När kan vi förvänta oss att Sistas säsong 4 har premiär på BET Plus?

Medan fansen ivrigt väntar på återkomsten av Tyler Perrys populära dramaserie Sistas, undrar många när säsong 4 kommer att ha premiär på BET Plus. Serien, som följer en grupp ensamstående svarta kvinnor som navigerar i sina personliga och professionella liv i Atlanta, har fått en enorm följarskara sedan debuten 2019. Med sina relaterbara karaktärer, skarpa manus och explosiva vändningar har Sistas blivit ett måste för alla som letar efter ett gripande drama med en mångsidig rollbesättning.

Så när kan vi förvänta oss att se damerna i Sistas tillbaka på våra skärmar? Även om ett officiellt premiärdatum ännu inte har tillkännagivits, finns det några ledtrådar som antyder när säsong 4 kan släppas. För det första återupptog Tyler Perry Studios produktionen av showen i mars 2021, efter en paus på grund av COVID-19. Det innebär att nya avsnitt sannolikt är på gång och kan vara redo att släppas senare i år.

Dessutom har BET Plus ökat sin marknadsföring av Sistas säsong 4 på sociala medier, med teasers och bakom kulisserna-bilder från inspelningen. Detta tyder på att nätverket förbereder sig för en stor premiär och vill bygga upp spänning bland fansen. Med alla dessa faktorer i åtanke är det säkert att säga att Sistas säsong 4 kommer snart - och fansen bör vara beredda på mer drama, romantik och systerskap än någonsin tidigare.

Handlingen i Sistas

Sistas är en populär amerikansk sitcom-tv-serie som hade premiär på BET 2019. Serien kretsar kring en grupp av fyra flickvänner, Andi, Karen, Danni och Sabrina, som alla är i 30-årsåldern och försöker navigera i sina personliga och professionella liv i dagens Atlanta LeoVegas.

Andi är en framgångsrik skilsmässoadvokat som kämpar för att balansera sin karriär och sitt kärleksliv. Karen är en förmögen fastighetsmäklare som fortfarande sörjer förlusten av sin make. Danni är en eldig bartender som försöker göra ett namn för sig själv i musikbranschen. Sabrina är Andis chef på advokatbyrån, som försöker hitta lyckan efter skilsmässan från sin otrogne man.

När de fyra vännerna navigerar i sina personliga draman vänder de sig till varandra för att få stöd och råd. Serien behandlar relevanta ämnen som ras, kön och sexualitet. Den tar också upp frågor som otrohet, abort och mental hälsa.

Sistas har hyllats för sitt fräscha perspektiv på svarta kvinnors liv och relationer. Serien har fått en lojal skara fans som ivrigt väntar på premiären av den fjärde säsongen på BET Plus.

Sistas betyg: Hur gick det för säsong 3?

Sistas, en originalserie från BET Plus, har varit en succé sedan den hade premiär i oktober 2019. Serien följer en grupp ensamstående svarta kvinnor i slutet av 20-talet och början av 30-talet när de navigerar i sina personliga och professionella liv i Atlanta.

Säsong 3 av Sistas, som sändes från juni till oktober 2021, fortsatte att locka en stark publik. Showen hade i genomsnitt över 1 miljon tittare per avsnitt, vilket gör den till en av de högst rankade serierna på BET Plus.

Enligt Nielsen-betyg presterade Sistas också bra i den viktigaste demografin för vuxna i åldrarna 18-49. Showen rankades bland de 10 bästa kabelprogrammen bland denna grupp på onsdagskvällar och slog konsekvent ut konkurrenter som Bravo's Real Housewives franchise och TLC's 90 Day Fiancé.

Sistas framgång kan tillskrivas dess engagerande berättelser, relaterbara karaktärer och begåvade skådespelare. Tittarna har hyllat serien för dess skildring av svarta kvinnor och de problem som de möter i det moderna samhället. Som ett resultat förväntar sig fansen ivrigt premiären av Sistas säsong 4 på BET Plus.

Framtiden för Sistas säsong 4: Kommer den att förnyas?

Sistas, succéserien på BET Plus som följer en grupp svarta kvinnor som navigerar i livet, kärleken och karriären, har fängslat tittarna sedan debuten. Med tre framgångsrika säsonger under bältet väntar fansen ivrigt på nyheter om en fjärde säsong.

