Hur mycket betalar Codere till streamers

Visste du att Codere är ett av de ledande företagen inom onlinespel? Och du kanske undrar hur mycket de betalar sina streamers? Vi delar gärna denna information med dig!

Codere erbjuder bra arbetsvillkor för streamers. De värdesätter och respekterar varje streamers bidrag och är villiga att generöst belöna dem för deras expertis och ansträngningar. Streamers intäkter hos Codere beror på flera faktorer, inklusive popularitet, aktivitet och innehållskvalitet.

Streamers på Codere har möjlighet att tjäna både en fast lön och en procentandel av de vinster som de attraherar. Det innebär att du får betalt baserat på din talang, flit och förmåga att värva nya spelare.

Förutom ekonomiska belöningar erbjuder Codere sina streamare en mängd olika bonusar, stöd från sitt expertteam och tillgång till exklusiva kampanjerbjudanden.

Om du är en streamer eller vill starta en streamingkarriär, missa inte möjligheten att samarbeta med Codere och bli belönad för din kreativitet!

Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified
Gå med i Codere-teamet och bli en del av onlinespelindustrins mest framgångsrika affiliate-program!

Världsledande inom spelindustrin

Codere - Världsledande inom spelindustrin med över 35 års erfarenhet. Vi erbjuder ett brett utbud av underhållningstjänster inklusive kontantspel, sportspel och mycket mer.

Vi strävar efter att ge våra kunder en högkvalitativ spelupplevelse genom att kombinera innovativ teknik med ansvarsfullt spelande. Vårt team av experter följer noggrant de senaste branschtrenderna och erbjuder de mest populära och spännande spelen leo vegas casino login.

Säkert och pålitligt - Vår högsta prioritet. Vi ser till att alla nödvändiga regler och krav uppfylls så att våra kunder kan njuta av att spela med en känsla av säkerhet. Vi erbjuder också olika alternativ för att kontrollera spelaktiviteten och uppmuntra ansvarsfullt spelande.

Våra fördelar:

 • Ett brett utbud av spel och satsningar;
 • Innovativ teknik och en hög servicenivå;
 • Trygghet och säkerhet;
 • Ansvarsfullt spelande;
 • Ett professionellt team av experter.

Gå med oss idag och upplev oförglömliga spelupplevelser!

Coderes uppdrag

Codere är det ledande onlinespelföretaget som samlar de bästa streamarna från hela världen och erbjuder dem de bästa förutsättningarna för arbete och utveckling. Vårt uppdrag är att skapa en unik plattform där streamare kan dela med sig av sin talang och passion för spel, medan tittarna får uppleva oförglömliga känslor och chansen att vinna stora priser.

Vår filosofi

Vi anser att alla ska kunna göra det de älskar och få skäligt betalt för det. Det är därför Codere strävar efter att skapa ett rättvist avtal för våra streamers. Vi erbjuder support och utbildning så att alla kan bli professionella inom sitt område. Dessutom erbjuder vi regelbundna utbetalningar, så att streamare kan tjäna en stadig inkomst.

Våra förmåner

 • Partnerskap med världsledande aktörer inom spelindustrin och tillgång till de mest populära spelen
 • Fördelaktiga samarbetsvillkor och flexibelt ersättningssystem
 • En dedikerad account manager för support och rådgivning under hela er relation
 • Individuell inställning till varje streamer och hans/hennes särdrag
 • Möjlighet att delta i exklusiva kampanjer och evenemang

Gå med i Codere och bli en del av en internationell gemenskap av streamers och gamers! Vi erbjuder mer än bara ett jobb, vi erbjuder ett sätt att förvandla din hobby till ett välbetalt yrke!

Lönsamhet i partnerskap

Få extra inkomst med Codere

Att bli en Codere-partner ger dig möjlighet att öka din inkomst. Vi erbjuder ett originellt affiliate-program som gör att du kan tjäna pengar på ett nytt sätt.

Automatisk utbetalning av dina vinster

Du behöver inte oroa dig för att betala ut dina vinster med Codere. Vi erbjuder ett automatiskt utbetalningssystem som garanterar att du får dina pengar snabbt och pålitligt. Inga förseningar och problem - alla betalningar görs i tid så att du kan njuta av dina inkomster.

Individuellt tillvägagångssätt för varje partner

Vi värdesätter var och en av våra partners och är redo att erbjuda ett personligt tillvägagångssätt för dig. Arbeta med oss på villkor som bäst passar dina behov. Vi är alltid öppna för dialog och redo att diskutera eventuella frågor eller erbjudanden relaterade till vårt partnerskap.

Löpande stöd och hjälp

Vårt team finns alltid där för att hjälpa och stödja dig varje steg på vägen. Du kan ställa frågor, få förtydliganden eller råd, samt få den senaste informationen om nya produkter och kampanjer. Vi strävar efter att ge dig allt du behöver för ett framgångsrikt partnerskap och ett långsiktigt partnerskap.

Hur man blir en Codere Streamer?

Utforska världen av videostreaming med Codere!

Om du vill dela med dig av dina speläventyr och få betalt för det kan du bli en Codere Streamer! Vi erbjuder utmärkta villkor och ett individuellt tillvägagångssätt för varje streamer.

1. Registrera dig på Codere-plattformen

Det första steget för att bli en Codere Streamer är att slutföra en enkel registreringsprocess på vår plattform. Fyll i ett formulär och ge oss lite information om dig själv och dina spelpreferenser.

2. Bygg upp din publik

Codere-streamers har möjlighet att använda plattformen för att streama sina spel. Sänd regelbundet, interagera med tittarna och skapa engagerande och högkvalitativt innehåll för att engagera din publik.

3. Bli belönad

Att bli en Codere Streamer ger dig chansen att tjäna pengar på din hobby. Vi erbjuder olika affiliate-program och möjlighet att tjäna pengar genom reklam- och sponsringsavtal.

4. Marknadsför ditt varumärke

Bli ett riktigt varumärke och skapa din egen unika produktlinje och merchandise. Vi hjälper dig att marknadsföra ditt varumärke och öka din publik.

Gå med i Codere Streamer-teamet och utforska din potential i en värld av onlinestreaming!

Utbetalningsbelopp

Som Codere Streamer kan du förvänta dig generösa betalningar för dina tjänster. Vi värdesätter ditt deltagande och bidrag till vår online-community, så vi erbjuder en konkurrenskraftig ersättning.

