hinder och finna hopp i svåra tider väckte genklang hos publiken och blev ett minnesvärt framträdande.

Både Beyoncé och Kendrick Lamar är kända för sin kraftfulla och politiskt laddade musik, och deras uppträdanden på BET Awards var inget undantag. De använde sin plattform för att skicka ett budskap och inspirera sina fans, och bevisade att musik kan vara en kraftfull form av protest och aktivism LeoVegas.

Chris Brown och Omarion uppträder på BET Awards 2015

Två stora namn inom R&B och Hip-Hop, Chris Brown och Omarion, intog scenen på BET Awards 2015 för att framföra sina hitsinglar. Chris Brown framförde sin listtoppande singel "Post to Be" medan Omarion framförde "I'm Up".

Med sina elektrifierande framträdanden fick Chris Brown och Omarion publiken att dansa och sjunga med, vilket bevisade varför de är så inflytelserika personer i branschen. Deras mjuka sång och snygga danssteg lämnade ett bestående intryck på publiken.

"Post to Be" och "I'm Up" är båda populära låtar som fortsätter att dominera listorna och etern. Fansen var glada över att se dessa två begåvade artister framföra sina hits live på BET Awards 2015.

Förutom sina individuella framträdanden samarbetade Chris Brown och Omarion också på låten "Post to Be". Deras kemi på scenen var obestridlig och publiken reagerade entusiastiskt.

Sammantaget var Chris Browns och Omarions framträdanden höjdpunkterna på BET Awards 2015, där de visade sin otroliga talang och cementerade sina positioner som ledande röster i musikindustrin.

Två minnesvärda framträdanden på BET Awards 2015

Alicia Keys själfulla tolkning av "All Eyes on Me"

Grammybelönade artisten Alicia Keys hänförde publiken på BET Awards 2015 med sitt passionerade framförande av "All Eyes on Me." Låten visar upp Keys karaktäristiska souliga sound, kompletterat med hennes imponerande pianospel. Fansen bjöds på ett minnesvärt ögonblick när sångerskan sjöng texten med råa känslor och höjde energin i rummet.

 • Grammybelönad artist
 • Kännetecknande själfullt sound
 • Imponerande pianospel
 • Ett minnesvärt ögonblick för fansen

The Weeknds sensuella tolkning av "Earned It"

The Weeknds framförande av "Earned It" på BET Awards 2015 var ett sensuell och en förförisk showstopper. Den kanadensiska sångerskans mjuka sång och sensuella scennärvaro fick publiken att fascineras. Den genomarbetade scenografin och koreografin bidrog till det övergripande produktionsvärdet och skapade ett oförglömligt framträdande.

 • Smidig sång
 • Sultan närvaro på scenen
 • Genomarbetad scenografi
 • Oförglömligt framträdande

Framträdanden vid BET Awards 2015

Tyga framför "Rack City"

BET Awards 2015 bjöd på ett spännande framträdande av den amerikanske rapparen Tyga. Han rockade scenen med sin hitsingel "Rack City". Publiken fängslades av hans högenergiska framträdande, och Tyga gjorde ingen besviken med sin lyriska skicklighet och medryckande beats.

Jason Derulo framför "Want to Want Me"

Ett annat enastående framträdande vid BET Awards 2015 kom från den mångsidiga sångaren och låtskrivaren Jason Derulo. Han tog ner huset med sin stora hit "Want to Want Me". Publiken dansade och sjöng med till hans medryckande texter och karaktäristiska danssteg.

BET Awards 2015 visade verkligen upp några av de bästa talangerna i musikbranschen. Uppträdandena av Tyga och Jason Derulo var bara två av de många höjdpunkterna på det stjärnspäckade evenemanget.

Tinashe och Janelle Monáe rockar scenen på BET Awards 2015

BET Awards 2015 visade upp några av de största talangerna i musikbranschen. Två av kvällens mest framstående artister var Tinashe och Janelle Monáe.

Tinashe bländade publiken med sin hitlåt "All Hands on Deck". Hennes sång var på topp och hennes dynamiska dansrörelser fick publiken att jubla. Låtens smittsamma beat fick alla på fötter, och Tinashe visade alla varför hon är en av de stigande stjärnorna i R&B-världen.

Janelle Monáe var en annan av kvällens höjdpunkter och framförde sin hitlåt "Yoga". Hennes energi var påtaglig när hon struttade över scenen med självförtroende och sjöng med i texten som en riktig drottning. Hennes karaktäristiska stil syntes tydligt, med hennes karaktäristiska hår och färgglada kläder som bidrog till hennes redan imponerande närvaro.