Trots inga officiella besked från BET Plus om seriens framtid kan fansen fortsätta att hoppas eftersom Sistas konsekvent har varit en av de högst rankade serierna på streamingtjänsten. Dessutom har seriens skapare Tyler Perry uttryckt sin passion för projektet och i intervjuer sagt att han har planer för seriens framtid.

Många fans har spekulerat i vad som händer härnäst med Sistas, där vissa förutspår nya historier och karaktärer, medan andra undrar om serien kommer att gå i en annan riktning. Oavsett vilket är det tydligt att Sistas har en hängiven fanbas som är angelägen om att serien ska fortsätta och växa.

Just nu är ödet för Sistas fortfarande osäkert, men fans kan hålla koll på BET Plus och Tyler Perrys sociala mediekanaler för uppdateringar och eventuell utveckling av seriens framtid.

Inspelning av Sistas säsong 4

Inspelningen av Sistas säsong 4 har redan börjat med Tyler Perry som showrunner och regissör för serien. Det första avsnittet av den nya säsongen har fått titeln "Let It Burn" och kommer att fortsätta där den förra säsongen slutade.

Seriens primära inspelningsplats är Tyler Perry Studios i Atlanta, Georgia. Produktionsteamet har infört strikta COVID-19-protokoll för att garantera säkerheten för skådespelarna och filmteamet under inspelningen.

Den nya säsongen kommer att innehålla nya berättelser och karaktärsutveckling för huvudrollsinnehavarna, inklusive Andi, Karen, Danni och Sabrina. Publiken kan förvänta sig samma högintensiva drama och komiska ögonblick som har gjort serien så populär.

Det exakta premiärdatumet för Sistas säsong 4 har inte tillkännagivits ännu, men fans kan förvänta sig att den sänds i slutet av 2021 eller början av 2022.

Möt skådespelarna i Sistas säsong 4

Sistas är en populär amerikansk tv-serie som sänds på BET Plus. Serien följer livet för fyra ensamstående kvinnor med olika bakgrunder och karriärer som navigerar upp och ner i sina personliga och professionella liv samtidigt som de stöder varandra. Låt oss ta en närmare titt på den begåvade rollbesättningen i Sistas säsong 4:

 • KJ Smith: Smith spelar Andi Barnes, en ambitiös advokat som slits mellan två kärleksintressen. Hon beskrivs som viljestark och självständig.
 • Mignon Von: Von spelar Daniella "Danni" King, en frisörsalongsägare som kämpar med förtroendeproblem och att hitta kärleken. Hon är känd för sin livliga och frispråkiga personlighet.
 • Ebony Obsidian: Obsidian spelar Karen Mott, en konservativ bankkassörska som blir kär i en gift man. Hon är en hängiven kristen som ofta är splittrad av sina önskningar.
 • Novi Brown: Brown spelar Sabrina Hollins, en framgångsrik fastighetsmäklare som är singel och redo att mingla. Hon är en fashionista som njuter av de finare sakerna i livet.

Birollerna inkluderar begåvade skådespelare som DeVale Ellis, Kevin Walton och Trinity Whiteside. Med sina övertygande prestationer kommer skådespelarna i Sistas säsong 4 att hålla tittarna underhållna och engagerade.

Nya karaktärer att se fram emot i Sistas säsong 4

När Sistas förbereder sig för att återvända för sin fjärde säsong kan tittarna se fram emot att några nya ansikten ansluter sig till skådespelarna. Dessa karaktärer kommer att skaka om saker och lägga till nya dimensioner till showen.

 • Darnell - Ett nytt kärleksintresse för Karen, som beskrivs som charmig men med en lite vild sida.
 • Haley - En ung kvinna som fångar Zacs uppmärksamhet, men som visar sig ha mörka hemligheter.
 • Byron Douglas III - En förmögen affärsman som träffar och blir involverad med Andi, men som har ett stormigt och mystiskt förflutet.
 • Preston - En gammal vän till Maurice som återvänder till stan och inleder en romans med en av de ledande damerna.

Dessa nya karaktärer lovar att tillföra drama, romantik och intriger till den redan fängslande historien i Sistas. Fans av serien kommer inte att vilja missa en minut!

Vad du kan förvänta dig av Sistas säsong 4

Systrarna Säsong 4 lovar att återföra all dramatik, vänskap och romantiska relationer som fansen har kommit att älska från de tre första säsongerna. Serien följer en grupp av fyra framgångsrika svarta kvinnor i deras kärleksliv, vänskap och karriärer.

