Förstå grunderna för odds för sportspel: En omfattande guide

Sportsbetting är en populär form av spel, och det är inte svårt att förstå varför. Spänningen i spelet i kombination med potentialen att vinna stort kan vara oemotståndlig. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare som vill komma in i spelet är det avgörande att förstå odds. Odds kan vara svårt att förstå i början, men när du väl har lärt dig det kommer du att kunna fatta välgrundade beslut som kan öka dina chanser för att vinna stort.

I den här omfattande guiden går vi igenom allt du behöver att veta för att förstå odds för sportspel. Vi går igenom grunderna för odds, inklusive de olika typerna av odds och hur man läser dem. Vi kommer också att fördjupa oss i vikten av odds i vadslagning och hur de kan hjälpa dig att göra strategiska satsningar. Oavsett om du är intresserad av att spela på fotboll, basket eller någon annan sport, kommer den här guiden att förse dig med de verktyg du behöver för att fatta välgrundade beslut när du placerar dina spel.

Så gör dig redo att dyka in i världen av odds för sportbetting och få en djup förståelse för denna spännande och potentiellt lukrativa spelform.

Att förstå odds för sportspel: en omfattande guide

Vad är odds för sportspel?

När det gäller sportspel används odds för att bestämma utbetalningen för ett visst spel. Odds uttrycks i olika format, där de vanligaste är decimal-, bråk- och amerikanska odds. De anger sannolikheten för att resultatet av en händelse inträffar, med lägre odds som indikerar en högre sannolikhet för att händelsen inträffar och högre odds som indikerar en lägre sannolikhet för att händelsen inträffar LeoVegas.

Decimalodds används ofta i Europa och de anger den totala utbetalningen inklusive den ursprungliga insatsen. Till exempel, om oddsen är 2.50 och du satsar 10 USD, blir din totala utbetalning om du vinner 25 USD (10 USD x 2.50 = $25).

Fraktionerade odds används ofta i Storbritannien och Irland, och de anger den potentiella vinsten om spelet är framgångsrikt. Till exempel, om de fraktionerade oddsen är 5/1 och du satsar $ 10, skulle din potentiella vinst om du vinner vara $ 50 ($ 10 x 5 = $ 50).

Amerikanska odds används ofta i USA och de kan vara antingen positiva eller negativa. Positiva odds anger den potentiella vinsten om du satsar 100 USD, medan negativa odds anger det belopp du skulle behöva satsa för att vinna 100 USD. Till exempel, om oddsen är +200 och du satsar 100 $, skulle din potentiella vinst om du vinner vara 200 $. Om oddsen är -200, skulle du behöva satsa 200 $ för att vinna 100 $.

Typer av odds för sportspel

När det gäller sportsbetting finns det tre huvudtyper av odds som du kommer att stöta på: Amerikanska, fraktionella och decimala.

 • Amerikanska odds: Amerikanska odds, även kända som moneyline-odds, är det vanligaste oddsformatet i USA. De uttrycks som antingen ett positivt eller negativt tal, där positiva tal anger hur mycket du vinner på en insats på 100 USD, och negativa tal anger hur mycket du måste satsa för att vinna 100 USD.
 • Fraktionella odds: Dessa odds används vanligtvis i Storbritannien och Irland, samt i vissa andra delar av Europa. De uttrycks som ett bråk, där täljaren representerar det belopp du kommer att vinna på ett spel och nämnaren representerar det belopp du måste satsa.
 • Decimala odds: Som namnet antyder uttrycks decimalodds som en decimal. De används oftast i Australien och vissa andra delar av Europa. För att beräkna dina potentiella vinster med decimalodds multiplicerar du helt enkelt din insats med oddsen.

Det är viktigt att förstå de olika typerna av odds eftersom de kan påverka din spelstrategi och potentiella utbetalningar. Se till att bekanta dig med oddsformatet som används av den sportsbook du använder innan du placerar några spel.

