Förstå Moneyline Betting: En omfattande guide

Om du är ny inom sportsbetting finns det många termer och begrepp som kan verka överväldigande. Ett av dessa koncept är moneyline betting, som är ett populärt sätt att satsa på en mängd olika sporter, inklusive fotboll, basket och baseboll.

Moneyline är en typ av spel som innebär att man väljer vilket lag som kommer att vinna matchen direkt. Till skillnad från point spread betting, som tar hänsyn till segermarginalen, kräver moneyline betting bara att du korrekt väljer det vinnande laget.

Men hur vet du vilket lag du ska välja?? Och hur mycket kan du vinna om ditt spel är framgångsrikt? I denna nybörjarguide till moneyline betting kommer vi att förklara grunderna för denna typ av spel och ge tips om hur man fattar välgrundade beslut när man satsar på sport.

Oavsett om du är ett vanligt sportfan eller en seriös spelare är det viktigt att förstå moneyline-betting för att kunna göra smarta satsningar. Så läs vidare för att lära dig mer om detta spännande bettingkoncept och hur du kan använda det när du bettar på dina favoritlag.

Förståelse för Moneyline Bet: En guide för nybörjare

Vad är ett Moneyline-bet?

Moneyline bet är en enkel form av sportsbetting som innebär att man väljer det lag eller den spelare som kommer att vinna en match. Istället för att satsa mot en poängspridning, som i spread betting, behöver moneyline-spelare bara korrekt förutsäga vinnaren av evenemanget.

I ett moneyline-spel tilldelas odds till varje lag eller spelare. Om ett lag är favorit att vinna kommer oddsen att vara lägre, vilket innebär att den potentiella utbetalningen för ett framgångsrikt spel skulle vara mindre. Omvänt, om ett lag anses vara underdog, kommer oddsen att vara högre, vilket gör ett framgångsrikt spel mer lukrativt.

Moneyline-odds uttrycks i ett positivt eller negativt talformat, där negativa tal indikerar det gynnade laget och positiva tal indikerar underdogen. Ett negativt tal visar hur mycket pengar du skulle behöva satsa för att vinna 100 USD, medan ett positivt tal visar hur mycket pengar du skulle vinna om du satsade 100 USD.

Till exempel, om New York Giants har en moneyline på -150 mot Dallas Cowboys med en moneyline på +120, betyder det att Giants är favoriter att vinna. En spelare måste satsa 150 USD på Giants för att vinna 100 USD, medan en satsning på 100 USD på Cowboys ger 120 USD i vinst.

Sammantaget erbjuder moneyline betting ett enkelt sätt för nybörjare att komma igång med sportsbetting. Det är viktigt att förstå moneyline-oddsen och studera de inblandade lagen eller spelarna innan du placerar några spel.

Hur fungerar Moneyline Bet?

Moneyline betting är en av de enklaste formerna av sportsbetting eftersom det helt enkelt handlar om att välja en vinnare. I ett moneyline-spel ges oddsen i form av ett positivt eller negativt tal, beroende på sannolikheten för att laget vinner. Till exempel, om oddsen för ett visst lag är -150, detta innebär att du skulle behöva satsa 150 $ för att vinna 100 $ om laget vinner. Å andra sidan, om oddsen för ett lag är +200, betyder det att om du satsar 100 $ på det laget och de vinner, skulle du tjäna en vinst på 200 $ LeoVegas.

Moneyline-spel används vanligtvis i sporter som baseboll, hockey och fotboll, där poängen ofta är låga och poängspreadar inte tillämpas. De är också populära för att satsa på underdog-lag, eftersom oddsen kan vara mer gynnsamma för dessa lag att vinna. Det är dock viktigt att komma ihåg att oddsen för att underdog-lagen vinner vanligtvis är lägre, vilket innebär att den potentiella utbetalningen för att satsa på dem också kommer att vara lägre.

När du gör ett moneyline-spel är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som lagets resultat, skador och all annan relevant information som kan påverka resultatet av spelet. Dessutom är det viktigt att hantera din bankrulle på rätt sätt och aldrig satsa mer än du har råd att förlora. Med rätt research och smarta spelstrategier kan moneyline betting vara ett lönsamt sätt att stödja dina favoritlag och njuta av spänningen i att spela på deras prestationer.