Codere-utbetalningar beror på flera faktorer, inklusive antalet tittare du lockar till din streamingwebbplats. Ju fler aktiva tittare du har, desto högre blir din utbetalning.

Codere erbjuder sina streamers flexibiliteten att anpassa betalningsbeloppet efter deras behov. Du kan välja mellan ett fast belopp per sändning eller en procentuell betalning av den totala intäkten som genereras av ditt innehåll.

Dessutom erbjuder Codere förmåner och privilegier till sina mest framgångsrika streamare. Baserat på din aktivitet och dina resultat kan du få ytterligare kontantbonusar, sponsring eller ytterligare reklamutrymme i appen.

Se till att du läser igenom Coderes utbetalningsvillkor så att du till fullo kan uppskatta de fördelar och möjligheter vi erbjuder våra streamare.

Villkor och bestämmelser

1. Kvalitet på innehåll

Ett av de viktigaste kraven för streamare som arbetar med Codere är högkvalitativt och intressant innehåll. Streamaren måste tillhandahålla en högkvalitativ och mångsidig spelstream för att få kontakt med publiken på ett känslomässigt och informativt sätt.

2. Proaktivitet och regelbundenhet

Streamare som vill samarbeta med Codere måste vara mycket aktiva och regelbundna i sitt innehållsskapande. Detta innebär en streamingnärvaro på heltid, strikt efterlevnad av sändningsschemat och interaktion med tittarna via chatt.

3. Etiska standarder

Codere håller sig till en hög etisk standard och tolererar inte provokationer, kränkande beteende, distribution av olagligt innehåll eller upphovsrättsintrång. Streamers måste strikt följa dessa riktlinjer och vara positiva förebilder för sin publik.

4. Efterlevnad av regler för partnerskap

Codere har vissa regler och policyer som streamingpartners måste följa. Detta inkluderar, men är inte begränsat till, ett förbud mot reklam från andra spelbolag, respekt för upphovsrätt och datasekretess.

5. Ersättning

Streamare som uppfyller alla Coderes villkor för partnerskap har möjlighet att få ekonomiska belöningar. Exakta villkor och summor diskuteras individuellt med varje streamer, baserat på hans popularitet, aktivitet och innehållets kvalitet.

De bästa streamarna Codere

Ta reda på vem som är bäst i spelet!

Codere - en av ledarna inom spelindustrin, som erbjuder ett brett utbud av spel. Här kan du känna adrenalinet i spelet och förbättra dina chanser att vinna. Vi har de hetaste och mest populära streamarna i vårt team, som delar med sig av sina erfarenheter och framgångshemligheter.

I vår topplista över de mest populära Codere-streamers kan du hitta de som har gjort sig ett anständigt namn och får betalt för sitt arbete. Deras namn är på allas läppar och de vet hur man tjänar miljoner på att spela och streama våra spel. Ta en titt på den här listan för att se vilka som dominerar spelvärlden och kan vara din inspiration!

De mest inflytelserika streamarna från Codere:

 • Ivangay är en av de mest populära och framgångsrika streamarna med miljontals prenumeranter;
 • GOTH Game Channel - en begåvad spelare som är känd för sina professionella färdigheter;
 • JUST_NS - en Dota-mästare som inte bara spelar utan också delar med sig av användbara tips;
 • Aiken är en berömd kille som är redo att ta sig an vem som helst i spelet;
 • Kriga - en kvinnlig gamer som bevisar att kvinnor också kan vara bäst.

Var och en av dessa streamers är en sann stjärna i spelvärlden. De arbetar kontinuerligt för att ge dig spelglädje och hålla dig intresserad. Du kan följa deras streams, chatta med dem, ställa frågor till dem och lära dig alla hemligheter bakom ett professionellt spel.

Nio fördelar med partnerskap

Att samarbeta med Codere är en lönsam och pålitlig lösning för streamers som vill få ut det mesta av sitt arbete. Här är nio fördelar som du får genom att bli Codere-partner:

 1. Höga utbetalningar: Codere erbjuder generösa partnerskapspaket som garanterar en hög provision på varje kund som hänvisas.

 2. Stort utbud av spelprodukterBegränsningar: Codere erbjuder ett brett utbud av spelprodukter som passar alla typer av målgrupper.

 3. Personligt stödCodere-teamet finns alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor och ge dig bästa möjliga arbetsvillkor.

 4. Flexibla partnerskapMatchmaking: Codere erbjuder olika partnerskapsalternativ så att varje streamer kan välja den bästa lösningen för honom eller henne.

 5. Unika kampanjer och bonusarFördelar: Codere erbjuder regelbundna kampanjer och belöningar till både nya och återkommande kunder.

 6. Transparent statistikFördelar: Codere ger dig full tillgång till statistik så att du hela tiden kan följa dina framsteg och inkomster.

 7. Global plattform: Partnerskap med Codere ger dig möjlighet att arbeta med målgrupper från olika länder och utöka din publik.

 8. Teknisk support dygnet runtCodere-teamet finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella tekniska frågor.

 9. Användarvänligt och intuitivt gränssnittLätt att navigera: Coderes partnerplattform är lätt att använda och ger dig en snabb förståelse av funktionerna.

Ett partnerskap med Codere är ett utmärkt tillfälle att bredda din målgrupp, öka dina intäkter och få alla fördelar med att arbeta med branschledaren. Anslut dig till oss och bli en framgångsrik Streamer idag!

Support och hjälp

Coderes supportteam är alltid tillgängligt för att hjälpa användare med eventuella frågor som de kan ha när de använder vår plattform. Vi erbjuder löpande fjärrsupport så att våra kunder kan nå oss när som helst för snabb hjälp.

Vi har ett 24/7 kontaktcenter där du kan få råd om alla tekniska eller organisatoriska frågor. Vårt expertteam finns tillgängligt för att hjälpa dig att förstå funktionerna i vår plattform, konfigurera ditt konto och hjälpa till med betalningar och finansiella frågor.

Hur du kontaktar oss?

Du kan kontakta vårt supportteam via följande kommunikationskanaler:

 • Telefon: Du kan ringa vårt kontaktcenter på det nummer som anges på vår webbplats;
 • E-post: skicka ett e-postmeddelande till vår e-postadress och vårt supportteam kommer att svara dig så snart som möjligt;
 • Onlinechatt: använd onlinechattfunktionen på vår webbplats för att komma i kontakt med våra operatörer.