Hur man läser odds för sportspel

Odds för sportspel kan vara svåra att tyda om du är ny i spelvärlden. De är dock en viktig aspekt av sportspel som du bör vara bekant med innan du placerar några spel. Här är några tips som hjälper dig att förstå hur man läser sport odds för vadslagning:

 • Odds presenteras vanligtvis i ett av tre format: Amerikanska odds, fraktionerade odds eller decimala odds.
 • I amerikanska odds indikerar ett minustecken favoriten och siffran representerar det belopp du behöver satsa för att vinna 100 USD. Ett plustecken indikerar underdog och siffran representerar det belopp du skulle vinna om du satsade 100 USD.
 • I fraktionerade odds representerar det första talet det belopp du skulle vinna om du satsade på det andra talet. Till exempel, om oddsen är 2/1, skulle du vinna $ 2 för varje $ 1 du satsar.
 • I decimalodds representerar siffran det totala belopp du skulle få (inklusive din ursprungliga insats) om du vinner. Till exempel, om oddsen är 2.5, skulle du få $2.50 för varje $1 du satsar.

Det är viktigt att förstå att oddsen kan ändras beroende på hur mycket pengar som har satsats på ett visst evenemang. Dessutom kan olika sportböcker erbjuda något olika odds. Därför är det viktigt att kolla runt och jämföra oddsen innan du placerar ett spel.

Kom ihåg att förstå odds för sportspel bara är en aspekt av framgångsrik sportspel. Det är viktigt att göra sin research, spåra sina insatser och aldrig satsa mer än vad man har råd att förlora. Med övning och tålamod kan du bli en framgångsrik sportspelare.

Varför ändras oddsen för sportspel??

Oddsen för sportspel kan fluktuera av olika anledningar, och det är viktigt att förstå varför detta händer innan man placerar ett spel. De vanligaste orsakerna till att oddsen ändras är skador, väderförhållanden, spelarprestationer, trender inom offentlig betting och förändringar på bettingmarknaden.

Om t.ex. en nyckelspelare skadas kan oddsen ändras till motståndarlagets fördel. Om det däremot finns rapporter om svåra väderförhållanden kan detta leda till förändringar i det totala poängantalet eller andra spelalternativ. Om allmänheten satsar mycket på ett lag kan spelbolagen dessutom justera oddsen för att balansera spelet och minimera potentiella förluster.

Dessutom kan förändringar på spelmarknaden också påverka oddsen för sportspel. Till exempel, om en högprofilerad händelse ökar spelvolymen för en viss sport, kan oddsen förändras snabbt. Detta kan också hända om ett lags resultat oväntat förbättras eller försämras, vilket får spelbolagen att justera oddsen i enlighet därmed.

Att förstå varför oddsen för sportsbetting ändras är avgörande för spelare som vill fatta välgrundade beslut. Att hålla ett öga på dessa fluktuationer och veta när och varför de inträffar kan ge spelarna en betydande fördel när de placerar sina satsningar.

Format för odds på sportspel

Odds för sportspel finns i olika format, inklusive decimaltal, bråktal och amerikanska. Varje format representerar sannolikheten för ett visst utfall på ett annat sätt.

 • Decimala odds: Detta format är populärt i Europa, Kanada, Australien och Nya Zeeland. Det representerar den totala utbetalningen, inklusive den ursprungliga insatsen. Till exempel, ett decimalodds på 2.5 innebär att för varje satsad $1 är den totala avkastningen $2.50, inklusive den ursprungliga insatsen.
 • Fraktionella odds: Detta format används vanligtvis i Storbritannien och Irland. Det representerar förhållandet mellan vinsten och insatsen. Till exempel, ett bråkdelsodds på 3/1 innebär att för varje satsad $1 är vinsten $3 och den totala avkastningen $4, inklusive den ursprungliga insatsen.
 • Amerikanska odds: Detta format används ofta i USA. Det representerar det belopp som måste satsas för att vinna 100 USD (eller motsvarande i den valda valutan) för underdog-odds, eller det belopp som vinns från en 100 USD-satsning för favoritodds. Till exempel innebär ett amerikanskt odds på +200 att en insats på 100 USD ger en vinst på 200 USD, medan ett negativt odds på -150 innebär att en insats på 150 USD krävs för att vinna 100 USD.

Det är viktigt att förstå vilket oddsformat som används innan du placerar ett spel, eftersom den potentiella utbetalningen och sannolikhetsrepresentationen varierar mellan de olika formaten.

Att välja rätt odds för sportspel

När det gäller sportsbetting är det avgörande för din framgång att välja rätt odds. Att förstå de olika typerna av odds och hur de fungerar kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

Typer av odds

Det finns tre huvudtyper av odds: decimala, fraktionella och amerikanska. Decimalodds är vanligast i Europa och Australien, medan fraktionella odds är populära i Storbritannien. Amerikanska odds används främst i USA.