Under hela serien har tittarna varit engagerade i de fyra kvinnornas romantiska relationer och är nyfikna på att se vart de kommer att ta vägen under den kommande säsongen.

 • Danni och Prestons förhållande: Danni och Prestons förhållande lämnades hängande i säsong 3, och fansen är ivriga att se om de kommer att få det att fungera i säsong 4.
 • Andi och Garys förhållande: Andi gjorde slut med Gary i slutet av säsong 3, och det återstår att se om de kommer att försonas i den nya säsongen.
 • Karen och Zacs äktenskap: Karen och Zacs äktenskap var i gungning i slutet av säsong 3, och fansen hoppas att de kan arbeta igenom sina problem i säsong 4.
 • Sabrinas kärleksliv: Sabrina har kämpat med att hitta kärleken genom hela serien, och det ska bli intressant att se om hon äntligen hittar den rätta i säsong 4.

Förutom de romantiska relationerna kan tittarna förvänta sig mer drama och vändningar i handlingen i den nya säsongen.

Systrar Säsong 4 förväntas bjuda på ännu en spännande säsong, som visar upp dessa kvinnors liv och de utmaningar de övervinner i sina personliga och professionella liv.

Potentiella storylines för Sistas säsong 4

Sistas är en populär dramaserie som berättar historien om fyra svarta kvinnor från olika samhällsskikt som navigerar genom livet, kärleken och karriären tillsammans. Serien har fängslat publiken med sina fängslande berättelser och begåvade skådespelare, och fansen väntar ivrigt på premiären av säsong 4.

Med slutet av säsong 3 som lämnar flera cliffhangers, det finns många möjliga storylines som säsong 4 kan utforska. En potentiell storyline är efterdyningarna av Karens affär med Zac. Karen har alltid varit gruppens moraliska kompass och hennes handlingar kan få återverkningar på hennes relationer med sina vänner och hennes jobb på advokatbyrån.

En annan potentiell storyline är fortsättningen på Dannis relation med Preston. Danni har alltid varit försiktig när det gäller kärlek, och hennes relation med Preston har varit skakig. Säsongen kan utforska deras kamp för att reda ut saker och ting, eller till och med ett potentiellt uppbrott.

En tredje potentiell handling är introduktionen av nya karaktärer och romantiska intressen för de fyra kvinnorna. Sistas har alltid varit känd för sina mångsidiga och komplexa karaktärer, och att lägga till nya karaktärer kan ge serien nya perspektiv och nya konflikter.

 • Kommer Andi äntligen att finna äkta kärlek?
 • Kommer Karen att kunna gottgöra sig själv??
 • Hur kommer Sabrinas graviditet att fortsätta påverka hennes relationer??
 • Vilka nya utmaningar kommer Danni att ställas inför i sin karriär?

Detta är bara några av de många potentiella historier som kan utforskas i Sistas säsong 4. Med de begåvade skådespelarna och seriens förmåga att ta itu med komplexa frågor kommer fansen att få en upplevelse när den nya säsongen har premiär på BET Plus.

Spekulationer om Sistas säsong 4

1. Nya karaktärer kan introduceras

Som med tidigare säsonger är det möjligt att nya karaktärer kommer att introduceras i Sistas säsong 4. Det kan finnas nya kärleksintressen, vänner eller till och med familjemedlemmar som bidrar till dramatiken och intrigerna i serien. Fansen kommer att få vänta och se vilka de nya ansiktena blir.

2. Handlingen kan involvera mer allvarliga ämnen

Sistas säsong 3 tog upp ett antal allvarliga ämnen, inklusive polisbrutalitet, rasism och mental hälsa. Det är möjligt att säsong 4 kommer att fortsätta att utforska dessa frågor, eller fördjupa sig i andra viktiga ämnen som påverkar det svarta samhället.

3. Relationer kan komma att sättas på prov

Kvinnorna i Sistas har gått igenom sin beskärda del av upp- och nedgångar i sina romantiska relationer. Det är troligt att säsong 4 kommer att fortsätta att testa dessa relationer och pressa karaktärerna till deras yttersta. Kommer något av paren att överleva dramat?

4. Säsongen kan sluta med en cliffhanger

Sistas säsong 3 avslutades med en stor cliffhanger som lämnade fansen ivrigt väntande på nästa del. Det är möjligt att säsong 4 kommer att sluta på ett liknande sätt och lämna tittarna ivriga efter mer.

