Experttips om hur man satsar på Melbourne Cup

Melbourne Cup är Australiens främsta hästkapplöpningsevenemang och lockar racingentusiaster från hela världen. Med en lång och historisk historia har loppet inte bara blivit ett sportevenemang, utan ett kulturellt fenomen. För många är höjdpunkten i Melbourne Cup inte bara själva loppet, utan även vadslagningen. Spel på hästkapplöpning kan vara skrämmande för dem som är nya inom sporten, men med lite grundläggande förståelse och lite efterforskning kan vem som helst göra en välgrundad satsning.

En av de viktigaste sakerna att veta när man satsar på Melbourne Cup är hästarnas form. Detta hänvisar till deras senaste resultat i lopp som leder upp till cupen. Att veta hur en häst har presterat kan ge dig en uppfattning om deras chanser i Melbourne Cup. En annan viktig faktor att ta hänsyn till är jockeyn. En skicklig jockey kan göra hela skillnaden i ett lopp, så det är viktigt att undersöka vem som kommer att rida varje häst.

I denna spelguide för Melbourne Cup kommer vi att ta en närmare titt på några av de viktigaste faktorerna att tänka på när du spelar på loppet. Från att förstå de olika typerna av spel, till att analysera hästarnas och jockeyernas form, kommer denna guide att ge dig den information du behöver för att göra en informerad satsning på Melbourne Cup. Så oavsett om du är en erfaren spelare eller förstagångsspelare, läs vidare för att få tips om hur du spelar på Melbourne Cup.

Spelguide för Melbourne Cup

Inledning

Melbourne Cup är en av de mest prestigefyllda hästkapplöpningarna. Den äger rum i november varje år och lockar deltagare och åskådare från hela världen. Betting på Melbourne Cup är en viktig del av evenemanget. Denna guide är avsedd att hjälpa dig att förstå grunderna i Melbourne Cup betting och öka dina chanser att vinna.

Typer av spel

Det finns flera typer av spel som du kan placera på Melbourne Cup. De vanligaste är:
 • Vinn - du satsar på den häst som du tror kommer att komma först i loppet
 • Plats - du satsar på den häst som du tror kommer att komma etta, tvåa eller trea
 • Show - du satsar på den häst som du tror kommer att komma etta, tvåa, trea eller fyra
 • Trifecta - du satsar på de hästar som du tror kommer att komma etta, tvåa och trea i rätt ordning
 • Quinella - du satsar på de hästar som du tror kommer att komma först och tvåa i valfri ordning

Faktorer att ta hänsyn till

Innan du placerar ditt spel är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer som kan påverka resultatet av loppet. Dessa inkluderar:
 • Hästens form - hur hästen har presterat i tidigare lopp
 • Hästens vikt - hur mycket vikt hästen bär, eftersom det kan påverka dess hastighet
 • Jockeyn - erfarenhet och rykte hos den jockey som kommer att rida hästen
 • Barriärlottningen - hästens startposition i loppet kan påverka dess prestation
 • Banans skick - banans skick, till exempel om den är våt eller torr, kan påverka hästens prestation

Slutsats

Att spela på Melbourne Cup kan vara en spännande och lönsam upplevelse. Det är dock viktigt att förstå grunderna för vadslagning och överväga de relevanta faktorerna innan du placerar ditt spel. Med noggrann analys och lite tur kan du kan öka din Chansen att vinna.

Vad du behöver veta om Melbourne Cup

Historia och betydelse

Melbourne Cup är en av de mest prestigefyllda hästkapplöpningarna i världen. Det första loppet kördes 1861 och sedan dess har det blivit en viktig del av den australiensiska kulturen. Loppet hålls varje år den första tisdagen i november på Flemington Racecourse i Melbourne LeoVegas.

Melbourne Cup är mycket mer än en hästkapplöpning. Det har blivit en australiensisk tradition och en viktig social händelse. Loppet lockar en stor mängd åskådare, varav många kommer till travbanan klädda i sina finaste kläder och hattar. Det är också en viktig dag för spelare, som satsar pengar på sina favorithästar.

Kurs och avstånd

Loppet körs över en sträcka på 3 200 meter, eller två miles, vilket gör det till ett av de längsta hästloppen i världen. Banan är en platt bana med en lång raksträcka på 450 meter. Det är ett utmanande lopp för hästar, eftersom de måste kunna springa långa sträckor och bibehålla sin hastighet.