 • Decimalodds: Dessa odds representerar det belopp som kommer att returneras för varje $ 1 satsning. Till exempel odds på 2.50 betyder att en insats på 1 $ kommer att ge totalt 2 $ tillbaka.50 (insats på 1 $ och 1 $).50 vinst).
 • Fraktionerade odds: Dessa odds representeras som ett bråk, t.ex. 5/1. Detta innebär att för varje insats på 1 $ kommer totalt 5 $ att returneras (1 $ insats och 4 $ vinst).
 • Amerikanska odds: Dessa odds representeras med ett positivt eller negativt tecken och anger hur mycket pengar som skulle vinnas eller förloras på en 100 $ satsning. Positiva odds anger vinsten på en insats på 100 USD, medan negativa odds anger hur mycket som måste satsas för att vinna 100 USD.

Jämförelse av odds

När du förstår de olika typerna av odds är det viktigt att jämföra dem mellan olika bookmakers för att hitta det bästa värdet.

 • Kolla runt lite: Nöj dig inte med det första oddset du ser. Titta på flera bookmakers för att hitta det bästa värdet för ditt spel.
 • Ta hänsyn till marginalen: Bookmakers gör vinst genom att erbjuda odds som inkluderar en marginal. Ju lägre marginal, desto bättre värde för dig.
 • Specialerbjudanden: Vissa bookmakers erbjuder speciella kampanjer eller bonusar som kan ge dig extra värde för din insats.

Slutsats

Att välja rätt odds för sportsbetting är avgörande för din framgång. Att förstå de olika typerna av odds och jämföra dem mellan olika bookmakers kan hjälpa dig att hitta det bästa värdet för din insats. Håll dig informerad och fatta välgrundade beslut för att maximera dina chanser att lyckas.

Att förstå decimalodds i sportspel

Vad är decimalodds??

Decimalodds är ett populärt sätt att representera vadslagningsodds i många delar av Europa, Australien och Kanada. De är ett av de tre huvudsakliga sätten att uttrycka odds, tillsammans med fraktionerade odds och amerikanska odds. Decimalodds representerar den summa pengar som kommer att vinnas för varje $1 som satsas.

Hur man läser decimalodds

Decimalodds uttrycks med ett decimaltecken och innehåller alltid två decimaler. Siffran till vänster om decimaltecknet representerar den summa pengar som skulle vinnas om en insats på 1 $ placeras och insatsen är framgångsrik. Siffran till höger om decimaltecknet representerar den totala utbetalningen, inklusive den ursprungliga insatsen. Till exempel, om decimaloddset är 2.50, 1 $ insatsen kommer att vinna 2.50 och den totala utbetalningen blir $3.50 (den ursprungliga insatsen på 1 USD plus vinsten på 2 USD.50 vinster).

Varför använda decimalodds?

En av fördelarna med att använda decimalodds är att de är lätta att beräkna. För att bestämma den potentiella utbetalningen för ett spel multiplicerar du helt enkelt decimaloddset med det satsade beloppet. Decimalodds gör det också lättare att jämföra odds mellan olika spelbolag, eftersom de i allmänhet visas i samma format. De kan också vara användbara för spelare som är mer bekanta med decimalsystemet än det fraktionella eller amerikanska systemet.

Slutsats

Att förstå decimalodds är en viktig färdighet för alla som vill satsa på sport. De är ett populärt sätt att uttrycka odds i många delar av världen och har ett antal fördelar jämfört med andra typer av odds. Genom att behärska decimalodds kan spelare lättare beräkna potentiella utbetalningar och fatta mer välgrundade spelbeslut.

Fraktionella odds förklaras

Fraktionerade odds är ett av de vanligaste sätten att representera odds för sportspel i Storbritannien och Irland. De kallas också för brittiska odds eller traditionella odds. Fraktionerade odds visar förhållandet mellan det vunna beloppet och det satsade beloppet. Till exempel, om oddsen är 2/1, kommer en insats på 10 USD att ge 20 USD i vinst, plus din ursprungliga insats på 10 USD.

När fraktionerade odds visas representerar siffran på vänster sida av snedstrecket det belopp du kommer att vinna om du placerar en insats som är lika med siffran på höger sida av snedstrecket. Till exempel skulle odds på 5/1 innebära att du skulle vinna 5 USD för varje 1 USD du satsar.