Exempel på moneyline-spel

Att förstå moneyline-spel kan verka förvirrande till en början, men exempel kan hjälpa till att förtydliga konceptet. Här är några exempel på moneyline-spel:

 • Exempel 1: I en fotbollsmatch är oddsen för lag A -150 och oddsen för lag B är +200. En satsning på 100 USD på att lag A vinner skulle kräva en insats på 150 USD, medan en satsning på 100 USD på lag B skulle resultera i en potentiell vinst på 200 USD.
 • Exempel 2: I en basketmatch är oddsen för det underlägsna laget +300 och oddsen för det favorittippade laget -400. Ett spel på 100 USD på det underlägsna laget kan ge en potentiell vinst på 300 USD, medan ett spel på 400 USD på det favorittippade laget endast skulle resultera i en vinst på 100 USD.
 • Exempel 3: I en basebollmatch är oddsen för hemmalaget -120 och oddsen för bortalaget +140. Ett spel på 120 $ på att hemmalaget vinner skulle ge en potentiell vinst på 100 $, medan ett spel på 100 $ på bortalaget skulle kunna leda till en vinst på 140.

Dessa exempel visar hur moneyline-odds fungerar i olika sporter och scenarier. Tänk på att oddsen kan variera beroende på olika faktorer, såsom skador, lagprestationer och väderförhållanden. Det är viktigt att göra din forskning och Håll dig uppdaterad om eventuella förändringar innan du gör ett moneyline-spel.

För- och nackdelar med Moneyline Bet

Fördelar:

 • Enkelhet: Moneyline-spel är enkla och lätta att förstå även för dem som är nya inom sportsbetting. Du väljer helt enkelt det lag som du tror kommer att vinna matchen.
 • Högre utbetalningar: Moneyline-spel kan erbjuda högre utbetalningar jämfört med point spread-spel, särskilt när du satsar på en underdog.
 • Inga oavgjorda resultat: Eftersom det inte finns någon poängspridning i moneyline-spel, finns det ingen möjlighet till oavgjort.

Nackdelar:

 • Ingen poängspridning: Att satsa på moneyline kan vara riskabelt eftersom det inte finns någon poängspridning som hjälper till att balansera oddsen.
 • Kostsamma favoriter: Moneyline-spel på favoritlag kan vara dyra och kräver en betydande investering för att ge någon betydande avkastning.
 • Ojämlika odds: I vissa fall kan moneyline-oddsen kraftigt gynna ett lag över det andra, vilket gör det svårt att hitta värde i spelet.

Moneyline-spel vs Point Spread-spel

Moneyline bet och point spread bet är två av de mest populära typerna av satsningar i sportspel. Även om båda erbjuder ett annat sätt att satsa, har de båda sina unika fördelar och nackdelar.

Moneyline bet är ett straight-up bet som innebär att man förutspår vinnaren av en match oavsett resultatet. I denna typ av spel sätter spelbolaget oddsen för varje lag baserat på deras chanser att vinna Matchen. Ett minustecken (-) används för att markera favoriten och ett plustecken (+) används för att markera underdogen.

Å andra sidan innebär poängspridningsspel att förutsäga vinnaren av spelet baserat på en förutbestämd poängmarginal. I denna typ av satsning sätter spelbolaget poängspridningen för varje lag för att balansera vadslagningen. Favoritlaget måste vinna med mer än poängspridningen, medan underdoglaget måste vinna matchen eller förlora med mindre än poängspridningen.

Den största skillnaden mellan dessa två typer av spel är att moneyline är mer okomplicerat och lättare att förstå, medan point spread erbjuder mer värde och en högre potentiell utbetalning. Moneyline är bäst lämpat för nybörjare, medan point spread är mer populärt bland erfarna sportspelare.

Slutsats:

 • Moneyline-spel är ett rakt spel som innebär att man förutspår vinnaren av ett spel oavsett resultatet.
 • Point spread bet innebär att man förutspår vinnaren av matchen baserat på en förutbestämd poängmarginal.
 • Moneyline är mer okomplicerat och lättare att förstå, medan point spread erbjuder mer värde och en högre potentiell utbetalning.
 • Moneyline är bäst lämpat för nybörjare, medan point spread är mer populärt bland erfarna sportspelare.

Moneyline-satsning vs totalsatsning

Moneyline och Totals är två av de mest populära typerna av spel inom sportsbetting. Även om båda spelen är enkla, skiljer de sig åt i tillvägagångssätt och resultat.

