En steg-för-steg-guide om hur du använder erbjudanden om gratisspel på DraftKings

Om du är ny på DraftKings och du har fått en gratissatsning kanske du undrar hur du använder den. Det är inte alls komplicerat, och vi är här för att vägleda dig steg för steg. Betting kan vara mycket lukrativt, men det riktigt roliga kommer när du spelar med ett gratisspel. Kolla in vår steg för steg-guide för att lära dig mer.

Steg 1: Logga in på ditt DraftKings-konto

Det första steget är att logga in på ditt DraftKings-konto på din stationära eller mobila enhet. Navigera till vadslagningssektionen, där du hittar en lista över de sporter du kan satsa på. Klicka på den specifika sport du vill satsa på, så kommer du till en lista över vadslagningsalternativ för den specifika sporten.

Steg 2: Välj din insats

När du har hittat den sport och liga du vill satsa på, välj vilken typ av satsning du vill placera. DraftKings erbjuder en mängd olika satsningsalternativ, inklusive Moneyline, Spread och Over / Under. Välj den som du känner dig mest säker på.

Steg 3: Ange din gratissatsning

När du har bestämt dig för din insats anger du det belopp du vill satsa. Se till att du väljer alternativet "Använd gratisspel" när du placerar ett spel. Det belopp som satsas för insatsen kommer att minskas med värdet på gratissatsningen.

Steg 4: Placera din insats

Det sista steget är att klicka på alternativet "Placera insats". Ditt spel kommer att behandlas, och om ditt val vinner, kommer dina vinster att krediteras ditt konto. Det är så enkelt!

Nu när du vet hur du använder din DraftKings gratissatsning, fortsätt och placera dina satsningar med tillförsikt. Att spela kan vara kul, och med ett gratisspel finns det inget att förlora. Lycka till!

Upplev spänningen med gratisspel på DraftKings

Letar du efter en sportbettingwebbplats online som erbjuder spännande bonusar och kampanjer? Då behöver du inte leta längre än till DraftKings - den främsta destinationen för sportentusiaster och spelare. Och den bästa delen? Du kan njuta av en gratissatsning på DraftKings helt enkelt genom att skapa ett konto idag LeoVegas!

Skapa ett DraftKings-konto

För att komma igång, besök DraftKings webbplats och registrera dig för ett nytt konto. Det är snabbt och enkelt att göra, och du kommer att dra nytta av alla fantastiska funktioner och fördelar på nolltid. När du har skapat ditt konto gör du bara din första insättning så får du ett gratisspel som du kan använda för att börja göra vinnande satsningar på dina favoritsportevenemang.

Med DraftKings får du en sömlös och engagerande spelupplevelse, komplett med livebetting i matcher och ett brett urval av sporter och ligor att välja mellan. Dessutom, med regelbundna kampanjer och bonusar som erbjuds, har du alltid möjlighet att öka dina vinster och maximera dina vinster.

Så varför vänta? Skapa ditt DraftKings-konto idag och börja uppleva spänningen med gratisspel och förstklassig sportbettingunderhållning!

Verifiera ditt konto för att låsa upp alla fördelar med vår tjänst

Steg-för-steg-guide för att verifiera ditt konto

Om du vill dra nytta av alla fördelar med vår tjänst, inklusive att delta i kampanjer, ta ut dina pengar och använda våra avancerade funktioner, måste du verifiera ditt konto. Processen är snabb, enkel och säker och tar bara några minuter. Här är en steg-för-steg-guide för att komma igång:

 1. Logga in på ditt konto: Använd ditt användarnamn och lösenord för att komma åt ditt konto.
 2. Klicka på din profil: Du hittar din profil i det övre högra hörnet på skärmen.
 3. Välj "Verifiera konto": Välj "Verifiera konto" i rullgardinsmenyn."
 4. Ange din personliga information: Du måste ange ditt fullständiga namn, adress, födelsedatum och de fyra sista siffrorna i ditt personnummer.
 5. Ladda upp dina dokument: Du måste ladda upp en kopia av din legitimation, t.ex. ett pass, körkort eller statligt ID-kort, och ett adressbevis, t.ex. en elräkning eller ett kontoutdrag.
 6. Skicka in dina dokument: När du har angett dina uppgifter och laddat upp dina dokument ska du skicka dem för granskning.
 7. Vänta på godkännande: Vårt team kommer att granska dina dokument och godkänna ditt konto inom 24-48 timmar.