Extra resurser

Det finns också en omfattande samling supportmaterial tillgängligt på vår webbplats för att hjälpa dig att ta reda på mer om vår plattform och dess funktioner. Vi uppdaterar och utökar regelbundet denna samling så att våra användare har tillgång till aktuell och användbar information.

Om du behöver hjälp eller support, tveka inte att kontakta oss. Vi är alltid redo att hjälpa dig att göra din fulla användning av vår plattform trevlig och användarvänlig.

Marknadsföring av varumärket

Öka ditt varumärkes synlighet med Codere

Codere erbjuder unika möjligheter att marknadsföra ert varumärke och locka nya kunder. Ett samarbete med oss kommer att öka ditt företags synlighet på marknaden och nå nya målgrupper.

Videostreaming som ett marknadsföringsverktyg

Partnerskap med Codere inkluderar streaming av videospel och evenemang relaterade till ert varumärke. Med vår plattform kan du skapa engagerande innehåll som tilltalar en bred publik och når ut till din målgrupp.

Öka publikens lojalitet

Regelbunden streamingaktivitet hjälper dig att stärka kontakten med din publik och bygga upp en gemenskap av lojala fans av ditt varumärke. Codere tillhandahåller verktyg för att interagera med dina tittare i realtid, som chatt och kommentarer, vilket skapar unika möjligheter för kommunikation och engagemang.

Partnerprogram och sponsring

Marknadsför ditt varumärke genom partnerskap och sponsring - detta är en annan möjlighet som erbjuds av Codere. Vi är redo att utveckla anpassade affiliate-program för att passa dina behov och hjälpa dig att uppnå specifika marknadsföringsmål.

Statistik och analys

Codere tillhandahåller detaljerad statistik och analys av hur din publik beter sig på plattformen. Detta gör att du kan spåra resultaten av dina marknadsföringskampanjer och finjustera dina varumärkesstrategier i realtid.

Utöka din publik med Codere

Ett samarbete med Codere hjälper dig att nå nya höjder i marknadsföringen av ditt varumärke. Missa inte möjligheten att öka ditt företags synlighet och locka nya kunder med vår plattform för videostreaming.

Affiliate-användning

Öka reklamens effektivitet med Codere

Codere erbjuder sina partners ett brett utbud av marknadsföringsmaterial som hjälper dig att uppnå högre synlighet och förbättra konverteringsgraden. Genom att använda vårt affiliate-material minimerar du tiden och kostnaderna för att utveckla dina egna kampanjer.

Här är några av fördelarna med att använda Coderes affiliatematerial:

 • Flera format och designer - vi har banners, videor, logotyper och annat material som du enkelt kan integrera på din webbplats, sociala nätverk och andra plattformar;
 • Hög kvalitet - allt vårt material är utvecklat av professionella designers och ligger i linje med aktuella reklamtrender;
 • Anpassningsbarhet och responsivitet - vårt material ser bra ut på olika enheter och skärmar, vilket gör att ditt budskap når fler användare;
 • Detaljerad rapportering och analys - vi tillhandahåller en fullständig rapport om resultatet av din annonsering med hjälp av vårt affiliate-material, så att du kan spåra effektiviteten och göra nödvändiga justeringar.

Missa inte möjligheten att öka din annonsering med Codere Affiliate-material. Prata med vårt team idag och få tillgång till ett komplett utbud av annonseringsverktyg för att öka din synlighet och locka nya kunder!

Strategier för intäktsgenerering

I dagens värld spelar strategier för intäktsgenerering en viktig roll för utvecklingen av onlineföretag. De hjälper företag och privatpersoner att tjäna pengar på sina projekt genom att skapa en stadig intäktsström.

1. Annonsering

En av de mest populära monetiseringsstrategierna är att annonsera på en webbplats eller mobilapp. Det kan handla om kontextuell reklam, banners, affiliate-erbjudanden osv. Annonsörer betalar sina ägare per klick, visning eller köp.

2. Betalda prenumerationer

Ett annat effektivt sätt att tjäna pengar är att erbjuda prenumerationer på betalt innehåll. Beroende på ämnesområde kan det handla om nyhetsartiklar, kurser, videolektioner, musik eller annat exklusivt innehåll. Användare får tillgång till premiuminnehåll mot en avgift, vilket gör det möjligt för projektägare att tjäna en stadig inkomst.

3. Freemium

Freemium-strategin innebär att man erbjuder grundläggande innehåll gratis och lägger till betalda tillägg eller funktioner för användare som vill ha fler funktioner. På så sätt kan ägarna locka till sig ett stort antal användare och sedan omvandla dem till betalande kunder och därmed öka sina intäkter.

4. Affiliate-program

Med affiliate-program kan du tjäna pengar genom att marknadsföra och annonsera produkter eller tjänster från andra företag. Webbplatsägaren placerar reklammaterial eller affiliate-länkar på sin resurs och får en provision för varje transaktion som görs eller kund som hänvisas.

5. Sälja varor och tjänster

Försäljning av varor och tjänster är en av de mest direkta intäktsstrategierna. Ägaren kan erbjuda olika produkter eller tjänster direkt på sin webbplats eller i sin butik och göra en vinst på varje försäljning.

6. Sponsringsavtal

En annan intäktsstrategi är att ingå sponsringsavtal med företag eller varumärken. Det kan handla om att köpa reklamutrymme, marknadsföra en produkt eller tjänst, delta i sponsrade evenemang etc. д. Ägaren till projektet får en viss summa pengar från partnern för att uppfylla villkoren i kontraktet.

Attrahera en publik

Du vill att ditt varumärke ska uppmärksammas och locka till sig en bred publik?

Vi erbjuder dig tjänsten att locka en publik för dina produkter eller tjänster. Vårt team av proffs hjälper dig att utveckla och genomföra effektiva marknadsförings- och reklamstrategier som fångar uppmärksamheten hos din målgrupp och ökar deras intresse för din produkt.

Vi tar hänsyn till särdragen i ditt företag och din målgrupp. Vi analyserar marknaden och konkurrenterna och utvecklar skräddarsydda lösningar för att engagera din publik. Vi erbjuder verktyg som kontextuell annonsering, sociala nätverk, sökmotormarknadsföring och samarbete med populära bloggare och streamers.