Priser och troféer

Den totala prissumman för Melbourne Cup är cirka 8 miljoner dollar, och vinnaren får ungefär hälften av den summan. Den vinnande ägaren får också en trofé, som är en kärleksbägare med tre handtag gjord av guld. Pokalen delades ut första gången 1919 och har blivit en ikonisk symbol för Melbourne Cup.

Jockeyn till den vinnande hästen får också en trofé, som är en guldpläterad silverreplik av Melbourne Cup. Pokalen är känd som "jockey's trophy" och den presenteras för jockeyn vid vinnarplatsen omedelbart efter loppet.

Melbourne Cup-karnevalen

Melbourne Cup är huvudnumret i Melbourne Cup Carnival, som är ett fyradagarsevenemang som börjar på Derby Day, fortsätter med Melbourne Cup Day och avslutas med Oaks Day och Stakes Day. Karnevalen är en hyllning till hästkapplöpning, mode och kultur. Den omfattar olika lopp, modetävlingar samt mat- och vinevenemang.

Melbourne Cup Carnival är ett stort evenemang i Australien och lockar besökare från hela världen. Loppet sänds på TV i många länder och ses av miljontals människor. Om du planerar att besöka Australien är Melbourne Cup Carnival ett måste som du inte får missa.

Faktorer att ta hänsyn till vid vadslagning

Form och prestation

En av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när man spelar på Melbourne Cup är hästens form och prestation. Detta inkluderar deras senaste prestationer i liknande lopp samt deras övergripande meritlista. Leta efter hästar som konsekvent har presterat bra och har en bra meritlista i Melbourne Cup.

Jockey och tränare

Hästens jockey och tränare kan också spela en avgörande roll för hästens prestation, så det är viktigt att undersöka deras bakgrund och erfarenhet. Leta efter jockeys och tränare som har haft tidigare framgångar i Melbourne Cup, eftersom det kan ge dig en indikation på deras förmåga att hantera den höga pressen i loppet.

Vikt och barriärlottning

Hästens vikt och barriärlottning kan också vara viktiga faktorer att tänka på när du satsar på Melbourne Cup. En tung vikt kan sakta ner en häst, medan en gynnsam barriärlottning kan ge dem en bättre chans att få en bra position i loppet. Leta efter hästar som har varit välvägda och som har fått en gynnsam barriär.

Väder och banförhållanden

Vädret och banförhållandena på tävlingsdagen kan också ha en betydande inverkan på hästarnas prestationer. Det är därför viktigt att hålla ett öga på väderprognosen och banförhållandena under tiden fram till loppet. Vissa hästar kan prestera bättre i våta förhållanden, medan andra kan föredra en fastare bana.

Odds för vadslagning

Slutligen är det viktigt att vara uppmärksam på oddsen när du placerar dina spel. Oddsen kan ge dig en indikation på hur sannolikt det är att en häst vinner, och kan hjälpa dig att avgöra om ett spel är värt det eller inte. Tänk på att oddsen kan ändras fram till loppet, så det är viktigt att hålla ett öga på dem innan du placerar ditt spel.

Olika typer av spel

Om du är nybörjare på att spela på Melbourne Cup kan det vara överväldigande att navigera bland alla de olika typer av spel som finns tillgängliga. Men att förstå de olika alternativen kan hjälpa dig fatta mer välgrundade beslut och öka dina chanser att vinna.

Vinnande insats: Detta är den enklaste och vanligaste typen av spel. Du satsar på vilken häst som kommer att korsa mållinjen först.

Placera insats: Om du placerar ett spel på att en häst ska "placera sig", satsar du på att den ska sluta etta, tvåa eller trea. Din avkastning kommer att vara mindre än för ett vinnarspel, men dina chanser att vinna är högre.

Spel på båda hållen: Detta är en kombination av ett vinnar- och platsspel. Du satsar i huvudsak på att en häst ska sluta i en av de tre bästa positionerna, men du får en avkastning även om de bara placerar sig.

Quinella: Med ett quinella-spel satsar du på att två hästar kommer först och tvåa, i valfri ordning. Detta är ett populärt val för dem som har svårt att välja bara en häst att backa.

Exacta: Liknar en quinella, men du väljer den exakta ordningen som två hästar kommer att sluta i.

 • Trifecta: Detta är ett spel på de tre bästa hästarna, i exakt den ordning de kommer i mål.
 • Första fyra: Ett spel på de fyra första är ett spel på de fyra första hästarna som går i mål, i exakt ordning.
 • Boxade spel: Boxed bets kan användas för quinellas, exactas och trifectas, och låter dig välja flera hästar som slutar etta och tvåa (eller i andra kombinationer).