BET Awards 2015 bjöd på en oförglömlig kväll med musik och underhållning, där Tinashe och Janelle Monáe än en gång visade varför de är två av de mest begåvade artisterna i branschen.

Lista över artister vid BET Awards 2015

Lionel Richies ikoniska medley av hits

En av höjdpunkterna på BET Awards 2015 var Lionel Richies episka framförande av sina största hits. Den legendariske sångaren tog plats på scenen för att framföra ett medley av sina mest älskade låtar, inklusive "Hello", "Dancing on the Ceiling", "All Night Long" och "Easy."

Publiken fängslades av Richies mjuka sång och passionerade framträdande. Medleyt visade upp hans imponerande register och den tidlösa dragningskraften hos hans musik.

Richies framträdande fick dånande applåder och en stående ovation från publiken. BET Awards hyllade musikikonen med ett välförtjänt Lifetime Achievement Award.

Bad Boy Records återförenas på BET Awards 2015

En av de mest efterlängtade händelserna på BET Awards 2015 var återföreningen av Bad Boy Records, med musikikonerna Diddy och Mase.

Bad Boy Records, som grundades av Diddy 1993, var en viktig aktör inom hiphop och R&B under 90-talet och början av 2000-talet och producerade hits från artister som The Notorious B.I.G, Faith Evans och 112.

Vid återföreningen på BET Awards 2015 framförde Diddy och Mase några av sina klassiska hits, inklusive "Mo Money Mo Problems" och "Feels So Good". Föreställningen var en nostalgisk hyllning till arvet från Bad Boy Records och den inverkan det hade på musikindustrin.

 • Diddy: "Den här föreställningen är för alla drömmare där ute. Det här är för alla de människor som trodde på oss från början."
 • Mase: "Att stå på scen med min bror Diddy igen efter så många år var en otrolig upplevelse. Tack till alla fans som har stöttat oss genom åren."

Janet Jackson hedrad på BET Awards 2015

Ultimate Icon-priset

En av höjdpunkterna på BET Awards 2015 var presentationen av Ultimate Icon Award till den legendariska Janet Jackson. Priset var ett erkännande av Janets banbrytande bidrag till musik, dans och video. Hon betraktas allmänt som en av de mest Janet Jackson är den mest inflytelserika artisten genom tiderna, och hennes inverkan på underhållningsindustrin känns än idag.

Janets tacktal var känslosamt och innerligt, när hon tackade sina fans för deras stöd och talade om sin resa som artist. Hon hyllade också sin avlidne bror Michael Jackson, som hade fått samma utmärkelse 2009. Janets uppträdande senare i ceremonin var ett bevis på hennes talang och konstnärskap, när hon levererade ett medley av sina största hits till en stående ovation från publiken.

 • Janet Jackson: 2015 års vinnare av Ultimate Icon Award
 • Född: 16 maj 1966
 • Debutalbum: Janet Jackson (1982)
 • Nummer ett hits: 10

BET Awards 2015 var en kväll att minnas för Janet Jackson och hennes fans. Det var en passande hyllning till en sann ikon inom musik och underhållning, och en påminnelse om den bestående inverkan hon har haft på branschen.

Michael Ealy och Sanaa Lathan presenterar Bästa manliga R&B/Pop-artist på BET Awards 2015

BET Awards 2015 var ett stjärnspäckat evenemang som firade afroamerikanernas prestationer inom musik, sport och underhållning. En av kvällens höjdpunkter var utdelningen av priset för bästa manliga R&B/Pop-artist, som gjordes av den begåvade duon Michael Ealy och Sanaa Lathan.

Michael Ealy är en känd skådespelare som är känd för sina roller i succéfilmer som "Barbershop" och "Think Like a Man." På den andra handen, Sanaa Lathan är en prisbelönt skådespelerska som har medverkat i flera filmer och TV-serier, bland annat "Love and Basketball" och "The Affair."

Michael och Sanaa bildade ett charmigt par när de gick upp på scenen för att dela ut priset till vinnaren. Deras kemi var uppenbar när de skämtade och skojade innan de tillkännagav namnet på mottagaren.

Priset för bästa manliga R&B/Pop-artist erkänner de enastående prestationerna av manliga artister som utmärker sig inom R&B- och popmusikgenrerna. Kategorin var hårt konkurrensutsatt, med flera toppartister nominerade till priset. Vinnaren tillkännagavs under jubel och applåder från publiken, vilket gjorde det till ett verkligt minnesvärt ögonblick på BET Awards 2015.