Fördelar med att arbeta med oss:

 • Vi har lång erfarenhet av marknadsföring och reklam.
 • Våra experter följer de ledande trenderna och innovationerna inom publikengagemang.
 • Vi utvecklar effektiva och kreativa strategier för att hjälpa ditt varumärke att sticka ut från konkurrenterna.
 • Vi har ett nära samarbete med ledande bloggare och streamers för att hjälpa ditt varumärke att få maximal uppmärksamhet och erkännande från en bred publik.
 • Vi övervakar resultaten av våra reklamkampanjer och genomför resultatanalyser för att förbättra våra tillvägagångssätt och uppnå maximala resultat.

Med oss kan du nå en bred publik och öka din varumärkeskännedom. Vi garanterar ett personligt tillvägagångssätt för varje projekt och kvalitet på tjänsterna.

Codere partnerprogram

Öka din inkomst med Codere Affiliate Program

Bli en Codere-partner och tjäna extra pengar genom att locka spelare till vår plattform. Vi erbjuder förmånliga samarbetsvillkor och flera möjligheter att öka din inkomst.

Som Codere-partner tjänar du provision på de vinster som genereras av dina värvningar. Vårt affiliateprogram erbjuder olika typer av samarbete, t.ex. affiliate-länkar, hänvisningskoder eller banners som du kan visa på din webbplats, blogg eller sociala nätverk.

Fördelar med att samarbeta med Codere

Gå med i Coderes affiliateprogram och ta del av en rad fördelar:

 • Höga provisionsbetalningar: vi erbjuder några av de bästa villkoren i branschen.
 • Ett brett utbud av produkter: Codere erbjuder ett brett utbud av spel och satsningar som tilltalar en bred publik.
 • Personlig support och hjälp: Vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa till och svara på alla frågor.
 • Transparent statistik: Detaljerad rapportering av din trafik, registreringar och provisioner kommer att vara tillgänglig för dig.

Gå med i Coderes affiliateprogram nu och börja tjäna pengar!

Recensioner av streamare

Ivan Ivanov

Jag tycker verkligen om att arbeta med det skeptiska teamet på Codere! Jag har streamat i flera år och under den här tiden har jag arbetat med flera affiliate-program. Men det är bara Codere som erbjuder mig så förmånliga villkor! Jag får en anständig utbetalning för mitt arbete och jag gillar att företaget alltid håller sina löften.

Anna Smirnova

Streaming har blivit min huvudsakliga inkomstkälla, och jag är verkligen glad över att ha valt Codere som min partner. Bra samarbetsvillkor, höga utbetalningar och personlig support - allt detta gör att jag kan utvecklas och växa inom streaming. Med Codere kan jag fokusera på min kreativitet och inte oroa mig för den finansiella sidan.

Alexey Petrov

Jag har streamat i många år och jag är glad att jag valde Codere som mitt partnerprogram. Höga utbetalningar och ett bekvämt rapporteringssystem gör det mycket enklare för mig att övervaka min streaminginkomst. Jag vill också påpeka att Codere-teamet alltid är tillgängligt och villigt att hjälpa till med eventuella frågor och problem som streamare ställs inför.

 • Partnernas pålitlighet och professionalism
 • Höga belöningar
 • Personligt stöd
 • Bekvämt rapporteringssystem
 • Snabb lösning av frågor och problem

Plattformens kvalitet

Codere har åtagit sig att förse våra användare med en högkvalitativ plattform för att säkerställa en trevlig och säker spelupplevelse. Här är några av anledningarna till att vi är stolta över vår service:

Tryggt och säkert

Vi sätter stort värde på säkerheten för våra användares data. Vi använder avancerad krypteringsteknik för att säkra betalningar och personuppgifter. Alla våra spel och slots är också rigoröst testade för rättvisa och slumpmässighet.

Brett utbud av spel

Vi har ett stort utbud av spelautomater, sportsbetting, kortspel och roulette. Vi uppdaterar ständigt vårt sortiment för att erbjuda dig de mest populära och nya spelen från de mest kända leverantörerna.

Lätt att använda

Vi har utformat plattformen för att vara så användarvänlig som möjligt. Vi är engagerade i ett intuitivt gränssnitt och lätt att navigera så att du enkelt kan njuta av spelet utan extra ansträngning.

Bonusar och kampanjer

Vi erbjuder olika bonusar och kampanjer för att hålla våra användare kommer tillbaka för fler belöningar och privilegier. Från registreringsbonusar till lojalitetsprogram strävar vi efter att göra din tid på Codere-plattformen ännu mer givande och engagerande.

Kundtjänst

Vårt supportteam finns alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem. Vi erbjuder 24 timmars support så att du kan få hjälp när som helst på dygnet.

Coderes streamer-publik

Codere är en populär plattform som streamar gamer-videor skapade av olika streamers. Coderes publik växer snabbt och lockar tusentals användare som är intresserade av att spela och ha kul.

Streamers på Codere har en unik möjlighet att visa upp sina spelkunskaper och underhålla tittarna med sina intressanta kommentarer. De skapar en känslomässig koppling till publiken och deras streams är kompletta shower som är ett nöje att titta på.

Fördelar med Codere Audience:

 • Brett utbud av intressen: Coderes streampublik består av individer med olika spelpreferenser som aktivt streamar över olika spelgenrer. Detta innebär att streamare på Codere har möjlighet att nå en bredare publik och hitta sina fans i olika spelgemenskaper.
 • Villighet att interagera: Kommentarer och chatt i Codere spelar en viktig roll, så att tittarna aktivt kan interagera med streamers och varandra. Detta skapar en gemensam atmosfär där människor kan diskutera spelet, dela tips och intryck.
 • Streamers lojalitet: De flesta av Coderes tittare är mycket lojala mot sina favoritstreamers och följer deras streams regelbundet. Detta innebär att streamare kan bygga upp en stark och lojal publik, vilket kan leda till många fördelar, inklusive partnerskap med olika varumärken och möjligheten att tjäna pengar på streaming.

Sammanfattningsvis är Codere Streamer Audience en värdefull resurs för streamers som vill växa och utvecklas inom spelindustrin. Med ett brett spektrum av ämnen och en vilja att interagera kan streamers framgångsrikt interagera med sin publik och bygga en karriär i branschen.

Karriärutveckling och prestationer

Hos oss kan du nå nya höjder i din karriär och lyckas med dina yrkesmässiga ambitioner. Vi erbjuder unika karriärutvecklingsmöjligheter som hjälper dig att utmärka dig och växa.

Professionell utveckling

Vi garanterar din professionella utveckling genom att ge dig tillgång till utbildningsprogram, coachning och workshops från ledande branschexperter. Du kan lära dig nya färdigheter, förbättra dina kunskaper och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna inom ditt område. Vårt team stöder dina tillväxtambitioner och följer dig varje steg på vägen.