Och det är allt! När ditt konto har verifierats kan du börja använda vår tjänst fullt ut och njuta av alla fördelar som följer med den.

Fördelarna med att verifiera ditt konto
Delta i kampanjer och bonusar
Ta ut dina vinster enkelt och säkert
Använd våra avancerade funktioner, t.ex. livebetting och utbetalningsalternativ
Få tillgång till exklusivt innehåll och erbjudanden

Missa inte alla fördelar med att verifiera ditt konto. Starta processen idag och bli en av tusentals nöjda kunder som litar på vår service.

Kom igång med gratisspel på DraftKings

Lägg till pengar på ditt konto

Innan du kan börja använda dina gratisspel på DraftKings måste du ha pengar på ditt konto. Det går snabbt och enkelt att lägga till pengar - navigera bara till dina kontoinställningar och klicka på "Lägg till pengar". Du kan välja mellan en mängd olika säkra och trygga betalningsmetoder för att finansiera ditt konto.

Lås upp dina gratisspel

När du har pengar på ditt konto är det dags att låsa upp dina gratisspel! Beroende på kampanjen kan du behöva göra ett kvalificerande spel eller uppfylla andra krav innan du får dina gratisspel. När du har uppfyllt kriterierna krediteras dina gratisspel till ditt konto och du kan börja använda dem direkt.

Använd dina gratisspel

Nu när du har dina gratisspel är det dags att börja använda dem för att placera satsningar på dina favoritsporter och evenemang. DraftKings erbjuder ett brett utbud av vadslagningsalternativ över dussintals sporter, så du är säker på att hitta något som matchar dina intressen. För att använda ett gratisspel lägger du bara till det på din spelkupong som du skulle göra med alla andra satsningar.

Njut av dina vinster

Om ditt gratisspel är en vinnare, grattis! Dina vinster kommer att krediteras ditt konto precis som alla andra spel. Du kan använda dina vinster för att göra fler satsningar, eller ta ut dem till ditt bankkonto med en av DraftKings säkra betalningsmetoder.

 • Lägg till pengar på ditt konto för att komma igång
 • Lås upp dina gratisspel genom att uppfylla kampanjkraven
 • Använd dina gratisspel för att satsa på dina favoritsporter
 • Ta del av dina vinster och ta ut dem till ditt bankkonto

Hitta ditt nästa vinnande spel med våra gratisspel

Om du vill komma igång med sportsbetting är gratisspel ett bra sätt att testa vattnet och få en känsla för spelet. På vår webbplats erbjuder vi ett brett utbud av gratisspel från några av de bästa spelbolagen för att hjälpa dig att komma igång på din vinnande resa.

Hur du hittar tillgängliga gratisspel

Det är lätt att hitta tillgängliga gratisspel på vår webbplats. Bläddra bara igenom vår samling av gratisspel från olika sportböcker och välj en som bäst passar dina intressen. Vårt användarvänliga gränssnitt låter dig filtrera efter sport, odds och andra parametrar för att hjälpa dig att hitta det perfekta spelet.

När du har hittat din gratissatsning klickar du bara på den och följer instruktionerna för att göra anspråk på den med sportboken. Vår webbplats tar dig direkt till sportsbooken för att aktivera ditt gratisspel, vilket ger dig tillgång till några av de mest spännande spelalternativen på marknaden.

Gå inte miste om din chans att vinna stort med vårt urval av gratisspel. Börja surfa idag och hitta ditt nästa vinnande spel med lätthet!

Förstå regler och villkor

Innan du använder ditt gratisspel på DraftKings är det viktigt att förstå de regler och villkor som gäller. Detta hjälper dig att se till att du får ut det mesta av din gratissatsning och undviker eventuella missförstånd eller problem.