Zendaya och Michael B. Jordan presenterar Bästa kvinnliga hiphop-artist på BET Awards 2015

BET Awards 2015 var ett stjärnspäckat evenemang med en mängd artister och presentatörer. Bland de anmärkningsvärda presentatörerna fanns Zendaya, skådespelerskan och sångaren, och Michael B. Jordan, skådespelaren. De delade ut priset för bästa kvinnliga hiphop-artist.

Med sin karismatiska närvaro var Zendaya och Michael B. Jordan gjorde presentationen minnesvärd. De fängslade publiken med sina engagerande skämt och oklanderliga stil. Deras kemi på scenen var uppenbar och de tillförde en extra dimension av underhållning till det redan elektrifierande evenemanget.

BET Awards är en årlig hyllning till afroamerikanska prestationer inom musik, film och sport, och den lockar en global publik. Årets evenemang var inget undantag, med uppträdanden av Big Sean, Kendrick Lamar, Nicki Minaj och många fler. Utmärkelserna erkände också anmärkningsvärda personer, inklusive Janet Jackson, som fick Ultimate Icon: Music Dance Visual Award.

Priset för bästa kvinnliga hiphop-artist, som Zendaya och Michael B. Jordan presenterades, gick till Nicki Minaj. Hennes dominans i den mansdominerade genren och hennes förmåga att leverera kraftfulla texter med panache har gett henne en legion av fans. Hennes tacktal var älskvärt och inspirerande, och det visade varför hon är en sann ikon inom musikindustrin.

Tamar Braxton och K. Michelle uppträder på scen tillsammans

På BET Awards 2015 uppträdde Tamar Braxton och K. Michelle överraskade publiken genom att uppträda tillsammans. De båda R&B-sångerskorna har haft sina offentliga fejder tidigare, men den här kvällen lade de sina meningsskiljaktigheter åt sidan och levererade en minnesvärd show.

Tamar Braxton, vars karriär fick en rivstart genom hennes reality-TV-insats i "Braxton Family Values", intog scenen först för att framföra sin hitlåt "If I Don't Have You." K. Michelle sjöng sedan tillsammans med henne "I Luv This", en låt som de två tidigare hade bråkat om vem som spelade in den först.

Duon framförde sedan ett medley av låtar tillsammans, inklusive "Can't Raise a Man" och "Maybe I Should Call." Deras själfulla och kraftfulla röster kompletterade varandra perfekt, vilket fick publiken att jubla och applådera.

Deras samarbete på BET Awards 2015 var inte bara ett fantastiskt framträdande, utan också ett tecken på att två begåvade kvinnor gick samman för att visa upp sin passion för musik.

Tracee Ellis Ross och Anthony Anderson presenterar Bästa nya artist

Vid BET Awards 2015 presenterades kategorin Best New Artist av den dynamiska duon Tracee Ellis Ross och Anthony Anderson. De två populära skådespelarna tog med sig sin smittsamma energi till scenen och fick publiken att skratta och jubla under hela presentationen.

När de tillkännagav de nominerade lyfte Ross och Anderson fram varje artists unika talanger och bidrag och uttryckte sin beundran för deras arbete. De nominerade inkluderade stigande stjärnor i musikbranschen, såsom Bobby Shmurda, DeJ Loaf, Fetty Wap, Rae Sremmurd och Tinashe.

Slutligen kom sanningens ögonblick när de avslöjade vinnaren av priset - Fetty Wap. Publiken utbrast i jubel när New Jersey-infödaren tog sig till scenen för att ta emot äran.

Kategorin Best New Artist är alltid mycket efterlängtad på BET Awards, och presentationen av Ross och Anderson gjorde det till ett oförglömligt ögonblick för både de nominerade och publiken.

Zendaya och Terrence J tar på sig värdskapet för BET Awards Pre-Show

Skådespelerskan och sångerskan Zendaya och TV-personligheten Terrence J utgjorde det perfekta teamet när de var värdar för röda mattan-evenemanget inför BET Awards 2015.

Zendaya, känd för sin modemedvetna stil och frispråkiga personlighet, bländade i en guldklänning och var en naturbegåvning när det gällde att intervjua stjärnorna när de anlände. Terrence J, från E! News, tog med sig sin charm och humor till rollen och höll energin hög och intervjuerna underhållande.

De två programledarna intervjuade en rad kändisar, inklusive Nicki Minaj, Ne-Yo och Jidenna, för att få deras tankar om prisutdelningen och deras senaste projekt. Fansen kan se allt som händer på röda mattan i förshowen till BET Awards 2015, som kan ses online och på TV.

Nicki Minaj inleder BET Awards 2015 med ett dynamiskt framträdande

BET Awards 2015 öppnades med en smäll när Nicki Minaj intog scenen med ett energiskt medley av sina största hits. Publiken fick ett utbrott när superstjärnan visade upp sig i en kraftfull uppvisning av talang och showmanship.