Ständigt stöd

Vi bryr oss om din framgång och är här för att ge dig konstant stöd längs din väg för att nå dina mål. Vårt team av experter finns alltid till hands för att svara på dina frågor, hjälpa dig att lösa komplexa problem och dela med sig av sin expertis. Vi erbjuder en bekväm miljö för dig att arbeta och växa i, så att du kan förverkliga din fulla potential.

Gå med oss och upptäck nya möjligheter för dig själv. Karriärutveckling och framgångar väntar på dig!

Plattformens tillgänglighet och bekvämlighet

Codere erbjuder en unik möjlighet för användare att njuta av spänningen och vinna pengar var de än vill. Tack vare den lättillgängliga plattformen kan du spela när som helst, oavsett var du befinner dig och vilken dator du har tillgång till.

Codere-plattformen är utformad för att stödja en mängd olika enheter, inklusive smartphones och surfplattor. Du kan ladda ner den officiella Codere-appen till din mobila enhet och spela dina favoritspel när du vill.

Använd Codere-plattformen med nöje och bekvämlighet:

 • Möjligheten att spela när som helst, var som helst.
 • Tillgänglighet på mobila enheter.
 • Stöd för olika operativsystem.
 • Intuitivt och enkelt gränssnitt.
 • Brett urval av spel och underhållning.

Stå i rampljuset för en oförglömlig spelupplevelse på Codere!

Belöningar och bonusar

Codere är glada att kunna erbjuda sina streamare ett brett utbud av belöningar och bonusar för deras ansträngningar och bidrag till plattformen.

Registreringsbonus

Varje ny streamer som ansluter sig till Codere kan få en registreringsbonus. En gåva i prispengar för att få dig att komma igång med en bra vibb och extra motivation.

Belöningar för publik och aktivitet

Codere-plattformen har ett bonussystem för att öka antalet abonnenter och aktiviteten under streamingen. Streamare som lockar en stor publik och upprätthåller en hög aktivitetsnivå kan förvänta sig att få ytterligare belöningar.

Affiliate-program

Coderes affiliate-program ger streamers möjlighet att tjäna ytterligare belöningar och bonusar när de kan locka nya användare och öka sin spelvolym. Ju fler aktiva streamers du tar med till plattformen, desto högre blir din affiliate-bonus.

Årlig bonus för den ledande streamaren

Varje år belönar Codere årets bästa streamer med en särskild årlig bonus. Detta är en särskild utmärkelse som ger erkännande och ytterligare tillväxt på plattformen. Codere-ledare får mycket beröm för sitt arbete och bidrag till streamer-communityn.

Gå med i Codere och få lukrativa bonusar och belöningar för dina ansträngningar och din professionalism!

Prestanda och intjäningsstatistik

Kolla in din prestations- och intjäningsstatistik på Codere

Codere ger streamare möjlighet att hålla reda på sitt arbete och sina intäkter i ett bekvämt och tillförlitligt system. Med vår statistik kan du övervaka alla viktiga indikatorer i realtid, så att du kan utvärdera din prestation.

Detaljerad information om dina intäkter

Vi ger dig detaljerad information om dina intäkter så att du alltid är uppdaterad. Du har tillgång till daglig, veckovis och månatlig statistik och olika rapporter som hjälper dig att analysera dina prestationer och fatta välgrundade beslut.

Resultatanalys och prognoser

Med hjälp av statistik över prestationer och inkomster kan du analysera dina prestationer och göra prognoser för framtida resultat. Du kommer att kunna se vilka spel och vilket innehåll du har störst framgång med och avgöra vilka strategier som fungerar bäst för dig.

Pålitlig och säker

Dina uppgifter är helt säkrade och konfidentiella. All information om ditt arbete och dina intäkter lagras på säkra servrar och kan endast nås via ditt personliga konto. Vi erbjuder också support och hjälp vid tekniska problem.

Få ut det mesta av din talang

Codere-statistik över prestationer och intäkter hjälper dig att få ut det mesta av din talang och nå nya höjder i streamingvärlden. Vårt spårnings- och analyssystem ger dig all information du behöver för att utveckla din kanal och öka dina intäkter.

Ersättning för streamare

Vill du börja tjäna pengar på streaming?? Gå med i vårt affiliate-program och få generös ersättning för dina streams! Vi erbjuder unika villkor för streamare, så att du kan tjäna pengar på din hobby.

Hur vi kan hjälpa till:

 • Ekonomiskt stöd: Vi erbjuder en generös utbetalning för var och en av dina föreställningar. Vårt team finns tillgängligt för att diskutera individuella villkor och erbjuda dig det bästa erbjudandet.
 • Stöd för marknadsföring: Vi kan hjälpa dig att locka fler tittare genom att tillhandahålla marknadsföringsmaterial och underhålla ditt konto på sociala medier. Vi marknadsför dina strömmar på våra plattformar så att du kan få fler prenumeranter och väcka mer uppmärksamhet kring ditt innehåll.

Fördelarna med att arbeta med oss:

 • Flexibelt schema: Du bestämmer när och hur mycket du streamar. Du kommer att ha fullständig frihet att planera din tid.
 • Ett enkelt och okomplicerat gränssnitt: Vår plattform är utformad för att göra ditt arbete så bekvämt som möjligt. Du får din ersättning vid en tidpunkt som passar dig och du kan enkelt hålla koll på dina inkomster.

Missa inte chansen att börja tjäna pengar på dina streams! Gå med i vårt affiliateprogram och få generös ersättning redan idag!

Potential för vinsttillväxt

Att investera i kodningsbara produkter och tjänster har en enorm potential för intäktstillväxt. Tack vare en unik kombination av högteknologi och innovation kan Code erbjuda sina kunder nya affärs- och intäktsmöjligheter.

Kapacitet för effektiv intäktsgenerering

Code tillhandahåller ett brett utbud av produkter och tjänster som hjälper dig att tjäna pengar på ditt företag på det mest effektiva sättet. Vår innovativa metod för utveckling av programvara och plattformar leder till högeffektiva och användarvänliga produkter som lockar fler kunder och ökar intäkterna.