Läs noga igenom regler och villkor och var uppmärksam på saker som utgångsdatum, krav på lägsta odds och eventuella begränsningar för vilka typer av spel som kan placeras.

Det är också en bra idé att bekanta dig med DraftKings allmänna regler och villkor, liksom alla specifika regler och villkor relaterade till den specifika kampanjen eller erbjudandet som du drar nytta av.

 • Tips: Om du har några frågor eller funderingar kring regler och villkor, tveka inte att kontakta DraftKings kundtjänst. De är tillgängliga 24/7 för att hjälpa dig.

Genom att ta dig tid att förstå regler och villkor, du kan göra få ut det mesta av din gratissatsning och njut av en smidig upplevelse på DraftKings.

Välj ditt önskade spel

Är du redo att placera ditt spel på DraftKings? Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare kan det göra stor skillnad att välja rätt spel. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att göra det bästa valet:

 • Känn till dina alternativ: DraftKings erbjuder en mängd olika spel, från moneyline-spel till spread-spel till parlays. Varje spel har sina egna regler och utbetalningsstruktur, så se till att du förstår vad du ger dig in på.
 • Gör din research: Innan du placerar ditt spel, gör lite research om lagen eller spelarna som är inblandade. Titta på deras senaste prestationer, skaderapporter och andra relevanta nyheter. Detta kan hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.
 • Sätt en budget: Det är viktigt att sätta en budget för dina spelaktiviteter och hålla sig till den. Satsa inte mer än du har råd med att förlora.
 • Tänk på oddsen: DraftKings tillhandahåller odds för varje spel, vilket återspeglar sannolikheten för ett visst resultat. Se till att du förstår hur oddsen fungerar och använd dem till din fördel.
 • Håll utkik efter kampanjer: DraftKings erbjuder ofta kampanjer och bonusar för vissa spel. Håll utkik efter dessa och dra nytta av dem om de passar dina behov.

Genom att följa dessa steg kan du välja rätt insats för dig och öka dina chanser till ett lyckat resultat. Lycka till!

Maximera dina vinster med gratisspel genom att ange ditt insatsbelopp

Att använda din gratissatsning på DraftKings är enkelt, men att ange rätt insatsbelopp kan göra en enorm skillnad i dina potentiella vinster. Det är därför det är viktigt att veta exakt hur mycket du vill satsa innan du placerar din insats.

För att ange ditt insatsbelopp klickar du bara på rutan som säger "Ange insatsbelopp" och skriver in det nummer du vill satsa. Se till att dubbelkolla ditt inlägg innan du placerar ditt spel, eftersom du inte kommer att kunna ändra det när det har bekräftats.

Tänk på att dina potentiella vinster varierar beroende på vilket insatsbelopp du anger, så det är viktigt att välja ett belopp som balanserar risk och belöning. Om du är ny på sportspel, börja med ett lägre insatsbelopp och arbeta dig uppåt när du blir mer bekväm.

 • Tips: Överväg att använda vår spelkalkylator för att se dina potentiella vinster baserat på olika insatsbelopp och odds.

Genom att ange rätt insatsbelopp kan du öka dina chanser att vinna stort med din gratissatsning på DraftKings. Så vad väntar du på?? Börja placera dina spel idag!

Kom in i spelet med "Placera din insats"

Är du redo för lite konkurrens? Trivs du med spänningen i att göra ett vinnande spel? Du behöver inte leta längre än till "Placera ditt spel". Vår plattform erbjuder en sömlös upplevelse för dem som vill öka sitt spelande spela och vinn stort.

Med "Placera ditt spel" kan du välja mellan en mängd olika sporter och ligor att placera dina spel på. Från fotboll till basket till baseboll och mer, vi har alla alternativ du behöver för att göra välgrundade satsningar på dina favoritlag.

Inte säker på var du ska börja? Vår användarvänliga plattform gör det enkelt att navigera och Hitta de bästa spel för dig. Dessutom tillhandahåller vårt expertteam detaljerade analyser och insikter som hjälper dig att göra dina val och öka dina chanser att vinna.

