Hur man spelar Strip Poker: En heltäckande guide

Är du trött på att spela samma gamla pokerspel?? Vill du göra din spelkväll lite mer spännande med lite skoj?? Strip poker kan vara precis det spel du behöver för att krydda till det! Det är inte bara ett bra sätt att variera din pokerrutin, det är också ett roligt sätt att lära känna dina vänner eller partner bättre. I den här guiden ger vi dig all information Information du behöver för att spela strip poker som ett proffs.

Vad är strippoker??

Strip poker är en variant av traditionell poker där spelarna tar av sig kläderna som svar på att de förlorat en hand. Spelet kan spelas med alla typer av poker, men det spelas vanligtvis med Texas Hold'em.

Förberedelser för att spela strip poker

Innan ni börjar spela strippoker är det viktigt att se till att alla inblandade är bekväma med att spela. Strip poker kan vara ett roligt och spännande spel, men det är viktigt att se till att ingen pressas att spela.

Fastställa reglerna

Innan du börjar spela är det viktigt att fastställa spelreglerna. Här är några saker att tänka på när man sätter upp regler:

RegelAtt tänka på
Hur många klädesplagg kan tas bort på en gång??Ni kanske vill sätta en gräns för hur många plagg som får tas av på en gång.
Vad händer om någon inte vill ta av sig mer kläder??Diskutera vad som händer om en spelare når sin gräns eller inte vill ta av sig fler kläder.
Hur kommer ni att avgöra vem som vinner spelet??Bestäm kriterierna för att vinna spelet, om det är genom antalet marker eller genom att vara den sista personen med kläder på.

Att välja rätt grupp

Strippoker kan spelas med vilken grupp som helst, men det är viktigt att välja rätt grupp. Du bör bara spela med personer som är bekväma med spelet och som inte tar saker och ting på för stort allvar. Att spela med nära vänner eller en partner är vanligtvis ett bra val LeoVegas.

Spela strippoker

När du har fastställt regler och Välj rätt grupp och det är dags att börja spela strip poker! Så här spelar du:

 1. Dela ut korten: Dealern blandar kortleken och ger varje spelare två kort med bildsidan nedåt.
 1. Placera ante: Varje spelare ska placera ett ante (en liten insats) i mitten av bordet. Denna insats kan vara allt från några marker till en dollar eller två.
 1. Den första satsningsrundan: Från och med spelaren till vänster om dealern kan varje spelare välja att antingen syna (matcha den tidigare insatsen), höja (öka den tidigare insatsen) eller lägga sig (dra sig ur handen).
 1. Flop: När den första satsningsrundan är klar avslöjar dealern tre kort (kallas floppen) med bildsidan uppåt på bordet.
 1. Den andra satsningsrundan: Från och med spelaren till vänster om dealern kan varje spelare välja att antingen checka (inte göra någon insats), satsa (göra en insats), syna (matcha den tidigare insatsen), höja (öka den tidigare insatsen) eller lägga sig (dra sig ur handen).
 1. Turn: Efter att den andra satsningsrundan har avslutats kommer dealern att visa ett fjärde kort (kallat turn) med framsidan uppåt på bordet.
 1. Den tredje satsningsrundan: Från och med spelaren till vänster om dealern kan varje spelare välja att antingen checka (inte göra någon insats), satsa (göra en insats), syna (matcha den tidigare insatsen), höja (öka den tidigare insatsen) eller lägga sig (dra sig ur handen).
 1. River: När den tredje satsningsrundan är klar kommer dealern att visa ett femte och sista kort (kallat river) med framsidan uppåt på bordet.
 1. Showdown: Med start från spelaren till vänster om dealern, kommer varje spelare som fortfarande är med i handen att avslöja sina kort. Spelaren med den bästa handen handen vinner potten.
 1. Ta av kläder: Spelaren med sämst hand måste ta av sig ett klädesplagg. Om det är lika för den sämsta handen måste båda spelarna ta av sig ett klädesplagg.
 1. Ny hand: Dealern ska sedan blanda kortleken och ge en ny hand. Leken fortsätter tills en spelare är helt naken (eller tills ni bestämmer er för att sluta leka).