Stödja och utveckla din verksamhet

Våra tjänster hjälper dig inte bara att öka dina vinster, utan också att stödja och utveckla ditt företag på lång sikt. Vi garanterar ständiga uppdateringar och förbättringar av våra produkter, samt tillgång till de senaste verktygen och teknikerna för att hjälpa dig att förbli konkurrenskraftig och ligga steget före på marknaden.

Effektivisera processer och öka effektiviteten

En av de främsta anledningarna till att kunder väljer oss är för att optimera sina affärsprocesser och öka effektiviteten i sitt företag. Vi erbjuder kraftfulla analysverktyg och automatiserade ledningssystem som hjälper er att förbättra produktiviteten och minska kostnaderna, vilket leder till en betydande ökning av era vinster.

Flexibilitet och anpassningsförmåga

Code förstår att varje företag är unikt, så vi erbjuder en skräddarsydd strategi för varje kund. Vi är redo att anpassa våra produkter och tjänster till dina unika behov och erbjuda flexibel prissättning för att hjälpa dig att maximera intäkterna och optimera kostnaderna.

Resultat som kan mätas

Att investera i Codes produkter och tjänster är en mätbar investering. Vi garanterar stor genomslagskraft och konkreta resultat i form av ökade intäkter för ditt företag. Vi kan hjälpa dig att nå och överträffa dina finansiella mål och skapa ett stabilt och lönsamt företag.

Hur man ökar vinsten

I dagens ekonomi är det fler och fler som vill öka sin inkomst och uppnå ekonomiskt oberoende. Ett av de mest effektiva sätten att göra detta är att öka avkastningen på dina investeringar. Den här artikeln belyser några av de viktigaste metoderna som du kan använda för att maximera avkastningen på dina investeringar.

Variera dina investeringar

Nyckeln till framgångsrika investeringar är att diversifiera sin portfölj. Mångfald av investeringar i olika tillgångar hjälper till att minska risken och öka lönsamheten. Fördela dina medel mellan aktier, obligationer, fastigheter och andra tillgångar beroende på din riskprofil och dina mål.

Investera i tillväxtsektorer

För att maximera avkastningen på dina investeringar, välj sektorer med hög tillväxtpotential. Teknik, grön energi, hälsovård och andra sektorer kan vara lovande och ge hög avkastning på lång sikt.

Använd finansiell hävstångseffekt

Finansiell hävstång gör att du kan öka din intjäningspotential genom att låna pengar. Du bör dock vara försiktig och använda finansiell hävstång i enlighet med dina ekonomiska möjligheter och risker. Felaktig användning av finansiell hävstång kan leda till stora förluster.

Att öka avkastningen på sina investeringar är ett viktigt mål för alla investerare. Genom att följa ovanstående tips och göra din egen forskning kan du öka din avkastning på investeringar och uppnå ekonomisk framgång.

Svar på vanliga frågor

1. Hur mycket ersättning får streamare från Codere?

Belöningen som streamers får från Codere beror på många faktorer, inklusive streamerens popularitet, antalet prenumeranter och visningar samt speloperatörens totala omsättning. Varje Streamer ingår ett individuellt avtal med Codere, där villkoren för samarbetet och ersättningen specificeras.

2. Hur man blir en Codere Streamer?

För att bli en Codere Streamer måste du ha en viss publik och följa operatörskraven. Codere väljer streamare baserat på deras popularitet och kvaliteten på deras innehåll, så det är viktigt att vara uppmärksam på streamarnas kvalitet, kommunikation med publiken och utvecklingen av deras eget varumärke. För att ansöka till Codere måste du kontakta operatören och tillhandahålla information om din kanal och publik.

3. Vilka är streamers affärsvillkor med Codere??

Affärsvillkoren för streamers med Codere anges i de enskilda avtalen. Dessa kan omfatta en mängd olika åtaganden och förmåner. Streamare kan till exempel få ekonomiskt stöd för hårdvaruuppgraderingar, exklusivt innehåll eller prioriterad support från operatören. Streamare måste också följa specifika operatörsregler, till exempel att inte använda förbjudet innehåll eller ta ut pengar från sina spelkonton medan de streamar.

Unika villkor för samarbete

Vi erbjuder dig:

1. En hög lön.

På Codere uppskattar vi alltid våra streamers hårda arbete och professionalism. Därför är vi redo att erbjuda unika villkor för samarbete, inklusive höga löner. Vårt företag är stolt över rättvisa och anständiga löner för våra partners.

2. Bonusar och förmåner.

Vi värdesätter samarbete och pålitlighet hos våra partners, därför erbjuder vi olika bonusar och förmåner. Våra streamers får extra bonusar för hög aktivitet och prestation, och kan få tillgång till exklusiva kampanjer och evenemang. Vi kommer också att ge dig en dedikerad personlig chef som hjälper dig med eventuella frågor eller uppgifter du kan ha.

3. Flexibelt arbetsschema.

Vi förstår att varje partner har sina egna omständigheter och krav. Det är därför vi erbjuder flexibla arbetstider, som du kan komma överens med oss om. Du kan välja dina egna streamingtider och schemalägga ditt eget arbete.

4. Teknisk support och utrustning.

Vi tillhandahåller professionell teknisk support och utrustning för att göra våra partners arbete så bekvämt som möjligt. Du behöver inte ta hand om de tekniska aspekterna, vi tillhandahåller all nödvändig utrustning och tar ansvar för installation och underhåll.

Bli en del av ett framgångsrikt Codere-team och få unika villkor för partnerskap som hjälper dig att uppnå ekonomisk framgång och professionell tillväxt!

Företagspartnerskap

Fördelar med partnerskap med Codere

Ett partnerskap med Codere är ett utmärkt tillfälle att expandera din verksamhet och öka din lönsamhet.

Vi erbjuder

 • Fördelaktiga villkor - Codere erbjuder sina partners några av de mest konkurrenskraftiga villkoren i branschen.
 • Ökad lönsamhet - Tack vare partnerskapet med Codere får du tillgång till en enorm databas med aktiva kunder, vilket gör att du kan öka lönsamheten i ditt företag.
 • Unika produkter - Codere erbjuder en mängd innovativa produkter och tjänster som hjälper dig att utveckla din verksamhet och nå nya kunder.
 • Professionellt stöd - Vårt team av experter finns alltid till hands för att hjälpa dig med eventuella frågor och ge det stöd du behöver för att utveckla ditt företag.

Processen för att bli en partner

1. Ansök nu - Ansök online eller kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan.

2. Förhandling av villkor och bestämmelser - Våra experter kontaktar dig för att diskutera villkoren för samarbetet och utarbeta en personlig offert.