Moneyline-spel

Moneyline-spel innebär att man väljer ett lag som vinner matchen direkt. Oddsen för varje lag representerar utbetalningen för ett vinnande spel. Till exempel, om oddsen är +150 för Lag A, kommer en insats på 100 $ att ge en utbetalning på 150 $ om Lag A vinner. De negativa oddsen indikerar favoriten, medan de positiva oddsen är för underdogen.

Ett Moneyline-spel föredras ofta av dem som känner sig säkra på resultatet av spelet och vill ha ett enkelt spel utan komplicerade villkor. Denna typ av spel är populär i sporter som baseboll, hockey och fotboll där matcherna kan vara målsnåla och oförutsägbara.

Totalsatsning

Totalspel fokuserar på det totala antalet poäng, mål eller runs som görs i en match. Spelbolaget sätter ett förutspått totalt antal poäng, och spelaren måste välja om det faktiska antalet poäng kommer att vara över eller under det antalet. Till exempel, om den förutspådda totala poängen är 45, och en spelare tror att den totala poängen kommer att bli mer än 45, kan de satsa på över.

Totalsatsningar är attraktiva för dem som vill undvika att förutsäga det vinnande laget men ändå vill vara involverade i spelet. De är vanliga i sporter med höga poäng som basket och fotboll.

Sammanfattningsvis har både Moneyline- och Totalsatsningar sina egna unika fördelar. Moneyline-spel handlar om att välja det vinnande laget, medan totalspel fokuserar på matchresultatet. Beroende på sport och spelarens preferenser kan en typ av spel vara mer fördelaktig än den andra. I slutändan är det viktigt att förstå Moneyline- och Totalsatsningar för att kunna göra informerade och framgångsrika satsningar.

Hur man läser Moneyline-odds

Moneyline-odds är ett populärt sätt att satsa på sportevenemang där det finns en tydlig vinnare och förlorare. Dessa odds visas i form av ett plus- eller minustecken, beroende på lagets chanser att vinna matchen.

Laget med minustecken är favorit att vinna matchen och har en större chans att vinna. Siffran som är associerad med minustecken representerar den summa pengar du behöver satsa för att vinna $100. Till exempel, om oddsen är -200, måste du satsa 200 $ för att vinna 100 $ om laget vinner.

Laget med plustecknet är underdog och har en lägre chans att vinna. Siffran som är associerad med plustecknet representerar det belopp du kan vinna om du satsar $ 100. Till exempel, om oddsen är +150, kan du vinna $150 om du satsar $100 och laget vinner.

Det är viktigt att notera att moneyline-odds inte tar hänsyn till poängspridningen eller segermarginalen. De tar bara hänsyn till vilket lag som kommer att vinna matchen direkt.

När du läser moneyline-odds är det viktigt att förstå innebörden av både plus- och minustecken, eftersom de anger den potentiella utbetalningen och spelrisken. Att satsa på favoriten anses vara säkrare men kräver en större insats, medan att satsa på underdogen innebär en större risk men kan leda till högre utbetalningar.

Strategier för Moneyline-spel

Moneyline betting kan vara ett spännande sätt att satsa på sport. Det är dock viktigt att ha en strategi innan du placerar dina satsningar. Här är några tips att tänka på:

 • Undersök lagen: Innan du placerar ditt spel, se till att du undersöker lagen som är inblandade i matchen. Titta på deras tidigare prestationer, nuvarande form, skador och andra faktorer som kan påverka resultatet av matchen.
 • Ta hänsyn till oddsen: Oddsen är en viktig faktor i moneyline betting. Titta på oddsen som erbjuds av olika spelbolag och välj den bästa för dig. Kom dock ihåg att högre odds inte alltid innebär en större chans att vinna.
 • Håll dig till din budget: Det är viktigt att sätta en budget för dina spel och hålla sig till den. Satsa inte mer än du har råd att förlora.
 • Följ trender: Vissa sportlag kan ha en konsekvent vinnande eller förlorande svit. Överväg att följa dessa trender och satsa därefter.
 • Handla runt: Titta på olika spelbolag och jämför deras odds och kampanjer. Detta kan hjälpa dig att få det bästa värdet för dina pengar.
 • Ha en långsiktig plan: Moneyline betting bör ses som en långsiktig investering. Utveckla en strategi som gör att du kan vinna konsekvent över tid, snarare än bara en stor vinst.