Kom ihåg att varje typ av spel kommer med olika odds och utbetalningar, så det är viktigt att shoppa runt och jämföra priser innan du placerar dina spel. Lycka till!

Tips för att placera vinnande spel

När det gäller att spela på Melbourne Cup är det viktigt att göra sin research och fatta välgrundade beslut. Här är några tips för att hjälpa dig öka dina chanser att placera vinnande insatser:

 • Studera formguiden: Formguiden ger värdefull information om varje hästs senaste prestationer, jockey, tränare och mer. Ta dig tid att läsa igenom formulärguiden och använd den som underlag för dina beslut om vadslagning.
 • Ta hänsyn till banförhållandena: Banans skick kan ha en stor inverkan på hur varje häst presterar. Om det regnar eller banan är tung, leta efter hästar som har en dokumenterad meritlista under dessa förhållanden.
 • Satsa inte alltid på favoriten: Även om det är frestande att satsa på favoriten, kom ihåg att de inte alltid vinner. Leta efter hästar med bra odds och stark form som potentiellt kan rubba favoriten.
 • Sätt upp en budget: Innan du börjar placera spel, sätt en budget för dig själv och håll dig till den. Det är lätt att dras med i spänningen och spendera för mycket pengar, men att sätta gränser kan vara ett smart drag.
 • Överväg exotiska satsningar: Istället för att bara satsa på vilken häst som vinner kan du överväga att placera exotiska satsningar som trifectas eller quinellas. Dessa spel involverar att välja de tre eller två bästa hästarna i ordning, snarare än bara vinnaren.
 • Satsa inte med hjärtat: Det är lätt att bli känslomässigt engagerad i en viss häst, men försök att spela objektivt baserat på fakta och statistik snarare än dina personliga känslor.

Genom att följa dessa tips och ha en strategisk inställning till vadslagning kan du öka dina chanser att göra vinnande vadslagningar på Melbourne Cup.

De främsta utmanarna i Melbourne Cup

Melbourne Cup är en av de mest prestigefyllda hästkapplöpningarna i världen. Med en rik historia som sträcker sig över 150 år har loppet skapat några legendariska ögonblick och mästare. Varje år är det några hästar som är favoriter till att vinna cupen. Här är några av de främsta utmanarna till den kommande Melbourne Cup:

Verry Elleegant

Verry Elleegant är ett australiensiskt sto som har blivit ett känt namn i tävlingsvärlden. Hon har vunnit flera Grupp 1-lopp och är känd för sin starka avslutning. Hon slutade femma i förra årets Melbourne Cup och förväntas vara en toppkandidat i år.

Uppmuntra

Incentivise är en stigande stjärna i tävlingsvärlden och har vunnit alla sina sex starter i år med imponerande marginaler. Incentivise tränas av Peter Moody, samma tränare som tränade den legendariska tävlingshästen Black Caviar, och är en stark utmanare om Melbourne Cup-titeln.

Spanska uppdraget

Spanish Mission är en brittiskbaserad stayer som har visat sin klass i europeiska tävlingsbanor. Spanish Mission, som tränas av Andrew Balding, slutade tvåa i årets Goodwood Cup och är en allvarlig utmanare om Melbourne Cup-titeln.

Twilight Betalning

Twilight Payment vann förra årets Melbourne Cup och är en beprövad stayer som har presterat bra i det här loppet. Twilight Payment tränas av Joseph O'Brien och förväntas kämpa hårt för att försvara sin titel i år.

 • Andra toppkandidater:
 • Mycket elegant
 • Incentivise
 • Spanska uppdrag
 • Twilight Payment
 • Överraskning Baby

Melbourne Cup är ett oförutsägbart lopp och allt kan hända på dagen. Dessa hästar är bara några av de främsta utmanarna i loppet, och det finns många andra talangfulla hästar som kan överraska oss på dagen. I slutändan är det upp till var och en och den bästa hästen på dagen kommer att göra anspråk på titeln Melbourne Cup-vinnare.

Tidigare vinnare av Melbourne Cup

Sedan den första Melbourne Cup 1861 har många otroliga hästar korsat mållinjen på första plats. Vissa har blivit legender inom hästkapplöpningsvärlden, medan andra har chockat publiken med sina oväntade segrar.