3. Undertecknande av avtalet - När vi har kommit överens om alla villkor upprättar vi ett avtal och du kan börja arbeta med oss.

4. Stöd och utveckling - när du blir vår partner får du fullt stöd och utvecklingsmöjligheter.

Gå med oss idag!

Bli en Codere-partner idag och expandera din verksamhet!

Lämna en förfrågan på vår webbplats så kommer vårt team att kontakta dig för att diskutera partnerskapsdetaljer.

Skydd mot botar

Botskydd erbjuder en tillförlitlig lösning för att skydda din webbplats från skadliga och automatiserade botar. Känner igen och blockerar botaktivitet, håller din webbplats säker och garanterar maximal tillgänglighet för riktiga användare.

Med en kraftfull algoritm utvecklad av ett team av proffs ger Bot-skydd konstant övervakning och analys av användaraktivitet på din webbplats. Den upptäcker misstänkta aktiviteter som massförfrågningar, skrapning, bruteforce-attacker och andra former av obehörig åtkomst.

Botskyddssystemet är mycket effektivt och korrekt när det gäller att identifiera bots. Använder unika algoritmer för att identifiera och blockera skadliga skript och oärliga användare. Detta skyddar din webbplats från botaktivitet och förhindrar eventuella säkerhetshot och regelöverträdelser.

De viktigaste fördelarna med att använda Bot protection:

 • Robust skydd för webbplatsen: Systemet upptäcker och blockerar aktivt skadliga bots, vilket förhindrar negativa konsekvenser och säkerhetshot.
 • Hög hastighet och prestanda: Systemets algoritmer minimerar belastningen på servern och säkerställer att webbplatsen fungerar smidigt för riktiga användare.
 • Lätt att använda: Botskyddet är enkelt att installera och kräver minimalt med användarintervention. Det upptäcker och blockerar automatiskt bots utan att kräva ytterligare åtgärder.
 • Förbättrad användarupplevelse: Blockering av skadliga botar gör att du kan leverera den bästa och säkraste upplevelsen för dina användare.

Välj Bot-skydd och se till att din webbplats är skyddad mot botar! Vårt system garanterar säker, stabil drift och hög tillgänglighet för dina riktiga användare.

Vilken typ av publik lockar Codere??

Codere lockar en bred publik av spelare genom att erbjuda olika former av spelunderhållning och vadslagningsalternativ. Bland Coderes publik kan vi urskilja:

 • Fans av sport och olika sportevenemang som satsar på deras resultat.
 • Kasinofans som gillar spel, inklusive slots, poker och roulette som erbjuds av Codere.
 • Spelare som gillar spel med live dealer och vill uppleva en riktig kasinostämning från bekvämligheten av sitt eget hem.
 • Människor som letar efter nya sätt att ha kul och tjäna pengar och som är intresserade av onlinespel och betting.

Dessutom erbjuder Codere sina kunder en hög nivå av säkerhet, tillförlitlighet och kvalitet i sina tjänster, vilket gör det attraktivt för ett brett spektrum av användare som är intresserade av att tillgodose sina spel- och vadslagningsbehov.

Vilka streamare arbetar med Codere?

Codere samarbetar med många populära streamers som sänder i olika spelkategorier. Några av dem inkluderar välkända streamers som t.ex:

 • Streamer1 - en populär streamer som specialiserat sig på förstapersonsskjutare. Hans streamers är enormt populära bland älskare av äventyr med fantasivapen.
 • Streamer2 - En expert på strategispel. Hans live-streams fokuserar på taktik och strategier som hjälper spelare att lyckas i de mest utmanande situationerna.
 • Streamer3 - Ett hängivet simuleringsfan. Han streamar regelbundet och fördjupar sig i virtuella världar av bilar, flygplan och andra fordon för att dela med sig av sina erfarenheter och intryck till tittarna.

Utöver dessa streamers rekryterar Codere aktivt nya talanger vars streams kan vara av intresse för en bredare publik. Om du är en streamer och vill vara en del av Codere, kan du ansöka om att gå med i teamet av proffs inom streamingspelvärlden.

De viktigaste fördelarna med samarbete

Samarbetet med Codere är en unik möjlighet för streamare att få en stabil och välbetald inkomstkälla. Få en stor publik och bli en del av ett framgångsrikt community.

Ett lönsamt affiliate-program: Codere erbjuder generösa partnervillkor, så att du kan tjäna pengar på varenda kund du träffar. Ett välbetalt partnerskap ger dig stabila och välbetalda intäkter.

Individuellt tillvägagångssätt: Codere uppskattar varje partner och är redo att erbjuda individuella samarbetsvillkor. Vi är redo att lyssna på dina önskemål och förslag för att göra ditt partnerskap med oss ännu mer lönsamt och bekvämt.

Stöd och uppmuntran: Vi inser vikten av tillförlitligt stöd för våra streamare. Det är därför Codere erbjuder ett högkvalificerat team av experter som är redo att svara på alla dina frågor och ge hjälp med alla problem.

Ett brett utbud av produkter: Codere erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att tillfredsställa de mest krävande användarna. Oavsett om din publik gillar sportbetting, kasinospel eller virtuellt spelande har vi allt du behöver veta.

Transparent statistik och rapportering: Du kommer alltid att vara medveten om dina inkomster och resultat med ett bekvämt och lättförståeligt rapporteringssystem. Codere förser dig med detaljerad statistik som gör att du kan övervaka resultatet av dina kampanjer och fatta välgrundade beslut.

Gå med i Codere och börja tjäna pengar på din talang och passion för spelindustrin redan idag!

FRÅGOR OCH SVAR:

Hur mycket betalar Codere sina streamare?

Coderes utbetalning till sina streamare beror på flera faktorer, såsom streamerens popularitet, antal tittare, streamingtid osv.д. Den exakta siffran skiljer sig från marknad till marknad.

För att bli en streamer måste du uppfylla följande villkor?

För att bli en Codere-streamer måste du ha en hög nivå av publikengagemang, aktivt streama och engagera tittare, skapa engagerande innehåll och vara ansvarig för dina handlingar.

Om du kan få ekonomiskt stöd från Codere, medan du streamar på en annan plattform?

Codere ger endast ekonomiskt stöd till streamers som streamar på Codere-plattformen. Om du streamar på en annan plattform kommer du inte att få stöd från Codere.

Hur ofta kan du få stöd från Codere??