Kom ihåg att moneyline-betting inte bara handlar om tur. En välplanerad strategi baserad på forskning, odds och budget kan öka dina chanser att vinna. Lycka till och bra betting!

Faktorer att tänka på innan du placerar ett Moneyline-spel

Moneyline-spel kan vara ett bra sätt att tjäna pengar på sportspel. Innan du placerar en insats är det dock viktigt att överväga flera viktiga faktorer som kan påverka det slutliga resultatet av spelet.

Lagets form och resultat

En av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till när du placerar ett moneyline-spel är båda lagens nuvarande form och resultat. Titta på hur varje lag har presterat i sina senaste matcher, hur många vinster och förluster de har haft, och eventuella skador eller avstängningar på nyckelspelare. Alla dessa faktorer kan i hög grad påverka resultatet av matchen.

Fördel hemmalag vs fördel bortalag

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är om laget spelar hemma eller borta. Hemmalag har i allmänhet en fördel eftersom de spelar i bekanta omgivningar och har stöd av sina fans. Å andra sidan kan bortalag kämpa med obekanta omgivningar och bristen på stöd från sina fans. Tänk på denna faktor när du placerar ditt moneyline-spel.

Väderförhållanden

Väderförhållandena kan också ha en stor inverkan på resultatet av en match. Ta hänsyn till väderprognosen och hur den kan påverka spelförhållandena. Till exempel kan kraftigt regn göra planen hal och påverka spelkvaliteten. Detta kan vara en fördel eller nackdel för vissa lag.

Inbördes möten

Slutligen är det viktigt att ta hänsyn till head-to-head-rekordet mellan de två lagen. Titta på hur de har presterat mot varandra tidigare och om det finns några trender som kan identifieras. Denna information kan vara användbar för att förutsäga resultatet av matchen och placera ett framgångsrikt moneyline-spel.

 • Lagets form och prestation: Ta hänsyn till senaste prestationer och skador
 • Fördel hemma mot fördel borta: Kontrollera om laget spelar hemma eller borta
 • Väderförhållanden: Ta hänsyn till väderprognosen och dess inverkan på spelet
 • Inbördes möten: Titta på tidigare prestationer mellan de två lagen

Betydelsen av Bankroll Management i Moneyline-spel

För både nybörjare och erfarna spelare är bankrullehantering en avgörande aspekt när det gäller sportsbetting. Det är en strategi som innebär att fördela dina medel, sätta gränser för hur mycket du ska satsa och spåra dina vinster och förluster. Med moneyline-spel blir bankroll management ännu viktigare, eftersom det hjälper dig att maximera dina vinster samtidigt som du minimerar dina risker.

En av de främsta fördelarna med bankroll management är att det hjälper dig att undvika överspel. Genom att sätta en gräns för hur mycket pengar du är villig att satsa på ett visst spel kan du se till att du inte spenderar hela din bankrulle på ett enda spel. Detta säkerställer att du kan fortsätta satsa och har tillräckligt med pengar för att göra framtida satsningar.

En annan fördel med bankrullehantering i moneyline-spel är att det hjälper dig att hantera förluster. Det är viktigt att komma ihåg att inte alla spel är vinnande; att ha en spelbudget hjälper dig därför att vara disciplinerad och undvika att jaga förluster. Genom att sätta en gräns för hur mycket du ska satsa minskar du risken för att göra impulsiva satsningar och spela med mer än du har råd att förlora.

Slutligen hjälper bankrullehantering dig att fatta smarta och välinformerade spelbeslut. Genom att hålla koll på dina vinster och förluster kan du analysera dina spelmönster och identifiera områden som behöver förbättras. Du kan också använda data för att välja vilka spel du ska satsa på och när du ska satsa på dem.

Sammanfattningsvis är bankroll management en avgörande aspekt av moneyline betting. Det hjälper dig att sätta gränser, hålla disciplinen och fatta smarta beslut när det gäller att placera dina satsningar. Genom att följa en strategi för bankrullehantering kan du optimera dina vinster och minimera dina risker, vilket säkerställer att din spelhobby förblir rolig och lönsam på lång sikt.