Nicki rockade scenen med sin karaktäristiska stil och känsla, och visade upp sin kraftfulla röst och oklanderliga rim. Publiken var på fötterna när hon levererade den ena hiten efter den andra, från "Anaconda" till "Only" och "Truffle Butter".

Öppningsnumret satte tonen för en oförglömlig kväll, då de största musiknamnen samlades för att hylla det bästa inom svart underhållning. BET Awards 2015 var en kväll att minnas, och Nicki Minajs explosiva öppningsnummer var bara början på en otrolig kväll.

Det viktigaste att ta med sig:

 • Nicki Minaj öppnade BET Awards 2015 med ett medley av sina största hits.
 • Uppträdandet var högenergiskt och visade upp Nickis talang och showmanship.
 • Öppningsakten satte tonen för en oförglömlig kväll av firande.

John Legend och Tyrese Gibson hyllar Sam Cooke på BET Awards

Kraftfullt framträdande hedrar den framlidne store sångaren

John Legend och Tyrese Gibson intog scenen på BET Awards för att hylla den ikoniska Sam Cooke med ett fantastiskt framträdande som lämnade publiken i vördnad.

De två artisterna levererade en kraftfull tolkning av några av Cookes mest minnesvärda låtar, inklusive "A Change is Gonna Come" och "Wonderful World." Deras själfulla röster och känslosamma framförande gjorde det till en oförglömlig hyllning till en av de största sångarna genom tiderna.

BET Awards samlade några av de största namnen inom underhållning för en kväll av firande och erkännande av svart excellens inom musik, film och sport. Men det var Legends och Gibsons hyllning till Cooke som utan tvekan stal showen och lämnade ett bestående intryck på alla som bevittnade den.

Cooke, som gick bort 1964, var en banbrytande artist som bröt barriärer och banade väg för framtida generationer av svarta musiker. Med denna kraftfulla hyllning såg Legend och Gibson till att Cookes arv kommer att fortsätta att hedras och firas under många år framöver.

Smoky Robinson, Ne-Yo och Robin Thicke hyllar Lionel Richie på BET Awards 2015

Tre av musikbranschens mest begåvade artister samlades på BET Awards 2015 för att hylla en av de legendariska figurerna inom soul- och R&B-musik, Lionel Richie. Smoky Robinson, Ne-Yo och Robin Thicke framförde några av Richies största hits, inklusive "Easy", "Three Times a Lady" och "All Night Long"."

Hyllningen inleddes med att Smoky Robinson framförde en själfull tolkning av Richies hitlåt "Easy", ackompanjerad av ett fullständigt liveband. Ne-Yo tog sedan över scenen med ett kraftfullt framförande av "Three Times a Lady", där han visade upp sitt otroliga röstomfång och känslomässiga djup. Robin Thicke avslutade hyllningen med "All Night Long" och fick publiken att resa sig och dansa med till den smittsamt optimistiska rytmen i låten.

Hyllningen var ett passande sätt att hedra Richies otroliga karriär och hans inverkan på musikindustrin. Smoky Robinson, Ne-Yo och Robin Thicke bidrog alla med sina egna unika stilar och talanger till uppträdandet, vilket gjorde det till ett oförglömligt ögonblick på BET Awards 2015.

Janet Jackson avslutar BET Awards 2015 med ett medley av sina största hits

När BET Awards 2015 närmade sig sitt slut tog den ikoniska Janet Jackson till scenen för att leverera ett showstoppande framträdande. Den legendariska singer-songwritern framförde ett medley av sina största hits och gladde publiken med sin otroliga talang och scennärvaro.

Janet Jacksons karriär har sträckt sig över flera decennier och hon betraktas allmänt som en av de mest framgångsrika och inflytelserika artisterna genom tiderna. Med otaliga listettor och en rad ikoniska musikvideor i bagaget är Janet Jackson en sann ikon inom musikindustrin.

Hennes framträdande på BET-galan 2015 var ett bevis på hennes bestående popularitet och talang. Från det ögonblick hon intog scenen var publiken elektrifierad av hennes närvaro. Hennes kraftfulla sång och dynamiska dansrörelser lämnade publiken i vördnad, och det var tydligt att Janet Jackson än en gång hade bevisat varför hon är en av de största artisterna genom tiderna.

BET Awards 2015 var den perfekta plattformen för Janet Jackson att visa upp sin talang och påminna fansen om hennes otroliga arv. Med sitt elektrifierande framträdande av några av sina största hits avslutade Janet Jackson showen på en hög nivå och befäste sin status som en sann legend inom musikindustrin.