En av de mest kända Melbourne Cup-vinnarna är Makybe Diva, som vann loppet tre år i rad 2003, 2004 och 2005. Denna bedrift har aldrig uppnåtts av någon annan häst i Melbourne Cups historia.

Andra anmärkningsvärda vinnare inkluderar Phar Lap, som vann 1930, och anses vara en av de största kapplöpningshästarna genom tiderna. 2018 blev Cross Counter den första hästen från norra halvklotet att vinna Melbourne Cup.

Melbourne Cup är känt för sin oförutsägbarhet, och många hästar med långa odds har lyckats komma ut på topp. 2015 vann Prince of Penzance till oddset 100-1, vilket chockade både åskådare och bookmakers.

 • Makybe Diva (2003, 2004, 2005)
 • Phar Lap (1930)
 • Cross Counter (2018)
 • Prince of Penzance (2015)

Med en så rik historia fortsätter Melbourne Cup att vara en av de mest spännande och efterlängtade hästkapplöpningarna i världen.

Strategier för vadslagning i Melbourne Cup

1. Studera formen

Innan du placerar ett spel på Melbourne Cup är det viktigt att studera hästarnas form. Titta på deras tidigare prestationer och deras form inför loppet. Ta hänsyn till faktorer som jockey, tränare och hästens vikt.

2. Tänk på oddsen

Oddsen för varje häst kan ge dig en indikation på deras chans att vinna. Men satsa inte bara på favoriten. Leta efter hästar med bra odds som har en chans att vinna men som inte är så hårt uppbackade.

3. Placera olika typer av insatser

Det finns många olika typer av spel som du kan placera på Melbourne Cup, inklusive vinst, plats, varje väg, trifecta och quinella. Överväg att placera olika typer av spel för att öka dina chanser att vinna.

4. Satsa inte mer än du har råd att förlora

Att spela på Melbourne Cup kan vara spännande, men det är viktigt att spela ansvarsfullt. Satsa inte satsa mer än du har råd att förlora och sätt upp en budget för dagen.

5. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och informationen om loppet, inklusive eventuella ändringar i sista minuten eller skador på hästarna. Detta kan hjälpa dig fatta välgrundade beslut om dina spel.

 • Kom ihåg att spela ansvarsfullt
 • Studera alltid formen
 • Överväg olika typer av spel
 • Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna
 • Lycka till och njut av loppet

Att göra och inte göra vid vadslagning på Melbourne Cup

Gör så här

 • Gör din research: Innan du placerar dina spel, se till att du har en bra förståelse för hästarna, deras historia och deras form inför loppet.
 • Sätt upp en budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera och håll dig till det. Sätt gränser för hur mycket du ska satsa per lopp och överskrid inte din budget.
 • Sprid dina insatser: Lägg inte alla ägg i samma korg. Sprid dina spel på flera hästar för att öka dina chanser att vinna.
 • Håll koll på oddsen: Håll ett öga på oddsen och leta efter värdefulla spel. Ibland kan en häst med högre odds ha en bättre chans att vinna än en favorit.
 • Tänk på jockeyn: En bra jockey kan göra hela skillnaden. Leta efter jockeys med ett bra track record och erfarenhet av stora lopp som Melbourne Cup.

Don'ts

 • Satsa inte baserat på hästens namn: Det är frestande att satsa på en häst med ett fängslande namn, men det är inte en pålitlig strategi. Fokusera på hästens form och tidigare prestationer.
 • Satsa inte på varje lopp: Du behöver inte satsa på varje lopp. Välj lopp och hästar som du har undersökt och känner dig säker på.
 • Jaga inte förluster: Om du har en förlustsvit, försök inte ta igen dina förluster genom att göra större satsningar. Håll dig till din budget och dina insatsgränser.
 • Spela inte när du är påverkad: Undvik att spela när du är påverkad av alkohol eller droger. Detta kan grumla ditt omdöme och leda till dåligt beslutsfattande.
 • Var inte rädd för att gå iväg: Om du är inne i en förlustsvit eller känner dig överväldigad är det okej att ta en paus och gå därifrån. Låt inte känslor fördunkla ditt omdöme.

Genom att följa dessa tips och råd kan du öka dina chanser att fatta kloka beslut och få en lyckad spelupplevelse under Melbourne Cup.

Hur man väljer en bettingsajt

Att välja rätt bettingsajt är viktigt för att säkerställa att du får en positiv och säker spelupplevelse. Nedan följer några faktorer att tänka på när du väljer en bettingsajt.