5. Soundtracket kommer att vara på topp

En sak som Sistas gör exceptionellt bra är dess användning av musik. Från klassisk R&B till aktuella hiphop-hits - serien har alltid ett fantastiskt soundtrack. Förvänta dig att säsong 4 fortsätter denna trend och håller fansen i rörelse.

Släppdatum för Sistas säsong 4

Ser du fram emot den fjärde säsongen av Sistas på BET Plus?? Fans av den populära dramaserien kan inte vänta med att få ta del av de senaste vändningarna i deras favoritkaraktärers liv.

En spännande nyhet är att BET Plus har meddelat att Sistas säsong 4 kommer att ha premiär hösten 2021. Det är bara några korta månader kvar, så markera dina kalendrar och ställ in dina påminnelser!

Den här säsongen lovar att bli lika spännande och dramatisk som de som kom före den. Serien kommer att fortsätta precis där den slutade, med nya utmaningar och överraskningar i beredskap för våra ledande damer.

 • Kommer Andi äntligen att hitta äkta kärlek?
 • Vad kommer att hända mellan Karen och Zach?
 • Kan Sabrina övervinna sitt förflutna och hitta lyckan?
 • Och hur är det med Danni och Preston - kan deras förhållande överleva?

Det här är bara några av de brännande frågor som fansen längtar efter att få svar på i Sistas säsong 4. Så gör dig redo att ställa in och ta reda på vad som händer härnäst!

Förseningen i lanseringen av Sistas säsong 4 på BET Plus

Fans av succé-TV-serien Sistas väntar ivrigt på premiären av säsong 4 på BET Plus. Tyvärr har det varit en försening i lanseringen av showen, vilket har gjort många tittare besvikna.

COVID-19-pandemin har orsakat betydande störningar i underhållningsindustrin, inklusive produktion och lansering av TV-program. Det är troligt att förseningen i lanseringen av Sistas säsong 4 beror på logistiska utmaningar orsakade av pandemin.

Även om det inte har kommit något officiellt tillkännagivande om det nya releasedatumet för Sistas säsong 4, finns det rykten om att den kommer att släppas senare i år. Under tiden kan fans njuta av tidigare säsonger av serien på BET Plus eller ta del av andra populära serier och filmer på streamingplattformen.

Trots förseningen förblir fans av Sistas optimistiska och kan inte vänta med att se vad den nya säsongen har i beredskap för dem. Håll ögonen öppna för ytterligare uppdateringar om lanseringsdatumet för Sistas säsong 4 på BET Plus.

Sistas säsong 4 trailer och teaser - en smygtitt på BET Plus kommande dramaserie

BET Plus har släppt den officiella trailern och teasern för den efterlängtade fjärde säsongen av Sistas, dramaserien skapad av Tyler Perry. Den gripande trailern ger en hint om det intensiva drama och de oväntade vändningar som väntar tittarna när seriens huvudpersoner navigerar i sina relationer samtidigt som de balanserar sina personliga och yrkesmässiga liv.

Teasern, som är på den andra handen, ger en glimt av seriens handling utan att avslöja för mycket. Fans kan få en kort glimt av seriens älskade karaktärer samtidigt som de blir förväntansfulla inför vad som komma skall.

Som en av BET Plus mest populära serier har Sistas samlat en enorm publik under de senaste tre säsongerna, med tittare som ivrigt väntar på lanseringen av säsong 4. Med lanseringen av trailern och teasern har spänningen bland fansen bara ökat.

 • I trailern ser vi Andi (spelad av KJ Smith) kämpa med sina romantiska relationer samtidigt som hon hanterar sin karriär som advokat.
 • Karen (spelad av Ebony Obsidian) ställs inför en utmaning när hon upptäcker Aarons (spelad av Cortney Hicks) hemliga liv och hon överväger att ta deras förhållande till nästa nivå.
 • Danni (spelad av Mignon Von) hanterar problem med svartsjuka och osäkerhet medan Preston (spelad av Anthony Dalton) navigerar i sin nyvunna framgång.
 • Fatima (spelad av Novi Brown) jonglerar sina affärsverksamheter och romantiska intressen.

Med sin fängslande intrig, trovärdiga karaktärer och begåvade skådespelare kommer Sistas säsong 4 säkert att bli en hit bland fans av serien. Trailern och teasern har skapat ett stort intresse för serien och garanterar en efterlängtad premiär på BET Plus.

Bakom kulisserna på Sistas säsong 4

Gör dig redo för en exklusiv titt på vad som händer bakom kulisserna i Sistas säsong 4! Den populära BET Plus-serien följer livet för fyra ensamstående svarta kvinnor som navigerar i sina personliga och professionella liv i Atlanta.