 • Välj bland en mängd olika sporter och ligor
 • Användarvänlig plattform för enkel navigering
 • Expertanalyser och insikter för att vägleda din vadslagning
 • Vinn stort med "Placera ditt spel"

Ta ditt spelande till nästa nivå med "Placera ditt spel". Gå med nu och börja vinna!

BONUS:Nya medlemmar får en kredit på 50 USD för sitt första spel! Registrera dig nu!

Upplev spänningen med att spela med tillförsikt: Vänta på resultatet

Är du trött på att känna dig osäker när du satsar på sport? Med Wait for the Outcome kan du vara säker på att ditt spel är i goda händer. Vi erbjuder en säker och pålitlig plattform som låter dig spela på dina favoritlag utan rädsla för att förlora allt.

Vårt enkla och intuitiva gränssnitt gör det lätt att placera spel med bara några få klick. Inga fler komplicerade formulär eller förvirrande layouter. Med Wait for the Outcome kan du fokusera på det som verkligen betyder något - att vinna stort!

Det som skiljer oss från andra spelplattformar är vårt engagemang för transparens. Vi tillhandahåller detaljerad information om varje match och varje lag så att du kan fatta välgrundade beslut. Och när spelet är över levererar vi korrekta och snabba resultat så att du vet exakt hur mycket du har vunnit.

 • Spela på fotboll, basket, baseboll och mycket mer
 • Få aktuella odds och statistik
 • Säker och pålitlig plattform
 • Lättanvänt gränssnitt
 • Transparent och pålitligt

Så varför vänta? Gå med i Wait for the Outcome idag och börja spela med tillförsikt. Oavsett om du är en erfaren sportspelare eller nybörjare har vi allt du behöver för att vinna stort. Titta inte bara på matchen - var en del av den!

Få dina vinster snabbt och enkelt

Upplev problemfria uttag med våra tjänster

När du vinner stort vill du ha dina pengar snabbt. Det är därför vi erbjuder blixtsnabba utbetalningar som gör att du får dina pengar på ett ögonblick.

Vår strömlinjeformade process säkerställer att det är enkelt och smidigt att ta ut dina vinster. Välj bara din föredragna betalningsmetod, så tar vi hand om resten.

 • Välj mellan en mängd olika betalningsmetoder, inklusive banköverföringar, e-plånböcker och mer
 • Njut av konkurrenskraftiga priser utan dolda avgifter eller överraskningar
 • Dra nytta av våra säkra betalningsalternativ och lita på att din personliga och finansiella information alltid är skyddad

Vårt team av experter är dedikerade till att tillhandahålla snabb och pålitlig service. Om du har några frågor eller funderingar finns vi här för att hjälpa dig 24/7. Så varför vänta? Registrera dig nu och få dina vinster idag!

Förbättra din spelstrategi med DraftKings

Förstå vadslagningstyper

Oavsett om du är ny i världen av sportspel eller ett erfaret proffs är det viktigt att förstå vadslagningstyper för att förbättra din spelstrategi och öka dina chanser att vinna stort. På DraftKings erbjuder vi en mängd olika speltyper för alla dina favoritsporter, inklusive fotboll, basket, baseboll och hockey.

Några av de vanligaste speltyperna inkluderar point spread, moneylines, over/unders och parlays. Ett poängspreadspel innebär att du satsar på om ett lag eller en spelare kommer att vinna med ett visst antal poäng. Ett moneyline-spel innebär att du helt enkelt satsar på vilket lag eller vilken spelare som kommer att vinna matchen.

Över/under-spel fokuserar på det totala antalet poäng eller mål som görs i en match. Ett parlay-spel innebär att man satsar på flera spel eller evenemang samtidigt, där alla spel måste gå in för att spelaren ska vinna.

Att förstå varje vadslagningstyp är avgörande för att utveckla en vinnande strategi. Genom att känna till styrkorna och svagheterna hos varje vadslagningstyp kan du fatta välgrundade beslut och öka dina chanser att lyckas.