Codere betalar sina streamare på månadsbasis. Streamers får sin betalning för föregående månad under de första dagarna i den aktuella månaden.

Hur betalar Codere streamers??

Codere betalar streamers via banköverföring till deras angivna konto. Du måste ange dina bankuppgifter för att få utbetalning.

Finns det ett lägsta belopp för betalning från Codere?

Ja, det finns ett minimibelopp för Codere-utbetalning. Beloppet kan variera från fall till fall, men vanligtvis bör det inte vara mindre än 1000 rubel.

Hur man kontaktar Codere support om utbetalning av streamer?

Det finns ett antal sätt att komma i kontakt med Coderes support angående utbetalningar till streamers: du kan skicka ett e-postmeddelande, ringa, besöka den officiella VKontakte-gruppen eller lämna ett meddelande i supportavsnittet på Coderes webbplats.

Kan jag ändra min utbetalningsmetod från Codere??

Ja, du kan ändra din utbetalningsmetod från Codere. Du kan göra detta genom att kontakta supporten för att ta reda på vilka utbetalningsalternativ som finns tillgängliga och vad du behöver göra för att ändra din utbetalning.

Hur lång tid tar det att behandla utbetalningsbegäran från Codere??

Codere uttagsbegäran behandlas vanligtvis inom några arbetsdagar. Handläggningstiden kan bero på olika faktorer, såsom arbetsbelastning på supporten, ytterligare kontroller etc.д.

Erbjuder Codere extra bonusar för sina streamare?

Ja, Codere ger ytterligare bonusar till sina streamers. Detta kan vara i form av olika bonusar, specialerbjudanden, kampanjer, utlottningar, supporttjänster etc.д.

Påverkar kvaliteten på strömmen utbetalningen från Codere?

Ja, kvaliteten på din streaming kan påverka din utbetalning från Codere. Om du kan locka ett stort antal tittare och hålla dem engagerade kan det ha en positiv inverkan på din utbetalning.

Kan jag få ekonomiskt stöd från Codere om jag precis har börjat streama??

Ja, det är möjligt att få ekonomiskt stöd från Codere även om du precis har börjat strömma. Om ditt innehåll är intressant för tittarna, du är redo att aktivt utveckla och öka populariteten, kan Codere stödja dig.

Vilka betalningssystem stöder Codere??

Codere stöder olika betalningssystem för streamare. Dessa är vanligtvis banköverföringar, Yandex.Money, WebMoney, QIWI och andra. Kontakta supporten för mer information om tillgängliga betalningssystem.

Vilka ytterligare villkor måste uppfyllas för att få maximal utbetalning från Codere?

För att få maximal utbetalning från Codere måste du vara en av de mest populära streamarna på plattformen, locka maximalt antal tittare, skapa ett intressant och högkvalitativt innehåll, delta aktivt i samhällslivet etc.д. Maximal utbetalning beror på olika faktorer.

Kan jag få pengar från Codere om jag inte är bosatt i Ryssland??

Ja, du kan få betalt av Codere, även om du inte är bosatt i Ryssland. Codere arbetar med internationella streamers och tillhandahåller utbetalningar i olika valutor.

Recensioner

avatar
Anna
Jag gillar verkligen Codere! Företaget är generöst och rättvist i sina betalningar till sina streamare. Jag har länge letat efter en plattform som var villig att belöna mig för min tid och ansträngning, och Codere visade sig vara precis vad jag behövde. Jag får en rimlig ersättning för mitt arbete och möjlighet att tjäna extra pengar genom att göra det jag tycker om. Tack vare Codere kan jag klättra på karriärstegen och samtidigt njuta av mitt arbete. Jag rekommenderar Codere till alla kvinnor som letar efter en plats där de kan visa vad de går för och få den belöning de förtjänar för sina ansträngningar.
avatar
Jekaterina Smirnova
Som en riktig kvinnlig kund skulle jag vilja dela min recension av produkten "Hur mycket betalar Codere sina streamers?". Jag var mycket intresserad av den här produkten eftersom jag brinner för spelindustrin och streaming. Jag är väldigt glad att jag bestämde mig för att köpa den här produkten eftersom den var mycket informativ och användbar. I det här materialet hittade jag mycket intressant och relevant information om hur mycket Codere betalar sina streamers. Detta var till stor hjälp för mig eftersom jag själv funderar på att starta min karriär som streamer och ville lära mig mer om förtjänstmöjligheterna inom detta område. Artikeln gav mig de nödvändiga uppgifterna som jag kunde använda för att planera min framtid. Detta material är utformat på ett mycket professionellt och strukturerat sätt för att du snabbt och enkelt ska kunna ta till dig informationen. Alla frågor som läsaren kan ha besvarades i artikeln, liksom exempel och specifika fakta, vilket ökar dess trovärdighet. Jag skulle också vilja nämna den höga kvaliteten på skrivandet och djupanalysen av den information som tillhandahålls. Författaren har gjort ett bra jobb med att undersöka ämnet och producera välstrukturerat material som har hjälpt mig att bättre förstå kärnan och möjligheterna med streamer-arbete. På det hela taget är jag mycket nöjd med produkten. Den gav mig all den data och information jag letade efter. Stort tack till Codere för ett så användbart material! Jag rekommenderar den till alla som är intresserade av streaming och vill lära sig mer om hur man tjänar pengar inom detta område.
avatar
Maxim
Jag är inte bara en konsument, men jag kan berätta för dig hur Codere betalar sina streamers. Codere erbjuder generösa belöningar till sina streamare för deras ansträngningar. De erbjuder olika affiliate-program där streamers får betalt beroende på antalet tittare på deras streams, samt mängden insättningar och satsningar som görs av deras lockade spelare. Codere erbjuder också extra bonusar och kampanjer för att motivera dina streamers och hålla dem lojala. I allmänhet försöker Codere göra sina villkor rättvisa och attraktiva för sina streamers.
avatar
Sergej Ivanov
Som en riktig manlig kund är jag väldigt nöjd med hur Codere tar hand om sina streamers. Skillnaden i inkomst mellan streamers kan vara stor, men det beror på varje streamers popularitet och aktivitetsnivå. Codere betalar sina streamers mycket generöst för deras arbete och ger dem olika bonusar och belöningar för deras prestationer. Det inspirerar streamare att göra bättre ifrån sig och stöder deras bidrag till plattformen. Jag rekommenderar Codere som en pålitlig partner för streamare som vill dra nytta av sin talang och passion för spel.