I rollistan för Sistas säsong 4 ingår KJ Smith, Mignon Von, Ebony Obsidian och Novi Brown. Varje skådespelerska ger serien en unik personlighet och deras kemi på och utanför skärmen är obestridlig.

Seriens skapare, Tyler Perry, är känd för sin uppmärksamhet på detaljer och sitt engagemang för sitt hantverk. Perry är involverad i alla aspekter av seriens produktion, från manus till regi och produktion.

En av utmaningarna med inspelningen av Sistas säsong 4 var covid-19-pandemin. För att garantera allas säkerhet var skådespelarna och besättningen tvungna att följa strikta protokoll, inklusive frekventa tester och åtgärder för social distansering.

Trots utmaningarna kan fansen förvänta sig att Sistas säsong 4 kommer att vara lika underhållande och engagerande som de tidigare säsongerna. Med nya historier och vändningar lovar serien att hålla tittarna på sträckbänken.

Marknadsföring av Sistas säsong 4

Den efterlängtade Sistas säsong 4 kommer snart att ha premiär på BET Plus, och fansen är redan ivriga att se vilket nytt drama som väntar favoritkaraktärerna. Inför den kommande säsongen har nätverkets marknadsföringsteam börjat lansera olika marknadsföringskampanjer i olika digitala och traditionella kanaler för att skapa uppmärksamhet och locka tittare.

 • Kampanj på sociala medier: BET Plus sidor på sociala medier har varit aktiva och marknadsfört teasers, trailers och andra smygtittar på Sistas säsong 4. Genom Instagram, Facebook och Twitter engagerar sig nätverket med sina följare och skapar en konversation kring showen.
 • Publicitetsstunt: BET Plus-teamet genomförde nyligen ett PR-stunt genom att placera en gigantisk skylt med Sistas i ett livligt centrumområde. Tavlan visar seriens huvudkaraktärer och fans har kommit förbi för att ta bilder och dela dem på sociala medier.
 • Annonser: Marknadsföringsteamet har använt sig av både traditionella och digitala annonsmetoder för att marknadsföra den kommande säsongen. Annonser har visats på både TV och onlineplattformar, med inriktning på olika åldersgrupper och demografiska grupper.
 • Särskilda evenemang: BET Plus har arrangerat specialevenemang och exklusiva visningar för Sistas fans för att träffa skådespelarna och produktionsteamet. Dessa evenemang skapar inte bara en buzz utan hjälper också till att bygga en gemenskap bland showens fans.
 • Merchandise: Merchandising har blivit en populär trend för TV-serier, och Sistas säsong 4 är inget undantag. Seriens merchandise, allt från T-shirts till mobilskal, har gjorts tillgängligt på onlineplattformar för att skapa varumärkeskännedom och generera intäkter.

Sammanfattningsvis har marknadsföringsteamet på BET Plus inte lämnat någon sten ovänd för att marknadsföra den kommande säsongen av Sistas och engagera sin publik. Från kampanjer på sociala medier till reklamstunts har teamet använt flera strategier för att skapa hype kring serien och locka tittare. Fans väntar ivrigt på premiären av Sistas säsong 4.

Var man kan se Sistas säsong 4

Om du är ett fan av den populära BET Plus-serien Sistas undrar du säkert där du kan fånga den kommande fjärde säsongen. Lyckligtvis finns det några alternativ för dig!

Först och främst kan du titta på Sistas säsong 4 exklusivt på BET Plus, nätverkets streamingplattform. Om du inte redan är prenumerant måste du registrera dig för tjänsten för att få tillgång till de nya avsnitten.

Ett annat alternativ är att fånga Sistas säsong 4 on-demand via din kabelleverantör. Många kabelbolag erbjuder möjligheten att köpa enskilda avsnitt eller hela säsonger av populära TV-program, inklusive Sistas. Kontrollera med din leverantör om detta är ett alternativ.

Om du föredrar att äga ditt innehåll kommer Sistas säsong 4 sannolikt att vara tillgänglig att köpa digitalt på plattformar som Amazon, iTunes och Google Play. Håll utkik efter dessa alternativ när säsongen har sänts.

Oavsett vilket sätt du väljer att titta på, är vi säkra på att du kommer att bli glad att komma ikapp med dina favoritkaraktärer och se vilket drama som utvecklas i säsong 4 av Sistas!