Vanliga misstag att undvika vid moneyline-spel

Att inte förstå oddsen

Ett av de vanligaste misstagen man gör när man placerar en moneyline-insats är att man inte förstår oddsen. Moneyline-odds kan uttryckas som antingen positiva eller negativa siffror, vilket anger sannolikheten för att vinna eller förlora ett spel. Det är viktigt att förstå hur man läser dessa odds, så att du kan fatta välgrundade beslut och undvika att förlora pengar.

Ignorera underdogen

Ett annat vanligt misstag är att ignorera underdogen i ett moneyline-spel. Även om favoriten kan tyckas vara det självklara valet, kan underdogs ofta ge bättre värde. Det är viktigt att göra din research och överväga alla faktorer innan du fattar ett beslut, snarare än att bara välja favoriten baserat på namnigenkänning eller aktuella ställningar.

Placera känslobaserade spel

Ett tredje misstag att undvika är att placera känslobaserade spel. Det kan vara frestande att satsa på ditt favoritlag eller din favoritspelare, men det kan grumla ditt omdöme och leda till dåliga beslut. Fokusera istället på fakta och gör din research för att göra välgrundade satsningar baserade på data och analys.

Satsa för mycket

Slutligen, ett av de mest Viktiga misstag att undvika är att satsa för mycket. Det kan vara lätt att ryckas med i spänningen inför en stor match eller ett stort evenemang, men att sätta gränser och hålla sig till en budget är avgörande för att undvika ekonomiska förluster. Kom ihåg att spelande ska vara roligt och njutbart, inte en källa till stress eller ekonomiska svårigheter.

Bästa sportböcker online för Moneyline-spel

Betway

Betway är en pålitlig onlinesportbok som erbjuder ett brett utbud av Moneyline-spel på olika sporter. De erbjuder konkurrenskraftiga odds och ett användarvänligt gränssnitt för enkel navigering. Betway erbjuder också en generös välkomstbonus för nya användare, vilket gör det till ett bra val för dem som provar Moneyline betting för första gången.

Bovada

Bovada är en populär online sportsbook som vänder sig specifikt till amerikanska spelare. De erbjuder en rad Moneyline-spel på sporter som NFL, NBA och MLB och ger konkurrenskraftiga odds för varje spel. Bovada erbjuder också 24/7 kundsupport för att hjälpa användare med eventuella problem de kan stöta på när de satsar på Moneyline.

bet365

bet365 är en väletablerad sportbok online som erbjuder ett stort utbud av Moneyline-spel på olika sporter. De erbjuder konkurrenskraftiga odds och en mängd olika betalningsalternativ för användarnas bekvämlighet. bet365 erbjuder också livestreaming på utvalda evenemang, så att användare kan titta på evenemang medan de satsar på Moneyline.

Att välja rätt online sportsbook för Moneyline betting är viktigt eftersom det kan ha stor inverkan på din totala upplevelse och potentiella vinster. Det är viktigt att göra din forskning och välja en sportbok med en ansedd meritlista och bra kundrecensioner.

Moneyline-spel på olika sporter

Moneyline-spel är en populär typ av sportspel där du satsar på vilket lag som kommer att vinna matchen direkt. Denna typ av spel involverar inte poängspreadar eller handikapp och det är ett enkelt och okomplicerat sätt att satsa på en match.

NFL

I NFL är moneyline-spel ett populärt sätt att satsa på enskilda spel, särskilt under slutspelet. För att förstå hur moneyline fungerar i NFL-matcher måste du titta på oddsen. Om till exempel New England Patriots har en moneyline på -200, innebär det att du måste satsa 200 dollar för att vinna 100 dollar. Om Buffalo Bills har en moneyline på +175, betyder det att om du satsar 100 $ på dem, kommer du att vinna 175 $ om de vinner matchen.

NBA

I NBA är moneyline-spel populära, särskilt under slutspelet. Moneyline-oddsen är i allmänhet inte lika höga som i andra sporter, men spelen är mer fartfyllda och förmögenheter kan förändras snabbt. Till exempel, om Los Angeles Lakers har en moneyline på -200, betyder det att du skulle behöva satsa $ 200 för att vinna $ 100. Om Brooklyn Nets har en moneyline på +175, kommer en insats på 100 $ på dem att ge dig 175 $ om de vinner.