 • Point spread: Satsa på om ett lag eller en spelare kommer att vinna med ett visst antal poäng
 • Moneyline: Spela på vilket lag eller vilken spelare som vinner matchen
 • Över/under: Satsa på det totala antalet poäng eller mål som görs i en match
 • Parlay: Satsa på flera spel eller evenemang samtidigt

På DraftKings är vi dedikerade till att ge våra användare bästa möjliga spelupplevelse. Med ett brett utbud av speltyper och sporter att välja mellan, plus expertanalyser och insikter, är vi här för att hjälpa dig att göra välgrundade beslut och ta ditt vadslagningsspel till nästa nivå.

Vill du förbättra ditt spel på sportsbetting? Lär dig strategier för sportsbetting!

Oavsett om du är en erfaren sportspelare eller precis har börjat är det avgörande för din framgång att du lär dig effektiva sportspelstrategier. Med så många tillgängliga alternativ kan det vara svårt att veta var man ska börja. Det är där vi kommer in i bilden. Vår omfattande guide kommer att lära dig allt du behöver veta för att öka dina chanser att vinna stort.

Från att analysera statistik och upptäcka trender till att förstå odds och hantera din bankrulle, vårt expertteam har sammanställt en steg-för-steg-guide som täcker allt. Vi hjälper dig att utveckla ett personligt spelsystem som passar din stil och budget, så att du kan fatta välgrundade beslut varje gång du placerar ett spel.

Och om du är redo att ta din sportsbetting till nästa nivå erbjuder vi avancerade strategier som ger dig en konkurrensfördel. Med vår hjälp kan du förvandla din favoritsport till en lönsam hobby och bli en riktigt framgångsrik sportspelare.

 • Utveckla personliga spelsystem som fungerar för dig
 • Analysera data, trender och odds med tillförsikt
 • Hantera din bankrulle effektivt
 • Dra nytta av avancerade strategier för sportbetting

Låt inte sportsbetting vara en aktivitet där du får en träff eller miss. Ta kontroll över din betting och öka dina chanser att lyckas med vår expertguide. Registrera dig nu!

Maximera dina vinster genom att följa de bästa handikapparna

Är du trött på att förlora satsningar? Vill du öka dina chanser att vinna stort?? Titta inte längre än att följa de bästa handikapparna på vår plattform.

Vårt team av experthandikappare har många års erfarenhet och framgångar inom sportsbettingbranschen. Genom att följa deras val och förutsägelser kan du förbättra din spelstrategi och öka dina vinster.

Med en mängd olika sporter att välja mellan, inklusive fotboll, basket och baseboll, ger våra handikappare djupgående analyser och insikter i varje spel.

 • Få tillgång till vinnande tips från de bästa i branschen
 • Förbättra din spelstrategi och vinn fler spel
 • Gå med i vår gemenskap av framgångsrika sportspelare

Missa inte möjligheten att maximera dina vinster. Registrera dig nu för att följa de bästa handikappspelarna på vår plattform.

Maximera dina vinster med kampanjer och bonusar

Släpp loss kraften i våra kampanjer

Är du trött på att placera insatser med dina surt förvärvade pengar? Nu har du chansen att höja nivån på ditt spel med våra fantastiska kampanjer och bonusar! Registrera dig hos oss idag och dra nytta av våra exklusiva erbjudanden för att öka dina vinster!

Med våra kampanjer kan du njuta av gratisspel, extra krediter och fler chanser att spela. Och det bästa av allt? Våra erbjudanden är tillgängliga för nya och befintliga medlemmar, så du kan alltid vinna stort med oss!

Bonusar som ökar din tur

Uppgradera din spelupplevelse online med våra lukrativa bonusar. Våra bonusar ger dig inte bara mer pengar att spela med, utan ökar också dina odds för att vinna stort!

Från insättningsbonusar till cashback-erbjudanden, våra bonusar är utformade för att hjälpa dig att maximera dina vinster och minimera dina förluster. Och med våra transparenta regler och villkor vet du alltid exakt vad du får!

Varför välja oss??