Med fraktionerade odds är det också enkelt att beräkna den implicita sannolikheten för att ett visst utfall inträffar. Dela helt enkelt det högra talet med summan av de båda talen. Till exempel innebär ett odds på 3/1 att det är 25% chans att utfallet inträffar, eftersom (1/3) + 1 = 0.25 eller 25%.

När det gäller fraktionerade odds är det viktigt att notera att Siffran på höger sida av snedstrecket är den ursprungliga insatsen, inte det totala belopp du kan vinna. Detta kan vara lite förvirrande till en början, men efter att ha studerat några exempel bör konceptet bli tydligt.

Amerikanska odds förklaras

Att förstå konceptet med amerikanska odds är viktigt när det gäller sportsbetting. Amerikanska odds används ofta i USA och Kanada, och de anger hur mycket pengar du måste satsa för att vinna hundra dollar. Dessa odds är också kända som penninglinjer, och de indikerar sannolikheten för ett visst resultat i ett spel eller evenemang.

Det finns två typer av amerikanska odds, vilka är positiva och negativa. Positiva odds indikerar det underlägsna laget eller spelaren, och negativa odds representerar favoriten. Till exempel, om ett lag har odds på +400, betyder det att du kommer att vinna fyra hundra dollar om du satsar hundra dollar och laget vinner. Omvänt, om ett lag har odds på -200, betyder det att du måste satsa två hundra dollar för att vinna hundra dollar om laget vinner.

En sak att notera är att amerikanska odds också tar hänsyn till insatsen. Om du till exempel vill satsa tio dollar på ett lag med odds på +200, kommer du att vinna tjugo dollar om laget vinner. Den totala utbetalningen kommer att vara trettio dollar, vilket inkluderar den ursprungliga insatsen på tio dollar.

När det gäller att beräkna utbetalningar för amerikanska odds är det viktigt att ta hänsyn till insatsen och använda en enkel formel. För att beräkna utbetalningen för positiva odds multiplicerar du insatsen med oddsen och lägger till resultatet till insatsen. För negativa odds dividerar du insatsen med oddsen och lägger till ett, och multiplicerar sedan resultatet med insatsen.

Att förstå amerikanska odds är avgörande för sportsbetting, eftersom det ger dig en uppfattning om hur mycket pengar du kan vinna eller förlora.

Hur du beräknar dina vinster

När det gäller odds för sportspel är det viktigt att veta hur man beräknar sina potentiella vinster. Oddsen representerar sannolikheten för att en händelse inträffar, och utbetalningen representerar den summa pengar du kan vinna om du placerar ett spel.

För att beräkna din potentiella vinst för ett spel med decimalodds multiplicerar du helt enkelt ditt insatsbelopp med decimaloddset. Till exempel, om du satsar 100 USD på ett lag med oddset 1.50, din potentiella vinst skulle vara 150 $ (100 $ x 1.50).

Om du satsar med bråkdelsodds måste du först konvertera oddsen till decimalformat. Detta kan göras genom att dividera täljaren med nämnaren och lägga till 1. Sedan kan du använda samma formel som ovan för att beräkna dina potentiella vinster.

Om du t.ex. satsar 100 USD på ett lag med fraktionerade odds på 5/4, omvandlar du oddsen till 2.25 (5/4 + 1). Då skulle din potentiella vinst vara 225 USD (100 USD x 2).25).

Det är också viktigt att överväga den potentiella utbetalningen i förhållande till den risk som är inblandad. Högre odds kan ge en större utbetalning, men de innebär också en lägre sannolikhet att vinna. Det är viktigt att hitta en balans mellan den potentiella utbetalningen och sannolikheten att vinna för att fatta de mest välgrundade spelbesluten.

Slutligen, kom ihåg att dessa beräkningar endast representerar potentiella vinster. Den faktiska utbetalningen kan vara föremål för avdrag för skatter eller avgifter, och det finns alltid en möjlighet att du förlorar din insats helt och hållet. Som med alla former av spel är det viktigt att satsa ansvarsfullt och inom dina medel.