 • Rykte: Gör lite research om bettingsajten, läs recensioner från andra användare och leta efter varningstecken eller negativ feedback.
 • Licensiering och reglering: Se till att spelsajten är licensierad och reglerad av en ansedd myndighet för att säkerställa att de följer säkra och rättvisa spelmetoder.
 • Betalningsmetoder: Kontrollera om bettingsajten accepterar dina föredragna betalningsmetoder och granska deras insättnings- och uttagspolicy.
 • Spelalternativ: Leta efter en webbplats som erbjuder ett brett utbud av spelalternativ, inklusive Melbourne Cup, och välj en som passar dina spelpreferenser.
 • Bonusar och kampanjer: Jämför de bonusar och kampanjer som erbjuds på olika webbplatser och välj en som erbjuder det bästa värdet för dina pengar.
 • Kundtjänst: Leta efter en webbplats som erbjuder tillförlitlig kundsupport via olika kanaler, inklusive e-post, telefon och livechatt.

Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja en bettingsida som är säker, ansedd och erbjuder en positiv spelupplevelse för Melbourne Cup och andra evenemang.

Jämföra Melbourne Cup-odds

Innan du placerar ett spel på Melbourne Cup är det viktigt att jämföra de odds som erbjuds av olika bookmakers. Detta kan hjälpa dig att hitta det bästa värdet och potentiellt Öka dina vinster.

Ett sätt att jämföra odds är att använda en oddsjämförelsewebbplats. Dessa webbplatser låter dig se de odds som erbjuds av olika bookmakers för ett specifikt lopp eller evenemang. De kan också visa dig eventuella specialkampanjer eller bonusar som varje bookmaker erbjuder.

Vid jämförelse av odds är det viktigt att komma ihåg att de är inte alltid desamma hos olika bookmakers. Vissa bookmakers kan erbjuda bättre odds på en viss häst, medan andra kan erbjuda bättre odds på en annan häst. Det är också viktigt att ta hänsyn till eventuella fluktuationer i oddsen fram till loppet, eftersom dessa ibland kan indikera en förändring i hästens chanser att vinna.

En bra strategi är att jämföra odds från flera bookmakers och leta efter eventuella avvikelser. Om du märker att en bookmaker erbjuder betydligt högre odds än andra, kan det vara värt att placera ett spel hos dem. Det är dock viktigt att göra sin research och se till att bookmakern är ansedd och erbjuder tillförlitliga odds.

Förutom att jämföra odds är det viktigt att ta hänsyn till andra faktorer när du placerar ett spel på Melbourne Cup, till exempel hästens form, jockey och banförhållanden. Genom att göra din research och noggrant överväga alla faktorer kan du öka dina chanser att göra en framgångsrik satsning på Melbourne Cup.

Betydelsen av korrekt bankrullehantering vid vadslagning på hästkapplöpningar

Att spela på hästkapplöpningar, särskilt Melbourne Cup, handlar inte bara om att välja en vinnare och placera en insats. Det innebär noggrant övervägande av många olika faktorer som kan påverka resultatet av loppet. Det är här som korrekt bankrollhantering kommer in i bilden.

Effektiv bankrullehantering innebär att du avsätter en viss summa pengar för vadslagning och håller dig till den gränsen, oavsett om du vinner eller förlorar. Det innebär också att du beräknar storleken på dina spel i förhållande till din totala bankrulle och justerar dina spel efter behov baserat på din prestation och oddsen för loppet.

En av de viktigaste fördelarna med korrekt bankroll management är att det hjälper till att förhindra impulsiva eller känslomässiga spelbeslut, vilket ofta kan leda till vårdslösa och potentiellt förödande förluster. Genom att sätta upp och hålla dig till tydliga gränser och en välplanerad spelstrategi kan du behålla ditt fokus och din disciplin och fatta mer välgrundade och rationella beslut om hur du ska satsa.

En annan fördel med effektiv bankrullehantering är att det gör att du kan vara mer flexibel och anpassningsbar när du ställs inför förändrade förhållanden eller oförutsedda händelser. Om du har planerat din bankrulle på rätt sätt kan du justera din spelstrategi som svar på förändrade omständigheter, samtidigt som du behåller en konsekvent och disciplinerad inställning till din övergripande spelstrategi.