MLB

Moneyline-spel är de mest populära i MLB eftersom sporten är centrerad kring moneyline. Oddsen ändras baserat på pitching-matcher, spelarnas form och skador samt spelets plats. När du spelar på MLB kan en moneyline på en underdog erbjuda betydande utbetalningar. Till exempel, om San Francisco Giants har en moneyline på +200 betyder det att ett spel på 100 $ på dem ger dig 200 $ i vinst om de vinner. Om Los Angeles Dodgers har en moneyline på -140, betyder det att du måste satsa 140 $ för att vinna 100 $ om de vinner.

NHL

NHL är en av de mest spännande sporterna att satsa på med ett moneyline-spel eftersom matcherna kan gå till övertid och till och med shootouts. Ett moneyline-spel i NHL fungerar som vilken annan sport som helst, med det lag som vinner matchen som den vinnande sidan. Till exempel, om Chicago Blackhawks är -120 på moneyline, kommer en insats på 100 $ att vinna dig 83.33. Om Boston Bruins är +110 på moneyline, betyder det att ett spel på 100 $ skulle ge dig 110 $ om de vinner matchen.

MMA

I MMA är moneyline-spel populära, särskilt i stora matcher med mästerliga fighters. Moneyline är mycket enkelt, där favoriten har ett minustecken (-) bredvid sitt odds och underdogen har ett plustecken (+). Om till exempel Conor McGregor har en moneyline på -200, innebär det att du måste satsa 200 $ för att vinna 100 $, och om Tony Ferguson har en moneyline på +175, innebär det att en satsning på 100 $ skulle ge 175 $ om han vinner.

Andra sporter

Moneyline-spel är också populära i andra sporter som fotboll, tennis och boxning. I boxning placeras ofta moneyline-spel på vem som kommer att vinna matchen direkt, med oddsen justerade enligt fighternas rekord, stilar och rankningar. Inom fotboll är moneyline-spel populära på enskilda matcher eller för turneringsspel som vem som kommer att vinna Champions League direkt. Tennis lämpar sig väl för moneyline-spel, med spel som ofta placeras på enskilda matchpoäng och set.

Moneyline-spel och livebetting

Moneyline-spel är en populär form av sportspel och gör det möjligt för spelare att satsa på vilket lag som kommer att vinna en viss match direkt, oavsett poängspridningen. Moneyline-oddsen för varje lag baseras på deras upplevda sannolikhet att vinna, och spelarna måste satsa mer på favoriten och mindre på underdogen för att vinna samma summa pengar.

Livebetting, å andra sidan, gör det möjligt för spelare att satsa på spel när de spelas. Denna typ av vadslagning erbjuder en unik möjlighet att reagera på förändrade omständigheter i realtid, t.ex. skador, momentumförändringar och väderförhållanden. Liveodds uppdateras ständigt under spelets gång för att återspegla det aktuella läget, och spelare måste agera snabbt för att dra nytta av gynnsamma situationer.

Medan moneyline betting kan vara en okomplicerad och relativt enkel form av betting, kräver live betting en större mängd skicklighet och kunskap. Spelare måste kunna bedöma den föränderliga dynamiken i spelet och använda den informationen för att fatta välgrundade beslut om när och hur de ska placera sina spel. Det är viktigt för spelare att ha en tydlig förståelse för båda typerna av vadslagning för att maximera sina chanser att lyckas.

 • Moneyline-spel: Satsa på vilket lag som vinner direkt
 • Livebetting: Spela på matcher när de spelas

Hur man placerar ett Moneyline-spel

Att placera ett moneyline-spel är relativt enkelt. Det första steget är att hitta ett spelbolag som erbjuder moneyline betting. När du har hittat en sportsbook navigerar du till den match eller det evenemang som du vill satsa på.

Därefter måste du välja det lag eller den spelare som du vill satsa på. Varje lag eller spelare kommer att ha odds listade bredvid deras namn. Oddsen representerar hur mycket du kan vinna om du satsar på det laget eller spelaren.

Om du vill satsa på favoriten måste du riskera mer pengar än du kan vinna. Om du vill satsa på underdogen kan du satsa mindre pengar än du kan vinna.

När du har valt det lag eller den spelare du vill satsa på anger du hur mycket pengar du vill satsa i rutan bredvid deras namn. Spelbolaget kommer automatiskt att beräkna dina potentiella vinster baserat på oddsen och det belopp du satsat.

När du har granskat ditt spel och är redo att placera det, klicka på knappen "skicka" eller "placera spel". När din insats har behandlats kommer du att få ett bekräftelsemeddelande och insatsen kommer att läggas till på ditt konto.