Tips för vadslagning på sport

Att spela på sport är alltid spännande och kan vara mycket lönsamt om det görs noggrant. Här är några tips att tänka på när du placerar spel:

 • Forskning innan du satsar: Se alltid till att undersöka lagen, deras spelare och deras senaste form innan du placerar dina spel. Detta kommer att hjälpa dig fatta välgrundade beslut och öka dina chanser att vinna.
 • Sätt en budget: Satsa aldrig mer än du kan råd att förlora. Sätt en budget för vadslagning och håll dig till den. Detta kommer att bidra till att förhindra ekonomiska förluster och hålla din spelupplevelse trevlig.
 • Överväg att satsa på flera sporter: Försök att diversifiera dina satsningar genom att satsa på flera sporter. På så sätt kan du sprida riskerna och öka dina vinstchanser.
 • Var kunnig om olika typer av spel: Känn till de olika typer av spel som finns tillgängliga och välj det som passar din spelstil bäst.
 • Kolla oddsen: Kontrollera alltid oddsen innan du placerar dina spel och välj det som ger bäst värde för dina pengar.
 • Följ inte den allmänna opinionen blint: Följ inte den allmänna opinionen blint när du placerar spel. Gör din egen analys och fatta beslut baserade på forskning och kunskap.
 • Undvik att jaga förluster: Om du förlorar ett spel ska du inte jaga det genom att placera fler spel för att återhämta dina förluster. Detta kommer bara att leda till ytterligare förluster.
 • Registrera dina insatser: Håll ett register över dina spel, inklusive belopp, typ av spel och resultat. Detta gör att du kan spåra dina framsteg och analysera dina spelmönster.

Att följa dessa tips hjälper dig att fatta välgrundade beslut och ökar dina chanser att lyckas när du satsar på sport.

Vanliga misstag att undvika när du satsar på sport

1. Förstår inte oddsen

Ett av de största misstagen som nybörjare gör när de satsar på sport är att inte förstå oddsen. Det är viktigt att du tar dig tid att bekanta dig med de olika typerna av odds och hur de fungerar. Detta gör att du kan bli mer informerad Spelbeslut.

2. Jaga förluster

Ett annat vanligt misstag som många spelare gör är att jaga förluster. Om du redan har förlorat en betydande summa pengar är det lätt att vilja fortsätta spela för att kompensera för den förlusten. Detta är dock en fälla som du vill undvika till varje pris. Det är viktigt att vara disciplinerad och hålla sig till sin budget.

3. Gör inte din research

Om du tror att du kan ha tur och vinna ett spel utan att göra några efterforskningar har du fel. Sportsbetting kräver mycket research och analys. Det är viktigt att känna till lagen eller spelarna som du satsar på, deras senaste prestationer och all annan relevant information som kan hjälpa dig att fatta ett mer informerat spelbeslut.

4. Övervärdera favoriter

Ett annat misstag som spelare ofta gör är att övervärdera favoriter. Bara för att ett lag eller en spelare är favorit betyder det inte att de garanterat kommer att vinna. Du måste ta hänsyn till oddsen och andra faktorer för att fatta ett välgrundat beslut.

5. Att spela på känslor

Slutligen är det viktigt att undvika att spela på känslor. Att satsa på ditt favoritlag eller din favoritspelare är inte alltid det bästa beslutet. Det är viktigt att fatta beslut baserade på logik och forskning, inte på känslor.

Att undvika dessa vanliga misstag kan hjälpa dig att bli en framgångsrik sportspelare. Kom ihåg att alltid göra din research, vara disciplinerad och fatta välgrundade beslut baserat på oddsen och andra relevanta faktorer.

Förstå vadslagningslinjer

När det gäller sportsbetting är det viktigt att förstå vadslagningslinjer. Spelrader är en uppsättning siffror och/eller symboler som representerar en specifik satsning. De används för att ange sannolikheten för ett visst resultat och för att avgöra vad utbetalningen kommer att bli om resultatet inträffar.

Moneyline-spel är den vanligaste formen av vadslagningslinje. Dessa spel handlar om att välja ett lag som vinner en match direkt. Oddsen för varje lag representeras av ett plus- eller minustecken före siffran. Ett plustecken indikerar underdog medan ett minustecken indikerar favorit. Storleken på siffran anger storleken på den potentiella utbetalningen.