Kort sagt, korrekt bankrullehantering är en viktig del av framgångsrik vadslagning på hästkapplöpningar, inklusive Melbourne Cup. Genom att sätta tydliga gränser, upprätthålla disciplin och anpassa dig till förändrade förhållanden kan du maximera dina chanser att fatta smarta och lönsamma spelbeslut, samtidigt som du minimerar riskerna för impulsiva eller känslomässiga misstag.

Melbourne Cup Spelguide för nybörjare

Att satsa på Melbourne Cup kan vara en rolig och spännande upplevelse, särskilt för nybörjare som är nya i hästkapplöpningsvärlden. Men det kan också vara överväldigande med de många olika typer av spel som finns tillgängliga. Denna guide kommer att ge tips för nybörjare om hur man satsar på loppet.

Känn till grunderna

Innan du placerar några spel är det viktigt att förstå grunderna i hästkapplöpning och Melbourne Cup. Studera loppets formguide, som innehåller information om hästarnas tidigare prestationer. Notera jockeys, tränare och banförhållanden eftersom de kan påverka resultatet av loppet.

Förstå olika typer av spel

Det finns många olika typer av spel tillgängliga när det gäller Melbourne Cup. De vanligaste är spel på vinst, plats och varje väg. Ett vinnarspel är när du satsar på att en häst vinner, ett platsspel är när du satsar på att en häst slutar bland de tre bästa, och ett varjevägsspel är när du placerar både ett vinnar- och ett platsspel på samma häst.

Sätt en budget

Innan du placerar några spel är det viktigt att bestämma hur mycket pengar du är villig att spendera. Sätt en budget för ditt spelande och håll dig till den. Jaga inte förluster genom att satsa mer än vad du är bekväm med att förlora.

Shoppa runt för de bästa oddsen

Shoppa runt för att hitta de bästa oddsen. Odds kan variera kraftigt från bookmaker till bookmaker, så det är viktigt att hitta det bästa värdet för dina satsningar. Använd en prisjämförelsewebbplats eller sök efter odds på flera olika bookmakerwebbplatser.

Njut av upplevelsen

Att satsa på Melbourne Cup kan vara en rolig och spännande upplevelse. Bli inte för upptagen av att vinna eller förlora, och kom ihåg att njuta av loppet och atmosfären.

 • Känn till grunderna i hästkapplöpning och Melbourne Cup
 • Förstå vilka typer av spel som finns tillgängliga
 • Sätt en budget för din betting och håll dig till den
 • Leta runt efter de bästa oddsen
 • Njut av upplevelsen

Genom att följa dessa tips kan nybörjare framgångsrikt satsa på Melbourne Cup och ha en fantastisk tid att göra det.

Bästa erbjudanden för Melbourne Cup

1. Välkomstbonus

Många bettingsajter erbjuder en välkomstbonus för nya användare. Dra nytta av detta genom att registrera dig och få ytterligare spelkrediter att använda på Melbourne Cup. Se till att läsa villkoren innan du accepterar något erbjudande.

2. Förbättrade odds

Vissa bookmakers erbjuder förbättrade odds för specifika hästar i Melbourne Cup. Detta kan öka dina potentiella vinster om din valda häst tar hem vinsten. Håll utkik efter dessa erbjudanden och jämför oddsen på flera olika webbplatser.

3. Erbjudanden om pengar tillbaka

Erbjudanden om pengarna tillbaka är ett populärt sätt för bookmakers att locka kunder att spela på Melbourne Cup. Dessa erbjudanden ger dig vanligtvis pengarna tillbaka om din insats går förlorad, upp till ett visst belopp. Håll utkik efter dessa erbjudanden och överväg att använda dem som försäkring för dina spel.

4. Bonus med flera satsningar

Om du planerar att placera flera spel på tävlingsdagen, håll utkik efter bookmakers som erbjuder multibetbonusar. Dessa bonusar kan ge dig ytterligare vinster om alla dina satsningar är framgångsrika.

5. Lojalitetsprogram

Om du är en frekvent användare av en viss bettingsajt, kolla deras lojalitetsprogram. Dessa program kan erbjuda ytterligare bonusar och belöningar baserat på din spelaktivitet, inklusive gratisspel och tillgång till exklusiva kampanjer.

Avslutning

Få ut det mesta av din Melbourne Cup-spelupplevelse genom att dra nytta av de bästa tillgängliga spelerbjudandena. Kom ihåg att läsa villkoren noggrant innan du godkänner ett erbjudande och jämför mellan flera bookmakers för att se till att du får det bästa erbjudandet.