Tips för att spela strippoker

Här är några tips som hjälper dig få ut det mesta av din strippokerupplevelse:

 • Håll det roligt: Kom ihåg att strippoker är tänkt att vara ett roligt och lättsamt spel. Ta inte saker på för stort allvar och försök att hålla stämningen lättsam.
 • Sätt inte press på någon: Det är viktigt att se till att alla känner sig bekväma med att spela och att ingen blir pressad att spela. Respektera allas beslut och tvinga inte någon att göra något som de inte känner sig bekväma med.
 • Sätt gränser: Innan ni börjar spela, se till att alla är införstådda med reglerna och gränserna. Om någon är obekväm med en viss regel eller handling, var villig att anpassa spelet därefter.
 • Klä dig lämpligt: Även om syftet med strip poker är att ta av sig kläderna, bör du ändå klä dig lämpligt för tillfället. Ha på dig bekväma kläder som du inte har något emot att ta av.
 • Håll drinkarna lätta: Det är okej att ta några drinkar när man spelar strippoker, men överdriv inte. Du vill försäkra dig om att alla har kontroll och är bekväma med spelet.
Emanuel Nyström
Emanuel Nyströmverified

Nu när du vet hur man spelar strippoker är det dags att samla några vänner och ge det ett försök! Kom ihåg att hålla saker och ting roliga och lättsamma och respektera alltid allas gränser. Med dessa Tips och tricks, du blir ett strippokerproffs på nolltid.

FAQ: HUR MAN SPELAR Hur man spelar strippoker

F: Vad är strip poker??

S: Strip poker är en variant av traditionell poker där spelarna tar av sig kläderna som svar på att de förlorar en hand.

F: Vilken typ av poker spelas vanligtvis i strippoker?

S: Strip poker kan spelas med alla typer av poker, men det spelas vanligtvis med Texas Hold'em.

F: Hur fastställer man spelreglerna??

A: Innan du börjar spela är det viktigt att fastställa spelreglerna. Saker att tänka på när man sätter upp reglerna inkluderar: hur många kläder kan tas av samtidigt, vad händer om någon inte vill ta av sig fler kläder, och hur kommer vinnaren att utses.

F: Vem är rätt grupp att spela strippoker med??

S: Strippoker kan spelas med vilken grupp som helst, men det är viktigt att välja rätt grupp. Du bör bara spela med personer som är bekväma med spelet och som inte tar saker och ting på för stort allvar. Att spela med nära vänner eller en partner är oftast ett bra val.

F: Hur börjar man spela strippoker??

S: När du har fastställt reglerna och valt rätt grupp är det dags att börja spela strippoker! Så här spelar du:

 1. Dela ut korten
 1. Placera ante
 1. Den första satsningsrundan
 1. Flop
 1. Den andra satsningsrundan
 1. Turn
 1. Den tredje satsningsrundan
 1. River
 1. Showdown
 1. Ta av kläder
 1. Ny hand

F: Hur håller man spelet roligt och lättsamt??

S: Kom ihåg att strippoker är tänkt att vara ett roligt och lättsamt spel. Ta inte saker på för stort allvar och försök att hålla stämningen lättsam. Håll drinkarna lätta och klä dig lämpligt.

F: Vad händer om någon är obekväm med en viss regel eller handling??

S: Innan ni börjar spela, se till att alla är införstådda med reglerna och gränserna. Om någon är obekväm med en viss regel eller åtgärd, var villig att justera spelet i enlighet med detta.

F: Hur ser ni till att ingen blir pressad att spela??

S: Det är viktigt att se till att alla känner sig bekväma med att spela och att ingen pressas att spela. Respektera allas beslut och tvinga inte någon att göra något som de inte känner sig bekväma med.

F: Hur avgör ni vem som vinner spelet??

A: Besluta om kriterierna för att vinna spelet, oavsett om det handlar om antalet marker eller om att vara den sista personen med kläder på.

F: Hur många klädesplagg kan tas av på en gång??

S: Det kan vara bra att sätta en gräns för hur många föremål som får tas bort på en gång.

F: Vad händer om en spelare når sin gräns eller inte vill ta av sig mer kläder??

S: Diskutera vad som händer om en spelare når sin gräns eller inte vill ta av sig mer kläder.

F: Vad händer om det blir oavgjort vem som har sämst hand??

S: Om det är lika för den sämsta handen måste båda spelarna ta av sig ett klädesplagg.

F: Vad är några tips för att spela strippoker??

S: Några tips för att spela strippoker är att ha kul, inte pressa någon, sätta gränser, klä sig lämpligt och hålla drinkarna lätta.

F: Vad händer om någon känner sig obekväm med att spela?

S: Om någon känner sig obekväm med att spela, respektera deras beslut och hitta ett annat spel att spela.

F: Vad händer om någon blir helt naken??

A: Spelet kan fortsätta om någon blir helt naken, men det är viktigt att respektera allas gränser och komfortnivåer.