 • Oslagbara kampanjer och bonusar
 • Rättvisa och transparenta villkor
 • Kundtjänst 24/7
 • Lättanvänd plattform
KampanjerBeskrivning
GratisspelFå gratisspel att använda på valfritt spel eller sport
InsättningsbonusFå extra krediter när du gör en insättning
Cashback-erbjudandeFå tillbaka en procentandel av dina förluster

Så vad väntar du på?? Dra nytta av våra fantastiska kampanjer och bonusar och börja vinna stort idag!

Ta kontroll över dina utgifter med fasta budgetar

Gå inte back när du satsar på dina favoritsporter! Börja sätta budgetar för dina satsningar och håll dig till dem. Budgetar hjälper dig att hålla koll på dina utgifter och förhindra att du spenderar för mycket. Med en fastställd budget kan du dessutom tryggt placera dina spel och veta att du inte kommer att bränna hela din bankrulle.

När du sätter din budget ska du ta hänsyn till dina inkomster och utgifter, samt hur mycket du är villig att riskera. Är du ute efter att göra vinst eller bara ha lite kul?? Det är viktigt att ha ett tydligt mål och justera budgeten därefter.

På vår plattform gör vi det enkelt att sätta budgetar för dina spel. Ange ditt önskade insatsbelopp och låt oss sköta resten. Du behöver aldrig mer oroa dig för att överskrida din budget.

 • Sätt budgetar som är skräddarsydda för dina behov
 • Placera dina insatser utan att oroa dig för att spendera för mycket
 • Enkelt spåra dina kostnader för vadslagning
 • Fokusera på att ha kul samtidigt som du har kontroll över dina utgifter

Ta kontroll över dina utgifter och börja sätta budgetar för dina satsningar idag!

Utöva ansvarsfullt spelande med oss

Om du vill njuta av spänningen med onlinespel samtidigt som du håller koll på dina vanor har du kommit till rätt ställe. På vårt företag handlar allt om ansvarsfullt spelande, och vi erbjuder resurser och verktyg för att hjälpa våra användare att hålla sitt spelande i linje med sin budget och sina mål.

Oavsett om du är ett erfaret proffs eller nybörjare är det viktigt att komma ihåg att spel alltid ska vara en form av underhållning och inte ett sätt att tjäna pengar. Det är därför vi uppmuntrar våra användare att sätta realistiska gränser och hålla sig till dem.

 • Sätt en budget för ditt spelande och håll dig till den
 • Ta pauser när du behöver dem
 • Jaga inte förluster
 • Kom ihåg att spel är en form av underhållning

Utöver dessa tips erbjuder vi även alternativ för självexkludering för dem som behöver extra stöd. Vårt mål är att tillhandahålla en säker och trevlig miljö för alla våra användare, och vi tar vårt ansvar att främja ansvarsfullt spelande på allvar.

Så oavsett om du vill använda våra gratisspel på DraftKings eller prova på någon annan form av onlinespel, kom ihåg att utöva ansvarsfullt spelande och spela inom ramen för dina medel. Låt oss ha lite kul samtidigt som vi håller oss säkra och i kontroll.

Behöver du hjälp med att använda ditt gratisspel på DraftKings??

Om du har problem med att använda ditt gratisspel på DraftKings, oroa dig inte - hjälp finns tillgänglig! Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig med alla frågor och funderingar du kan tänkas ha.

För att kontakta kundsupport, gå till avsnittet "Hjälp" på DraftKings webbplats eller mobilapp. Därefter kan du läsa vår FAQ-sektion för att se om din fråga redan har besvarats, eller så kan du skicka ett supportärende så kommer en av våra medarbetare att återkomma till dig så snart som möjligt.

Förutom våra online-resurser erbjuder vi också kundsupport via livechatt och telefon. Om du föredrar att prata med någon direkt, klicka bara på knappen "Live Chat" eller "Ring" så kommer en av våra representanter gärna att hjälpa dig.

På DraftKings är vi fast beslutna att se till att våra användare får en positiv och trevlig upplevelse när de använder vår plattform. Om du stöter på några problem när du använder ditt gratisspel, tveka inte att kontakta oss för hjälp - vi är här för att hjälpa dig!