Satsningar på poängspread är en annan populär form av vadslagningslinje. Dessa spel handlar om att välja ett lag som vinner med en viss marginal. Favoriten måste vinna med mer än poängspridningen medan underdogen måste förlora med mindre än poängspridningen eller vinna direkt. Precis som moneyline-spel har point spread-spel ett plus- eller minustecken före siffran för att indikera favoriten eller underdogen.

Totalspel är också vanligt förekommande inom sportsbetting. Dessa spel handlar om att förutse det totala antalet poäng som görs av båda lagen i en match. Spelbolaget fastställer ett totalt antal och spelare kan satsa på om det faktiska antalet kommer att vara över eller under det totala antalet.

Att förstå dessa grundläggande vadslagningslinjer är viktigt för alla sportspelare. Det gör det möjligt för dem att fatta välgrundade beslut och korrekt utvärdera sina potentiella utbetalningar. Det är också viktigt att komma ihåg att oddslinjer kan ändras i realtid, så det är viktigt att hålla sig uppdaterad om aktuella odds och göra nödvändiga justeringar av sina satsningar.

Betydelsen av bankrullehantering i sportspel

Effektiv bankrullehantering är avgörande för att maximera ens potential för framgång inom sportspel. En välskött bankrulle hjälper spelare att kontrollera sin finansiella risk och fatta välgrundade spelbeslut under hela säsongen.

En viktig komponent i bankrullehantering är att upprätta en budget för sportspel och hålla sig till den. Det hjälper spelare att undvika att spendera för mycket och minskar risken att förlora mer än de har råd med. Att planera framåt och avsätta ett förutbestämt belopp för vadslagning säkerställer finansiell stabilitet och främjar ansvarsfullt spelande.

En annan viktig aspekt av bankroll management är att diversifiera insatserna. Detta innebär att sprida spel över olika sporter, ligor och typer av spel för att undvika att förlita sig för mycket på ett enda resultat eller evenemang. Att diversifiera sina satsningar minskar sannolikheten för betydande förluster och möjliggör mer konsekventa och stabila vinster.

Konsistens är också avgörande för bankrullehantering. Insatsstorleken bör vara proportionell mot storleken på bankrulle, och spelare bör undvika att göra impulsiva eller känslomässiga satsningar. Genom att fatta välgrundade, kalkylerade beslut och hålla sig disciplinerad kan spelaren istället behålla en stadig ström av vinster över tid.

 • Sammanfattning:
  1. Upprätta en budget och håll dig till den för att kontrollera den finansiella risken.
  2. Diversifiera spel över olika sporter och evenemang för att minska sannolikheten för betydande förluster.
  3. Konsekvens och disciplin är avgörande för att upprätthålla en stadig ström av vinster.

Ofta ställda frågor (FAQ)

Vad är odds för sportspel?

Odds för sportspel är sannolikheten för att en händelse inträffar i ett sportspel. Oddsen sätts av bookmakers för att hjälpa spelare att fatta välgrundade beslut om vilket lag eller vilken idrottare de ska satsa på.

Vad betyder siffrorna i odds för sportspel?

Siffrorna i odds för sportspel representerar den utbetalning som en spelare kommer att få om deras spel är framgångsrikt. Till exempel, om oddsen är +150 för att ett visst lag ska vinna, kommer ett spel på 100 $ på det laget att betala ut 150 $ om de vinner.

Vad är skillnaden mellan positiva och negativa odds??

Positiva odds (representerade av ett +-tecken) indikerar underdogen i en sportmatch, medan negativa odds (representerade av ett --tecken) indikerar favoriten. Ett spel på underdogen har en högre potentiell utbetalning, medan ett spel på favoriten har en lägre potentiell utbetalning.

Vad är spreadar i sportspel?

Spreads i sportspel är utformade för att jämna ut spelplanen mellan två lag med ojämn skicklighet eller talang. Spreaden representerar det antal poäng eller mål som favoritlaget förväntas vinna med. En spelare måste välja det vinnande laget enligt spridningen för att vinna sitt spel.

Vad är ett moneyline-spel??

Ett moneyline-spel är ett spel på vilket lag som kommer att vinna en sportmatch direkt, utan hänsyn till poängspridningen. Oddsen för moneyline-spel baseras på varje lags chanser att vinna utan någon hänsyn till spreaden.

Måste jag satsa på varje spel eller match?

Nej, du behöver inte satsa på varje spel eller match. Det är viktigt att bara satsa på de spel eller matcher som du känner dig säker på och har gjort din research om.